Ambient on/off

Join the new world

 

Kendo Yanar Presidentiksi - tässä syyt miksi!

Day 1,872, 21:10 Published in Finland Finland by Kendo Yanar

Yritän pitää tämän mahdollisimman lyhyenä. Jos olet laiska etkä jaksa lukea enempää niin lue vain seuraava lause: Äänestä Kendo Yanar presidentiksi!


Hymypoikaa kaivataan vihdoin presidentiksi.

Lyhyt historia
Kaikki varmaan tietää jo Kenneth Yanarin joten en muuta sano kuin että olen kokeneimpia pelaajia kaikista ehdokkaista (pelannut vuodesta 2009 aktiivisesti) enkä ole koskaan tehnyt rikketä. LEP pj ja entinen SVL pj.

Miksi Kendo Yanar on parempi kuin muut presidenttiehdokkaat?
En ole eliitin/norsunluutornin sätkynukke! Joka kerta presidentinvaaleissa norsunluutorni valitsee kabineteissaan ehdokkaan, josta tehdään vaikka väkisin presidentti. Tehdään tälle nyt kerrankin stoppi ja äänestetään ehdokas, jota eliitti ei ole valinnut! Itse asiassa eliitti/norsunluutorni olisi varmasti kauhuissaan, jos minä nousisin eSuomen presidentiksi. Olen aina taistellut eliittiä vastaan.
Kendo Yanar on ennen kaikkea tavallisen eSuomalaisen asialla!

Vaalilupaukset
Minä en (toisin kuin muut ehdokkaat kerta toisensa jälkeen) aioa tehdä mitään tyjiä lupauksia! Ainoa asia minkä voin luvata, että jos pääsen eSuomen presidentiksi niin rahahanat eliitille sulkeutuu kokonaan! Enää ei pieni eliitti kustanna kultatrenejään ja Q7 aseitaan veronmaksajien rahoilla niin kuin joskus "vanhoina hyvinä aikoina". Tälle tehdään stoppi!

Lisäksi yritän parantaa ja vakauttaa eSuomen taloutta kuitenkaan nostamata veroja. Tiettyjä veroja voidaan jopa laskea jos jostain muualta pystytään nipistämään. Ja sellaisia kohteita aina on..

Liittoumapuolella yritetään laajentaa Asgardia. Suomi ja Ruotsi ei kahdestaan pidemmällä aikavälillä riitä. Se ollaan jo nähty että jos puolalaisilla on vähän vapaa-aikaa niin Suomi on heti raiskattu. Ja emme halua olla raiskattu, vaan haluamme vallata Viron ja sen jälkeen Latvian.
Lisäksi MPP-sopimuksia muiden maiden välillä tarkastellaan. Alkuviikon tilanteet, jossa kahteen päivään ei päässyt tekemään DO:ta kun meillä ei ollut sotia ei enää toistu jos Kendo on presidenttinä!

Kendon Hallitus
Ministerit on vielä vähän hakusessa, koska päätös presidentikisaan lähdöstä venyi viime hetkiin. Pari on jo kiikarissa, mutta haku on vielä käynnissä! Kendon hallitukseen voi hakea ihan kuka tahansa! Samat vakionaamat, jotka ovat hallituksissa kaudesta toiseen, eivät tule minun hallituksessani istumaan (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta)! Hallituksessasi tulee olemaan ennen kaikkea uutta verta ja muutama kokeneempi konkari. Mikään ei ole esteenä ministeriydelle minun hallituksessani. 😉


Kendo Yanar - tavallinen mies tavallisen eSuomalaisen asialla!

 

Comments

Suomisen Olli
Suomisen Olli Day 1,872, 22:20

missä voi äänestää? pitääkö olla puolueeessa että voi äänestää?

