Ambient on/off

Join the new world

 

Kataskopos21 - ΥΠΟΨHΦIOTHTA ΓΙΑ CP - ΠΡΟΓΡAMMA ΔΙΑΚYBEPNHΣ HΣ

Day 2,083, 08:00 Published in Greece Greece by Lakis Gavalas

Καλησπέρα στην ελληνική κοινότητα,

με το παρόν άρθρο δηλώνω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες προεδρικές εκλογές σε μια δεύτερη συνεχόμενη προσπάθεια.

Είμαι ένας νέος σχετικά παίχτης στο παιχνίδι. Μαθαίνω καθημερινώς καινούργια πράγματα και ασχολούμαι με όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Δεσμεύομαι όμως στην κοινότητα ότι θα επαγρυπνώ και θα προσέχω για τα όποια λάθη γίνονται από το επιτελείο μου και από εμένα ώστε να διορθώνονται πριν να είναι αργά.

Οι στόχοι που θέτω με την υποψηφιότητα μου είναι διαφάνεια σε όλες τις κινήσεις που θα γίνονται από εμένα και το επιτελείο μου, όχι μόνο στην οικονομική πολιτική αλλά σε όλους τους τομείς, ισότητα, μιας και όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου κόμματος, lvl, ηλικίας και πιστωτικής κάρτας θεωρούνται ίσοι, από τον παίχτη ενός λεπτού μέσα στο παιχνίδι μέχρι εκείνον των τεσσάρων χρόνων, και δικαιοσύνη, η οποία θα αποδίδεται σε όλους τους πολίτες χωρίς εξαιρέσεις αφού όλοι είναι ίσοι.

Παρακάτω παραθέτω το πρόγραμμα διακυβέρνησης σε περίπτωση που εκλεγώ:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Υπουργείο Τύπου & Ενημέρωσης:

- Από το Υπουργείο Τύπου θα γίνονται οι ανακοινώσεις του προέδρου και της κυβέρνησης. Θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση προς το κοινωνικό σύνολο για ότι γίνεται από την κυβέρνηση και για ότι πρόκειται να γίνει. Η ενημέρωση της κυβέρνησης και του προέδρου προς τους πολίτες είναι σημαντικός παράγοντας για να υπάρξει σταθερή σχέση κυβέρνησης-πολιτών.

- Όσον αφορά το TeamSpeak, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την άμεση επικοινωνία μας αλλά είναι εκτός παιχνιδιού. Το παιχνίδι παίζεται εδώ μέσα. Το TS δεν είναι επίσημο μέσο του κράτους. Οι ενημερώσεις θα γίνονται κατατοπιστικότατα, πέρα από το φόρουμ, μέσα στο παιχνίδι. Αν χρειαστεί να γίνει μια λεπτομερής ενημέρωση στο TS, τότε θα προτιμηθεί κάποιο, στο οποίο δεν έχουν γίνει αποκλεισμοί μελών της κοινότητας.

- Θα υπάρξουν δυο διαγωνισμοί αρθρογραφίας και θα μπορούν να διαγωνιστούν όσοι θέλουν. Η αρθρογραφία είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς του παιχνιδιού και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να προωθηθεί.


Υπουργείο Αμύνης:

Το Υπουργείο Αμύνης θα ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με τις μάχες της Ελλάδας και την ενημέρωση των ιδιωτικών στρατών που είναι στα κυκλικά του Υπουργείου ώστε να υπάρχει συντονισμός και να βαράμε όλοι την στιγμή που χρειάζεται. Κύριος στόχος θα είναι να κρατηθούν υπό την Ελληνική κατοχή οι περιοχές που είδη είναι δικές μας. Από εκεί και πέρα, αν έχουμε την δυνατότητα, θα βοηθήσουμε αρκετά συμμάχους ώστε να πάνε προς το καλύτερο και οι δικές τους εκστρατείες.


Υπουργείο Εξωτερικών:

Τομέας συμμαχιών: Το Υπουργείο Εξωτερικών θα το αποτελέσει ένα έμπειρο και ολιγομελές επιτελείο με κύριο στόχο την διατήρηση αλλά και την βελτίωση των σχέσεών μας με τις χώρες της TWO(Τhe World is Ours). Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατόν για την χώρα μας για να έχουμε καλές σχέσεις με τους νέους συμμάχους μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις σημαντικές συμμαχίες μας με Αργεντινή, Τουρκία, Ρουμανία. Οι σχέσεις μας με αυτές τις χώρες είναι αμοιβαίες και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο υπάρχει αυτή η καλή συνεργασία. Οπότε, πέρα από τις χώρες-μέλη της TWO, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις άριστες σχέσεις μας με τους τρεις παλιούς μας συμμάχους. Όσον αφορά το ζήτημα της Κύπρου θα έρθουμε σε διαπραγματεύσεις και από τους ίδιους θα εξαρτηθεί αν τελικά απελευθερωθούν ή όχι. Πιστεύω ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι αν βέβαια τηρηθούν ορισμένα πράγματα και δείξουν ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Είναι ένα μικρό κράτος, από μπόνους δεν μας προσφέρει κάτι, οπότε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να παραμένουν κατειλημμένοι. Και οι δύο χώρες έχουμε φταίξει στο παρελθόν για ό,τι έχει συμβεί και πρέπει να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και από τις δύο πλευρές. Για το θέμα της Κύπρου λοιπόν, δεσμεύομαι ότι θα γίνουν σοβαρές διαπραγματεύσεις και αν θα παραμείνουν εχθροί μας ή όχι θα κριθεί από τη στάση τους στις διαπραγματεύσεις αυτές. Να σημειωθεί ότι μετά την προσέλευση νέων μελών από την Τουρκία δυσκολεύουν τα πράγματα για συζητήσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε και αν δεν είναι πρόθυμοι τότε συνεχίζουμε ως έχει, αφήνοντάς τους κατειλημμένους.

