Ambient on/off

Join the new world

 

Kullinkerjäyslanka

Day 1,880, 11:05 Published in Finland Finland by Jarmo Kaaleppi

Hei!

http://tinyurl.com/av46x6q

Jos luet tämän artikkelin niin joudut antamaan kultaa. Syyt ovat selvät: Olen kova isäm maan ystävä ja patriootti. Taistelen valtion tukien ulkopuolella ripulivoimissa, mutta tuen oman isäm maani taisteluita täydellä sydämmellä. En ole ikinä saanut mitään tukia keneltäkään, olen joutunut hankkimaan reeni kultani (toisinaan epäilyttävistä lähteistä) itse. Olen hylkiö, hallitus vihaa minua. Mutta hallitus ei ole Isäm maa. Hallitus on Isäm maata vihaavien assburgereiden valtaama.http://tinyurl.com/av46x6q

Paukutin eilen yli 24 miljoonaa damagea Kesk-Eestin kampanjassa. Siihen meni kaikki kullat ja tankit. Tein tämän suurena isämmaan ystävänä.

.
.
.
.

No okei, overkilliä tuli tehtyä ihan helvetisti ja pääosa battleistani hävittiin. Mutta anna silti kultaa jos rakastat isänmaatasi!

Anna kultaa Jarmolle http://tinyurl.com/av46x6q Jarmo on hieno mies ja todellinen Ystävä.

 

Comments

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,880, 11:13

Olin jo valmiina antamaan sulle goldia kunnes rullasin artikkelia alaspäin ja huomasin ettei se loppunutkaan ja sanoit iskeneesi 24miljoonaa influa eestiä vastaan...

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,880, 11:14

KULTAA GALEBSILLE!!!

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,880, 11:15

vohvelimies takaisin suomeen!!!!!!!!!!

jorgejunior Day 1,880, 11:27

Comment deleted

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,880, 12:14

joo ja mulle pullaa ku se loppu ; _ ;

yakka34
yakka34 Day 1,881, 06:11

20mil overkilliä eestiin, koska yritit pölliä minun bh:ta joo en anna.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.