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,872, 22:29

Ei tarvitse olla! : ) Tässä vähän ennakoitiin, äänestys alkaa klo 10:00 Suomen aikaa ; )

Siinä vaiheessa tuohon etusivulle tulee linkki mistä pääset äänestämään

Fettis
Fettis Day 1,872, 22:43

Liian pitkä artikkeli, en jaksanut lukea.

Kristalli
Kristalli Day 1,873, 23:26

Vanhin ehdokkaista, mutta silti eniten pihalla itse pelistä?

Spurdot vie sua sata-nolla ja nauraa päälle. Mutta toisaalta, ei kai millään ole väliä jos tykkää pelata? Alkaa into lopahtaa itse kullakin, mutta se ei kyllä johdu eliitistä tai tornista vaan paskasta pelistä...

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,873, 23:46

Eiköhän taistelujen vähyys hoidu itselläänkin, kun loma-ajan takia pidennetty taisteluväli (72h) palautuu normaaliksi (24h).

Heketsu
Heketsu Day 1,873, 23:51

vote, koska IT IS ME, MARIO!

Metallipullo
Metallipullo Day 1,873, 00:44

Vote'd

Suomisen Olli
Suomisen Olli Day 1,873, 00:53

ääni annettu

Sievi
Sievi Day 1,873, 01:00

Syön hatullisen mansikoita jos Kendo pääsee presitentiksi...

Tse Kim
Tse Kim Day 1,873, 01:13

Mitä hemmettiä minä oikein luin?

lostsoul
lostsoul Day 1,873, 01:52

harvoin nyt kommentoin mitään mihinkään mut tähän nyt on taas hieman huomautettavaa..
tuosta pj paikasta svl:stä ni enpä lähtis itse tuolla komeilemaan, olin itse tuolloin svl:n riveissä ja etpä kovin aktiivinen siellä ollut ja kieltäydyit muistaakseni tulemasta esim irc:n puolelle..että totanoinniin..silleen..jatkakaa..

Golpel
Golpel Day 1,873, 03:26

KENDO FOR EFINLAD PRESIDENT

RKJP
RKJP Day 1,873, 05:02

äänestin

POLAND PLS
POLAND PLS Day 1,873, 07:48

KEndo presdentiksi!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,873, 08:11

@Kristalli: en ole tätä ottanut "tosissaan" enää pitkään aikaan (jos koskaan), kunhan vaan pelleilen ja hankin merccejä = )


@Sievi: harmikseni se ei nyt näytä tapahtuvan. : / tosin se oli jo odotettavissa, kun Ruben hyväksyttiin norsunluutornin kabinetissa pressaksi ja sai kaikkien valtapuolueiden (pl. LEP) tuen. Sen takai tämä vaalikampanjointikin jäi minimiin ja lähdettiin vain katsomaan että millaista tukea saisin. KIITOS MUUTEN KAIKILLE JOTKA ÄÄNESTIVÄT! En tule teitä koskaan unohtaman! ; )

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,873, 08:14

@lostsoul: Jooh, se oli vähän mitä oli. Lähdin pj-vaaleihin ilman mitään kampanjointia "just for teh lulz" asenteella ja yllättäen pääsin pj:ksi. Siinä vaiheessa oli jo tiedossa että olen heti vaalien jälkeen lähdössä etelään lomalle. xD

Sieltä sitten aurinkotuolilta iPadin kanssa tein two clickaukset ja yritin hoitaa pj-kauttani. : D Suuri kiitos kyllä TheJuliusCeasarille, kun hoiti hommia puolestani sillin vaikka en ollut pyytänyt häntä tekemään sitä. En tainnut koskaan sinua siitä kiittää! ; )

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,873, 08:16

Ja nyt kun tämä vaalitulos alkaa näyttämään siltä, että Kendo ei tällä kertaa nouse presidentiksi, niin voinen paljastaa sen, että olen taas lähdössä ulkomaille reilun viikon kuluttua. : D (siis irl)

Tare Tehoputki
Tare Tehoputki Day 1,873, 11:23

onneks en oo enää eSuomen kansalainen :3

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.