Ambient on/off

Join the new world

 

Kdo je Erin?

Day 1,815, 13:19 Published in Slovenia Slovenia by Ta likozarjev

V mojem RL sem spoznal kar nekaj prikupnih deklet, z nekatrimi sem celo prišel do neke stopnje, pri nekaterih (večini) pa sem pogorel na celi črti. Imen s katerimi sem prišel do konca oziroma do nekega razumskega dogovora da bova le prijatelja, je veliko, obstaja pa ena, pri kateri še nisem naredil niti enega koraka in je tako rekoče še zelo neraziskana (poizkus nekega humorja, ki ni uspel).

Torej problem, ki se je postavil med naju s punco in naju nekako ovira pri tem, da se spoznava in vse to je razdalja, ki naju ločuje. Ta razdalja ni nekaj 200km, katere bi rade volje prevozil, da bi jo spoznal, temveč malo manj kot 6000km, za povrhu tega, pa naju ločuje še velik ocean. Punca o kateri govorim, prihaja iz okolice Dallasa v zvezdni državi Teksas, ta pa spada pod ZDA (razdalja, ni kaj). Dovolj o razdalji za sedaj, več o tem kasneje.

Punci je ime Erin (po mojem mnenju je prikupno ime, lahko za v malomeščansko uho). Stara je 17 let in je prikupna kot sam vrag. Če začnem pri zunanjosti, bi rad povedal da ima kratke lase, pobarvane v različne barve, rjavkaste oči (nosi očala), ter postavco, za katero se verjetno obrne večina moških. Če se prestavimo na njeno notranjost in sicer s tem mislim osebnost, je stvar sledeča. Punca je izjemno prijazna, delavna in pametna. Zna rokovati z otroci, hišnjimi ljubljenčki in strankami (v kavarni, kjer dela). Deluje kot nekakšen angel, ki se je ustalil tukaj na Zamlji... Vsaj meni deluje tako.

Kako sem spoznal Erin, se nespomnim več dobro. Tudi nevem, če je besedna zveza »spoznal« pravilna v tem kontekstu. Raje recimo takole, da nevem več dobro kje sem naletel na Erin (in na kje mislim na razne spletne strani, ki sem jih aktivno uporabljal pred dvema letoma). Vem le to, da sem nekdaj brskal po neki spletni strani in naletel na neke komentarje, preko katerih sem malo pregledal profile, ampak to je že zamegljena in nejasna preteklost o kateri govorim. Počasi sem punco porajtal pod različnimi temami v komentarjih in sem se počasi začel zanimati zanjo (kdo je, od kod je,... običajne stvari pač). Ugotovil sem, da ima punca nekakšno spletno stran, oziroma raje recimo da uporablja neko spletno stran za deljenje slik (risb, fotografij, umetnin...). Preko te strani sem jo »internetno« spoznal. Preko sporočil sva se pogovarjala, in se na nek način spoznala. Čeprav nevem kaj in kako ona čuti da je to spoznavanje potekalo, vendar je zame bila to enkratna izkušnja, po kateri sem si želel tudi fizično priti v stik z njo.

Tukaj pa nastopi problem razdalje. Da bi šel peš tja, oziroma z avtom, je fizično nemogoče, trenutno je možno tja priti le z ladijo ali letalom. Cena letalske karte (dvosmerne), prenočišča in vse ostale stvari pa niso ravno poceni. Torej ostanejo mi 3 možnosti:

1.Možnost je, da denar za to potovanje in snidenje prišparam. Vsak mesec bi moral na kraj vreči nekaj denarja, da bi si to v nekem oddaljenem času lahko privoščil. Tako pa je tudi z eRepublikom, kjer se igralci ki v to igro še nismo vložili € za dosego cilja matramo in šparamo kar nekaj mesecev, da si lahko privoščimo višje Q treninge, tovarne in surovin.
2.Možnost je, da si denar izposodim pri banki oziroma pri nekom ki ima toliko denarja na voljo. Ta denar bi sicer morali kasneje vrniti po raznih obrestnih merah, vendar če nam je cilj tako pomemben se temu pač nebomo odrečli za nobeno ceno. Pri eRepubliku se to kaže pri sposojanju denarja pri starejših, močnejših in »bogatejših« igralcih.
3.Možnost pa je vdaja cilja. V eRepubliku take vdaje poznamo pod imenom »Dead Citizen«


Nekaj korelacij med eRepublikom in RL, pa sem vendarle našel, tako da me ne zmerjat, da eRepublik s tem nima nič veze. heh.. če pa se hočete znesti nad nekom, pa mirne volje..

