Ambient on/off

Join the new world

 

Kongresszusi Választások

Day 2,370, 12:53 Published in Hungary Hungary by Magyar Legio Szazad Ellato2

Tisztelt Párttagok!

Hamarosan itt a kongresszusi választás. A Légió hagyománya, hogy a fiatal, kezdő játékosokat tartja előnyben és szeretném bemutatni, hogyan is kell jelentkezni. 16.-23.-ig lehet indulni a párt oldalán, 24.-én a pártelnök (azaz, Braunb) módosítja a sorrendet és 25.-én van maga a választás. A légiónál 2 lépést kell megtenned.

1. A pártoldalán jelentkezel képviselőnek.


EZ NAGYON FONTOS, MERT ITT JELENTKEZEL HIVATALOSAN KÉPVISELŐ-JELÖLTNEK.


2. Ki kell töltened egy kérdőívet.

Itt elérhető: https://docs.google.com/forms/d/1TM6yvzO2gNBKJ3onQzOj-CrZpgZupdWajmIICVkq1Bk/viewform

1: Írd be a rendes játék neved.
2: A profil oldaladon kimásolod a linket és ide beilleszted.
3: Röviden, pár mondatban foglald össze, hogy miért szeretnél kongresszusi képviselő lenni.

Ez egy játékon kívüli funkció, természetesen az első lépés a legfontosabb, de kérjük azokat akik jelentkezni szeretnének, hogy a második lépést is töltsék ki.

Köszönöm a figyelmet!

Honoratus
Pártelnök-helyettes
 

Comments

Magyar Legio Szazad Ellato2
Magyar Legio Szazad Ellato2 Day 2,370, 12:53

Pertamaxxx

SzuperPandamaci
SzuperPandamaci Day 2,370, 14:52

természetesen aki már volt tag, annak a meggyőzési részt nem kell minden alkalommal leírnia 😃

Honoratus
Honoratus Day 2,370, 14:54

Jó hát persze, dea kezdőknek szólt:D

CharlesG
CharlesG Day 2,370, 15:51

reason: "kell a gold"

SZEKELY AUTONOMIA
SZEKELY AUTONOMIA Day 2,370, 23:19

Gyerekek ,nem akarok negativ lenni de ugy gondolom,hogy aki nem tudja,hogyan kell jelentkezni konga képviselönek,az nem érett arra,hogy az legyen.😃

phoenix9876
phoenix9876 Day 2,371, 01:37

Akár igazad is lehetne, de néha egész értelmesek maradnak le a kongresszusi képviselőségről, mert miután meg lett beszélve, hogy kongresszusi képviselő lesz valaki, elfelejt indulni (főleg akkor fordul elő, ha valakinek az induláshoz más pártba (top5 pártba) kell átlépnie, és ott indulnia)

MCMLXXVXII0II
MCMLXXVXII0II Day 2,371, 01:47

Ez közöttünk a különbség.

Honoratus
Honoratus Day 2,371, 05:16

Egy beindomított majom is tudja, hogyha azt mondják neki, hogy piros akkor megnyomja a piros gombot. Segíteni szeretnénk a lelkes kezdőknek egyrészt ez egy pénzbeli támogatás, másrészt jobban meg fogják érteni.

phoenix9876
phoenix9876 Day 2,371, 01:35

Na igen, ilyen kérdőív jó lenne minden (top5) párt esetében

Eheslo
Eheslo Day 2,371, 05:55

Azért ez már a legalja amikor a kongatagok egy pártban így kerülnek kiválasztásra.
Erről még cikket is kiadni?

No, mindegy.
Mindig van lejjebb, nap nap után bebizonyítjátok.
Öveket becsatolni, zuhantok tovább!

braunb
braunb Day 2,371, 10:11

Ajánlom az orvosaidnak, hogy a kényszergyógykezelésedet folytassák, mert még mindig hülye vagy!

Eheslo
Eheslo Day 2,371, 11:09

A távdiagnózisod téves.
Az lehet igen hülye, aki olyan kongatagokat toboroz, akik még a jelentkezésre is képtelenek.
De ezt nem érted úgy se.
Nyugodtan diagnosztizálgass tovább!

Honoratus
Honoratus Day 2,372, 11:14

Ide figyelj Eheslo! Már igazán megérdemelnél pár pofont, de én normálisan elmondom neked, a cikknek a lényegét. A Magyar Légió Párt hagyománya, hogy szokta támogatni a fiatal, kezdő játékosokat, mert elvégre az lenne a jó, ha minél többen lennénk, ahogy fenti kommentekben is elmondtam, egy kongresszusi képviselőséghez nem kell 6 év játék tapasztalat, szerintem ez világos. Mi így támogatjuk az "utánpotlást" , elvégre ez egy kis jövedelmet hozhat neki, amivel tud fejleszteni és jobban megszokja a játék atmoszféráját. Ez beszokott válni, mert én vagyok itt az élő példa. Én is kezdőként kaptam lehetőséget és nagyon jó hatással volt rám. A másik, hogy a te szavad a szememünk be nem ér semmit, mert csak jár a szád, okoskodsz és jeticsicskázol, közben a felelősség alól kihúzod magad. Könnyű másokra mutogatni... Lehet gondolkodni arról, hogy igazából csak egyetlen egy jeticsicska van ebben a játékban, azaz TE.

Eheslo
Eheslo Day 2,372, 23:59

Idefigyelj Honorastus,
sokan megérdemelnének itt sok pofont, de mivel ez egy virtuális játék, ezért nem szoktunk pofozkodni, legfeljebb kommentekben osztjuk egymást.
Ha RL bunyóra vágysz, akkor előbb kicsit higgadj le, mert régi igazság a grundon, hogy mindig van aki nagyobb maflást tud adni, vagy ahol te pofozkodásra készülsz, ott a pofozandó alany bicskázásra készül, vagy lövöldözésre.
Szóval nyugi.
A cikk lényege számomra nem ez a shadaae lopásáról mélyen sunnyogva kussoló bandád előadásában. A cikk lényege az, hogy a játékban a konga az egyik közösségi hatalmi szerv, amit (elvileg) demokratikusan választanak meg, mert fontos döntésekre jogosult (impícs, adók, háborúk, szövetségek, banki utalások).
Olyan játékosokat ide küldeni és a fékjeitekkel döntési pozícióba juttatni, akik a konga jelentkezés szabályait egy cikkből ismerhetik meg halmozottan aljas húzás a döntéseiket elszenvedőkkel szemben, mert aki ebben a jeti fosban még ennyire sem képes, miként képes dönteni a közösség számára fontos kérdésekben, önállóan?
Sehogy.
A cikketek ezért szégyen és az eljárásotok ezért aljasság.

A felelősség vállalása különböző szinteken és posztokon egy játékbéli lehetőség, nem kötelező feladat senkinek sem.
Lehetőséget és jogot ad ez a játékon belül jóra,rosszra, mint az jól látható, de felmentést nem ad a tettek (nem tettek) következményei alól egyik önkéntesnek sem. Ráadásul nem kell a döntéseiket elszenvedőknek megtenniük ezeket ahhoz, hogy lehessen róla véleménye bárkinek.

A sajátos gondolkodásra utal a jeti gazdáitok seggéből az asshole "nemtagjaként" vegetálva, hogy egy magadfajta engem jeticsicskáz le, miután ez ellen szava sem volt - velem szemben, aki következetesen és évek óta harcol mind a jetik, mind a magadfajta csicskáik ellen.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.