Ambient on/off

Join the new world

 

KRUJE,QYTET I BEKUAR......

Day 1,644, 06:55 Published in Albania China by shpetim85

Vargje te poetit kombetar shqiptar Naim Frasheri, te 'Historia e Skenderbeut'.


Kruj', o qytet i bekuar!
Prite, prite Skënderbenë,
Po vjen si pëllump i shkruar,
Të shpëtonjë mëmëdhenë
Shqipëtarët t'i shpëtonjë
Nga xgjedh' e keq'e Tyrqisë,
Edhe ty të të nderonjë,
Që je krej'i Shqipërisë,
Ka pas trima shqipëtarë,
Që s'u trembet syri kurrë,
Ndë zëmërt të tij ka zjarrë,
Ësht' i urt' e trim e burrë.
Mirë se erdhe, o verë!
Që na prure mirësinë,
Dhe për shumë vjet të tjerë
E zbukurofsh Shqipërinë.
O Shqipërizë! gëzohu,
Se të erdhi prapë dita,
Lulëzohu, zbukurohu,
Të zbriti nga Zoti drita!

beni sub+vote qe te jeni ne kontakt me artikujt e ardhshem,nuk do te zhgenjeheni.........
 

Comments

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 1,644, 07:21

Voted
Edhe pak letersi ka lezet ne loje, te lumte : )

Uranik Blakaj
Uranik Blakaj Day 1,649, 10:59

o7

Krye Qendra
Krye Qendra Day 1,654, 11:45

v + s

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.