Top pesem, poslušana med pisanjem tega članka je: Crystalised skupine The XX


Ker njenih slik pač nimam dovoljenja uporabljati, ker so večinoma zasebne, sam pa nimam dostojanstva naresti kaj takega, vam prilagam danes neko foxyco, za katero nevem kako ji je ime. Upam da vam bo všeč. 🙂

 

Comments

Danger Mish
Danger Mish Day 1,815, 13:29

Vote za Erin & foxyco
: )

Big Boby
Big Boby Day 1,815, 13:48

Uau, super članek.
Ker je pač iz USA, bo morda kdaj z družino odpotovala na počitnice v evropo?
Takrat imaš priložnost, da jo srečaš na cenejši način. V primeru da grejo se bodo sigurno ustavlili v parizu...spakeraš še kakšnega prijatelja in greste na eurotrip do pariz oz. neko evropsko mesto v keterem bo.
To je ena možnost, ki pa je občutno cenejša.

Ludislav
Ludislav Day 1,815, 13:56

al pa butneš banko dol : P

Exclusive
Exclusive Day 1,815, 13:58

Super članek pa vse sam jst bi raje slikeee:P

Hiwy
Hiwy Day 1,815, 14:17

ta likozarjev. easy jet. mas povratno karto tam okoli 70 evrov. prenocis pa itak lahko pri njej ane : D
go get her

Ice Killa
Ice Killa Day 1,815, 14:23

Zapomni si, virtuala ni reala.

strok78
strok78 Day 1,816, 23:44

hud člank
pa si zihr da punca na fotki ni Erin

Hojc
Hojc Day 1,816, 23:58

ti maš skos ene lepe punce v mislih..
kak si čudn..

bdw.. sem nekaj časa živel v Texasu.. odličen plac, fajn ljudje..

iqxy55
iqxy55 Day 1,816, 04:04

Glej, kjer je volja je tudi pot...tako da ne obupaj prehitro, temveč v akcijo kdo gre kdaj v Zda in bi si lahk kake stroške delil oz. kaj prihranil...sam delat boš pa mogu, da boš zaslužil za pot...

iqxy55
iqxy55 Day 1,816, 04:04

Drugič...tko razdalja (zlo relativn pojem) lahko dva skupi živita, pa je razdalja med njima ogromna...odtujena kot tujca...lahko st dva na tisoče kilometrov narazen, ampak sta si njuni duši bližje, kot dva tujca pod isto streho...
SAM OBUPAT NE...pozitivno razmišljaj in pot se ti bo sama pokazala!!!

Ta likozarjev
Ta likozarjev Day 1,816, 04:11

je dal system dober predlog, sploh pomislu nisem na kej podobnga... mo vidl kaj bo čas prinesel

T1M3K
T1M3K Day 1,816, 04:43

@Ludislav se strinjam tak po piratsko!

skofjaloka
skofjaloka Day 1,816, 05:16

preden odletiš k obami, ti svetujem, da vsaj malo bolj konkretno potipaš teren...da nav pol kaka gorila za njo stala al pa da ni .... kk se lepo reče lezbača?

trbovc
trbovc Day 1,816, 07:08

naj ti da Erin zraven za karto

zoggman
zoggman Day 1,816, 07:17

Meni je malo sumljiv njen opis, ker je predobro, da bi bilo res : )
Drugače pa, če imaš močno voljo, se bo našla neka pot!

