Kormánylista az utolsó utáni pillanatban

Day 1,962, 23:36 Published in Hungary Hungary by charlie50


Kis csúszással, de elkészült végül a kormánylistám is. Már régóta mondtam, hogy kis kormánynal szeretnék dolgozni, főleg az átláthatóság miatt, így ne várjatok 8-10 hadügyi államtitkárt, külügyi asszisztensek seregét, stb.

Elnök: ez jómagam lennék

Alelnök: na az nem lesz, mert nem adok senkinek felhatalmazást, hogy látatlanban intézkedjen helyettem

Hadügyminiszter: Ernst von Jacob
Segítői: KeleHUN, sususus
Éjszakai őrség: NightwatcherHUN aka Bandi
Újonc hadügyesek (ha úgy tetszik, tanoncok): Akula120, DJ Kuruc és XtraYo
Továbbá nagyon tetszett Tankred Orfeusz ötlete a Kennyzésről, bevallom nekem ez eszembe sem jutott, ezért őt szeretném felkérni ennek a megszervezésére, amennyiben vállalja, de ezt még nem egyeztettem vele.

Pénzügyminiszter én leszek egy személyben.

Szociális és Oktatási Minisztériumok felügyeletét egy kézbe szeretném helyezni, erre Csongradot kértem fel.
Természetesen megmaradnak a régi csapatok, akik eddig is kiváló munkát végeztek, így a szociális ügyeket szabesz88 és csapata viszi továbbra is, míg az oktatásért Hercegno és csapata fog felelni. A csapatukat ők alakítják ki, de ha jól tudom, nem lesz semmi változás.

Külügyminisztériumot ketten fogjuk vezetni, Vitez Novak David Sandor és jómagam.

Tanácsadóim nem lesznek, sem nyilvános, sem titkos pozícióban. A kormányom tagjainak a véleményét mindig meghallgatom, aztán vagy megfogadom a tanácsukat, vagy nem.

Amennyiben bármi kérdés, kritika van, szívesen válaszolok kommentben, vagy pm-ben, illetve késő délutánig chaten (cha50 néven találtok meg). További újonc kormánytagok jelentkezését szívesen várom pm-ben, aki tényleg dolgozni akar, annak találunk feladatot. Lopni kívánók, dolgozni nem szerető címhalmozók kíméljenek.

Köszönöm!