Konflikt u E-Srbiji

Day 4,838, 13:25 Published in Serbia Serbia by montecarlo111

Vidim na zidovima i na telegramu da je danas (mozda je jaka rec eskalirao)postao vidljiviji sukob iz tinjajuceg nezadovoljstva dve jake grupacije u nasoj drzavi.

Jedna grupa je najjaca vojna jedinica a druga grupa ljudi koji vec duze vreme vode drzavu u politickom,vojnom i ekonomskom smislu.Obe grupe,svaka na svoj nacin,su zasluzne za duzu dominaciju Srbije u erepubliku.

Ne ulazim u neslaganja i razloge sukoba niti su mi poznati osim povrsno.Jasno je da kao i u svakom nerazumevanju i u ovom ni jedni ni drugi niste 100% u pravu.

Zelim da Vas sve koji ste se oglasavali povodom toga ili ste na suprotstavljenim stranama podsetim da je strana samo jedna i zove se Srbija.

Da Vas u ime svih igraca nase drzave a pogotovo onih koji nisu ni u jednoj suprotstavljenoj ekipi Zamolim,Pozovem....da nerazumevanje i sukob resite u medjusobnom razgovoru,a ne javno. Da uvazite jedni druge,da kazete otvoreno jedni drugima sta je to sto smeta i sto treba menjati i da napravite dogovor za dobro svih nas.
Molim Vas da prvo odmah prestanete sa prozivanjima i vredjanjima na zidovima,kanalima i da ne objavljujete novinske clanke koji bi potpirivali svadju.
Siguran sam,jer znam ljude iz obe grupe,da Vam je svima dobrobit Srbije na prvom mestu.Da zato,izgladite licne nesuglasice i uvazite zamerke jedni prema drugima.
A da pre svega imate na umu "Male igrace". One koji nemaju Vasu vatrenu moc,ekonomski moc,politicku moc.....A takvih je velika vecina i od takvih zavisi buducnost nase e-drzave. Jer i Vi ste nekad bili mali kad su neki drugi bili veliki,pa kad su ti veliki otisli na vas je pala Srbija, pa ce je tako za neko vreme preuzeti ovi koji su sada mali.

Od medjusobnog sukoba korist ce imati samo nasi neprijatelji koji ce se usput smejati i radovati nasim svadjama.

Molim Vas podredite sebe,sujetu,nerazumevanje,proslost....Srbiji jer samo tako ce te pokazati da ste zaista Veliki.
Male molim da u komentarima podrze moj predlog i pokazu da nam je stalo do stabilnosti.

Dovoljno je napisati Podrzavam.