Solinar
Solinar Day 1,816, 07:21

Tako na hitro ne, naj srečanje dozori

Igor Gregor
Igor Gregor Day 1,816, 08:14

Incredibile !
@ skofjaloka ne straši mladeniča, pusti ga naj sanjari !

p0luks
p0luks Day 1,816, 08:51

ti si Dead Citizen v RL sam tega se ne ves 😃

dkivi
dkivi Day 1,816, 09:17

hm...jaz sem pri rosnih 16ih naredil cca 1700km kolikor je iz ljubljane do goteborga,da sem spoznal decvico po imenu simone...se je splacalo,pa ceprav je trajalo samo nekaj dni... ; )
tko da,ne vem kaj cakas? da bo sel lajf mimo tebe???
...nasparaj par 100 evrov..pa hajd na recimo dunajsko letalisce,karton z napisom :''v dallasu me caka erin,pomagajte mi jo obiskati''
preprican sem da ti bo uspelo zbrati denar za karto v 2-3 dneh (jaz sem porabil 2 dni) 🙂

Jakubus Gallus Carniolus
Jakubus Gallus Carniolus Day 1,816, 09:36

Awww ... Dalllas nice .... drgač pa tak .... trenutno se ti najbolj ti izplača iti iz benetk .... preizkušeno 😃
benetke - new york - dallas al pa benetke - amsterdam -dallas ..... karta pa je tam od cca 800 dalje... odvisno od dnevno najnižje cene.
Glede bivanja v Dalllasu pa tak .. odvisno iz kot točno je ona ... drgač je pa cena hostla tam nekje od 20 Eur dalje.

Bazabaza
Bazabaza Day 1,816, 10:11

"izkušnja, po kateri sem si želel tudi fizično priti v stik z njo."
u mean u got horny :trollface:
find some internet porn, problem solved : D

Koccco
Koccco Day 1,816, 12:25

Poznam to. Kolega iz službe je isto eno tkole "srečal", odpotoval v USA. Prišel nazaj. Za njim ona. Isti teden sta se poročila in odletela v USA skupi. Zdej imata že tretjega froca... Tko da - je upanje. : )

Big Boby
Big Boby Day 1,816, 13:01

Poslušajte dkivi-ja.
Drugače, pa ste kdaj že vprašali starše, kako je bilo ko so bili mladi?
3 mesece sta šparala denar, da sta kupila 100 dolarjev in z avtoštopom odšla v španijo in grčijo ter pravtako nazaj.
Tako da ja, če si avanturist, lahko naredi tudi kakor je dkivi, z napisom...boš zbral evro na evro pa bo hitro dovolj.

apzfpk
apzfpk Day 1,816, 14:41

poceni karte pa lahko dobiš tudi na spletni strani posvetupikasi al nekaj podobnega... se samo s tem ukvarjajo... ZDA za 500€ ni več nobena znanost...

Master_Blaster
Master_Blaster Day 1,816, 14:44

Zapomni si, virtuala ni reala. x2

matjazbre
matjazbre Day 1,816, 15:25

Super članek : ) več takšnih... drugače pa, ne zamudi priložnosti, če čutiš, da bi to lahko bilo tisto pravo. Korajža velja, vzemi to za cilj : ) Vso Srečo!

Siberian Husky
Siberian Husky Day 1,816, 16:12

Kompliciras...gres v mocvirje pred USofA ambasado...obleci neko rjuho pa ruto na glavo, pa se deri "kill obama, saint osama", pa oponasaj letalo kak se zaleti v stavbo. 100% bos mel zastonj prevoz do Kube....od Guantanama pa do Dallasa pa ni tak dalec 😛

BoratP
BoratP Day 1,817, 02:21

najd si kakšno slovenskom deklino

slovenec21
slovenec21 Day 1,817, 04:48

ahahahaha husky legenda, +1 XD

KikiDiablo
KikiDiablo Day 1,817, 05:01

hahahahha husky, +2 😃 drgac pa naspari denar pa jo obišči 🙂 usak živi samo enkrat 🙂

Novljan
Novljan Day 1,817, 08:49

p0luks, ti si genij.

samsis34
samsis34 Day 1,817, 11:10

sej nevem al sem prov prebral ,pa ce sem vse prebral,sam mam obcutk da bi sel rad v ameriko ga mal umocit???sej nemislem nc pametvat,sam tko k je skofja reku,da te naujo kak curnci nazgal ,baje majo dolge ,more kr bolet 🙂 pol bos pa tuhtu kolk bi jih lahka tuki nazgal za ta dnar 🙂
lol

drugac pa 1. liga clank

zinedan
zinedan Day 1,817, 11:52

veliko sreče!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.