Kongresszusi Közlöny - Tájékoztatás a helyzetről

Day 5,927, 08:27 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kongresszus

… Code review ..... ....... ......

Tartalom

1. A helyzet
2. Mi lesz?

Tisztelt Játékostársak!


Ez egy gyors tájékoztató cikk a kialakult helyzetről. Mint láthattátok a szövetségből kilépésünk a korábbiaknál komolyabb erővel jelent meg ismét.

1. A helyzet


Szövetségünk, a Code nem tegnap óta nyűglődik. Vannak belső konfliktusok, vannak irreális elképzelések, vannak semleges országok, akik hallgatólagos elfogadói az asteria hegemóniának - és végül van az asteria szövetség, erős országokkal, saját és tömegével felvásárolt erős karakterekkel.

Sosem volt könnyű a létezésünk, hiszen a szomszédaink erős ellenségek, a szövetségeseink elvesztették kemény tankjaikat, játékosaik (sok magyar is) eladogatta a karakterét az ellenségnek, odaát botfarmok kaszálják le a csatatereket, adminok szerint ez így van rendjén.

2. Mi lesz?


heroine17 elnök egy belső feszültség eszkalációjaként beadta a kilépési tv-t.
Az eMagyar Kongresszus előtt az ügy. A szavazás holnap délelőtt jár le.

Tisztán kell látni: a helyzet nem új, nem tragikus - csak információnk van kevés, és mozgási terünk szinte semmi. Annyira beszűkült az eRepublik szövetségi játékrésze, amennyire csak lehet: a vesztes oldal számára nincs sok opció. Diplomácia a játékban nulla, kizárólag az erő számít, hozzátéve: az adminokat olyan nagyon nem érdeklik a nagy csalók.

Merre tovább?

Holnap lejár a szavazás, adok ki cikket a kongresszusi véleményekről, elképzelésekről, terv-ötletekről. A szavazás eredményét is látni fogjuk.

Köszönöm a figyelmet!

Üdvözlettel,
Defender of Ascalon (DoA)
Kongresszus elnöke

Győr (főváros)
2024. február. 11.
eRep day 5927