Kog briga sta ja mislim......

Day 1,124, 08:08 Published in Croatia Croatia by Laki8472

Ajde kad su se svi raspisali,na vec poznatu temu primirja s Srbiam,da i ja iznesem svoja razmisljanja,pa kud puklo....

Najbolju odluku trenutno nije moguce tocno reci,iz razloga sto neznamo sve varijable iz ove jednadzbe,a najvise mislim na razlog zbog kojeg su bas Srbi predlozili ovaj mir.
Vise je nego logicno i sigurno za pretpostavit da im to daje neku takticku prednost u ostvarivanju nekih njihovih ciljeva,ili je razlog sadasnja ili ubrzo moguca iscrpljenost,prelazak preko naseg teritorija ili nesto trece....no nesto vrijedno imaju dobiti ovim cinom,inace niko lud nebi to napravio iz dobrote ili samilosti.

Takodjer je moguce da je ovo pocetak bojkota ratova uopce,jer mi igraci trebamo povuci crtu i da admin konacno jednom zaista i pita sto mi zelimo te pocne raditi na osnovu povratnih informacija pravih igraca,a ne onih informacija vezanih za ubrzano peglanje mastercarda.

Takodjer postoji mogucnost da su nam ciljevi istovremeno preklopljivi,odnosno da mozemo profitirati i mi i oni istovremeno.

Opet to povlaci i neke posljedice,uglavnom vezane za misljenje saveza o nama ukoliko dodje do pustanju Srbije na Italiju gdje bi kredibilitet Hrvatske vrlo nisko kotirao,kao i svaki sljedeci angazman istog na bitke vezane uz nase prostore i mene osobno to najvise plasi,dok mi je jos jedno brisanje Hrvatske,ukoliko dodje do njega nebi predstavljalo neki problea ako smo junacki pali s oruzjem u rukama i s svojom bracom bok uz bok.

Sto se tice mira bas s Srbima,nemam problema s tim niti me povjest sukoba(uopce ni neuzimam u obzir RL)uopce interesira iz jednostavnog razloga sto ovo shvacam kao igru i mjesto gdje treba uciniti najbolje s onim sto imas,upotrijebit najdugorocnije moguce razmisljanje i napraviti ono najbolje od toga!

Ako sam dobro primjetio j. Dalmacija nije bila obuhvacena nikakvim dogovorom,kao ni BiH i misljenja sam ako su Srbi nesto predlozili,dakle i zarko zeljeli,skrivajuci se iza pokeraskog lica,pristali bi na najbrze moguce oslobadjanje ovih regija,nemojte se zavaravati i imati preveliko misljenje o neprijatelju koji je spreman na kompromis,ja sam uvjeren da su i komsije dobrano istrosene jer sam gledao bitke i brojke.

I na kraju,kako sam i sam vojnik,tako cu se i ponasati,a to znaci slusati zapovjedi i imajuci vjeru u vodstvo.
Naravno da smo svi ljudi i pogreska je moguca,drzavi definitivno netreba rat protiv vanjskog i unutrasnjeg neprijatelja,sto nedvojbeno vodi u propast.

Kako i dolici demokraciji,ja imam pravo na svoje misljenje,a ono bi svakako znacilo referendum.
Ja osobno nebi u ovoj konkretno situaciji popustao,ne iz neke RL mrznje ni nikakvih zlonamjernih nakana,nego iz razloga jer mislim da mozemo dobiti i da bi na kraju,cak i da izgubimo
njihov okus pobjede bio bi istovjetan kao i poraz, uz gubitke koje bi pretrpjeli pogotovo u zadnjoj regiji.

No to je moje skromno misljenje,nije na meni da pametujem,nisam niti kongresmen nikada bio,jer me ovakve stvari nezanimaju,a jos da me neki njab proziva zbog igrice,to svakako nemam vremena slusati i nebi mi donjelo zabavu,zbog koje i igram ovo njesra!

Zivi i debeli bili,popijte koju i uzivajte u zivotu 😉

EDIT:
Upravo se sjetih jos necega iz filma "Generalova kci" kada Travolta pita Woodsa iza resetaka sto je otac ucinio kceri da je tako kivna na njega:
-Sto je ucinila varala je,prekrsila kodeks sto,sto je ucinila?
-Gore.
-Droge?
-Gore.
-Silovanje?
-Jos gore!
-Sto je gore od silovanja???
Ako ste gledali film,znate ostalo!


Reputacija u ovoj igri je ono sto dobiva bitke i rusi zidove,nemoramo uvijek svaku dobit,mozemo biti i obrisani,pogledajte Australiju ili BiH,mjesecima su zarobljeni i necvile bezveze.
Ponasajte se dostojanstveno i u porazu i tek onda cete vidjeti kakav je tko covjek!!!