Kongresszusi beköszönő

Day 4,852, 11:06 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kongresszus


Kedves olvasók!


2021 februárjában sikeresen lezajlottak a kongresszusi választások, azaz újra van kongresszusunk!

Legutóbb a 2020 novemberi választások után volt kongánk, 2020 decemberében tartottunk ugyan választást, de az eredmény hivatalossá válásakor már nem volt országunk, így a képviselőjelöltek végül nem kaptak mandátumot. A januári választás idején teljesen eltörölve voltunk. A múlt hónapban derült fény az Asteria tankok tömeges csalására, melynek következtében számos tankot bannoltak egyelőre sajnos csak ideiglenesen. A bannolásoknak köszönhetően megváltozott a geopolitikai helyzet, aminek következtében tartósan fel tudtunk szabadulni.

Ebben a kongresszusi ciklusban 40 képviselőnk van, melyből 10-et a Nemzeti Ébredés Pártja (NÉP), 9-et a Határontúli Magyar Szövetség (HMSZ), 8-at a Repülősök Pártja, 7-et a Magyar Civilek Pártja és 6-ot pedig a Kard delegálhatott.

A választáson 399-en vettek részt, 31-el kevesebben, mint a legutóbbi elnökválasztáson. A választók száma - csakúgy mint az ország lakossága - szép lassan csökken.

A kongresszusi körlevelet én, mohawk82 indítottam útjára, és mivel más nem jelentkezett erre a feladatra, ebben a ciklusban is én látom el a kongaelnöki teendőket.

A kongresszusi ciklus végén ki fogom majd adni a log-ot, akit érdekel, vissza lehet majd olvasni a történéseket.

Két nap múlva elnökválasztás, melyen jelen állapot szerint heroine17, Uncle Kula és CactusSonant indul. Nem kell hozzá nagy jóstehetség megtippelni, hogy ha ez így marad, akkor ki lesz majd a márciusi elnökünk. Remélhetőleg majd a terveit is megismerhetjük.

A kongresszusban történő fejleményekről új cikkben fogok beszámolni.

Addig is üdv mindenkinek

mohawk