Ambient on/off

Join the new world

 

Korppien Kampfzeit: Ratkaisun hetket

Day 1,913, 10:47 Published in Finland Finland by Kendo Yana r

En voi olla vain katsomatta sivusta, kun rakastamaani puoluetta yritetään laittomasti kaapata häikäilemättömien huijareiden toimesta.
Olenhan sentään käyttänyt tolkuttomasti aikaa sekä rivipuoluelaisena, väliaikaisena puheenjohtajana että keskuskomitean jäsenenä. Minun on autettava Vihtoria, johtajaamme, joka on jäänyt suorastaan kuvottavan myllytyksen kohteeksi.

Sanon sen suoraan, WP Attack on silmitön vallankaappaaja, joka yrittää palauttaa loisteikkaan Korppipuolueen takaisin taantumukselliseksi edeltäjäkseen, jota johtivat rutiiniklikkailijat, jotka eivät eväänsä hetkauttaneetkaan eSuomen hyväksi.
Sinisen "puolueen" johtohahmot sumuttivat rivipuoluelaisiaan silmään. Rivipuoluelaisissa saattoi hyvinkin olla oikeita kunniallisia pelaajia, mutta valheellisella propagandallaan johtohahmot ajoivat jäsenensä LEPiläisyyden synkkään maailmaan.


WP Attak

ME, KORPIT JA SPURDOLIITTOLAISEMME TULIMME VAPAUTTAMAAN HEIDÄT! Emme me ole paholaisia, jotka tulivat tekemään kiusaa. Olemme vapaussotureita, hengellisiä taistelijoita, jotka itseään ajattelematta yrittävät palauttaa peli-iloa ja murskata LEPin sortovaltaa, josta kärsii eritoten kansa.
Älkää alistuko WP:n kuvottavaan propagandaan vaan nostakaa leukanne ylpeydestä ja karjukaa "EI!", kuten Korppipuolueen perustajajäsenet tekivät kohdatessaan LEPiläisten ja muiden foorumielitistien sortavia käskyjä!

Muistakaa myös, että Korpeilla on voimavaroja tuottaa massiivista vahinkoa eSuomelle että kaapatulle puolueelle. Voitimmehan sentään eduskuntavaalit. Me emme pelkää emmekä piittaa virkakielloista!


Salskea Korppi murskaa WP:n kaappaussuunnitelmat!

 

Comments

Cure
Cure Day 1,913, 11:19

Höpö höpö, attak kuninkaaksi!!!

Cendorr
Cendorr Day 1,913, 11:27

en kommentoi

Kendo Yana r
Kendo Yana r Day 1,913, 20:35

en minäkään

Paroni havok
Paroni havok Day 1,914, 07:19

Minäpäs kommentoin.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,913, 22:31

Vihtori puheenjohtajaksi!!

Cure
Cure Day 1,914, 02:26

WP Attak:ia äänestetty, äänestä sinäkin fiksu ja filmaattinen vanha pelaaja puolueen johtoon ja sen uuteen kukoistukseen.

Lisätietona, WP Attak on eSuomen ensi kuun presidentti, eikö olisikin hieno että suurilla Korpeilla olisi oma presidentti?

Jolius
Jolius Day 1,914, 09:30

Vihtori on häikäilemätön vallankaappaaja! Vihtori hirteen!

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Day 1,914, 11:34

''Vihtori on häikäilemätön vallankaappaaja! Vihtori hirteen!'' Kuolleen puolueen kaappaaminen ei ole häikäilemätöntä.

Jolius
Jolius Day 1,914, 12:55

Kuolleen puolueen ehkäpä, mutta top 5 puolueen kyllä.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.