Διπλωματικός τομέας: Το Υπουργείο Εξωτερικών θα φροντίσει να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που ξέρουν άριστα την Αγγλική γλώσσα για να σταλθούν ως πρέσβεις στις χώρες που θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις αλλά και στις εχθρικές, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ενημέρωση στα εξωτερικά θέματα για τις κινήσεις των άλλων χωρών.


Υπουργείο Οικονομικών:

- Το Υπουργείο Οικονομικών θα είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση των τιμών της αγοράς και αν χρειαστεί για την εισήγηση προτάσεων στην αλλαγή της φορολογίας ως προς το καλύτερο. Στόχος θα είναι τα έξοδα να μην υπερβαίνουν τα έσοδα ώστε στο τέλος της θητείας να έχουμε ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος στα κρατικά ταμεία.

- Θα γίνουν επιδοτήσεις αν υπάρξει έκπτωση στα training grounds και θα επιδοτηθούν όσο περισσότερα άτομα αντέχει το κρατικό ταμείο με προτεραιότητα τα άτομα των κρατικών στρατών και μετά των ιδιωτικών που έχουν πρόσβαση στα κυκλικά του Υπουργείου Αμύνης και υποτίθεται ότι ακολουθούν τις εντολές του Υπουργείου. Αυτό θα γίνει με τη συνεργασία των διοικητών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τομέας οργανισμών: Όσον αφορά τους οργανισμούς, θα ενοικιαστούν κάποιοι σε ιδιωτικά MU. Όταν έρθει η ώρα, θα βγει άρθρο με τις προϋποθέσεις καταχώρησης των orgs και τον αριθμό που θα δοθούν. Αν μείνουν κάποια orgs αδιάθετα, θα αναζητηθούν εθελοντές, οι οποίοι θα είναι άμεμπτοι και έχουν αποδείξει ότι γι' αυτούς κύριο μέλημα είναι η ευμάρεια όλης της κοινότητας και όχι μονάχα μιας κάστας ανθρώπων.

- Θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας, με στόχο την αύξηση του κρατικού στοκ σε όπλα q7, μιας και μας περιμένουν δύσκολες μέρες και το στοκ πρέπει να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται.

- Όσον αφορά τις κρατικές εταιρείες, θα βγει άρθρο - κάλεσμα προς την κοινότητα για να βρεθούν εθελοντές να τις παραλάβουν. Θα υπάρξει χρονικό όριο, ώστε να αποφασίσει η κοινότητα αν αποδέχεται αυτά τα άτομα και αν υπάρξει συμφωνία τότε προχωράμε στην μετάβαση των κρατικών εταιρειών από τον MitsosSougias στους νέους εθελοντές.


Υπουργείο Νέων Παιχτών:

-Το Υπουργείο Νέων Παιχτών θα συνεχίσει να αρθρογραφεί αν χρειαστεί και να οργανώνει σεμινάρια. Δύο προβλέπονται να γίνουν αυτό τον μήνα, ένα για τα οικονομικά και ένα για τα στρατιωτικά θέματα. Με αυτό τον τρόπο, στόχος του Υπουργείου θα είναι η βοήθεια προς τους νέους παίχτες να μάθουν περισσότερα πράγματα.

- Το πρόγραμμα «μαζί τα φάγαμε» θα λειτουργεί μοιράζοντας παροχές τροφίμων για όλους τους νέους παίχτες που έχουν κάνει εγγραφή στο παιχνίδι από 1-1-2013 και είναι από 23 μέχρι 29 lvl με στόχο την τροφοδότηση των νέων παιχτών ώστε να έχουμε μεγαλύτερο damage σε δικές μας μάχες.

- Επανακαθορισμός των Πελασγών και GNA, ώστε να βοηθήσουν στην οργάνωση των μικρών και νέων παιχτών μας.

- Όσο για τα Baby Boom, θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες γιατί μαζεύοντας όσο πιο πολλούς νέους παίχτες μπορούμε στο παιχνίδι έχουμε συνάμα κέρδος όλοι μας, μιας και οι νέοι είναι το μέλλον της χώρας μας.


Θα προσπαθήσω να κρατήσω την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ κυβέρνησης-βουλής αλλά μέχρι το σημείο που επιτάσσει το παιχνίδι. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να επηρεάσω τις αποφάσεις της βουλής.

Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην κυβέρνησή μου να επικοινωνήσει μαζί μου, ώστε να προστεθεί στο υπάρχον κυβερνητικό σχήμα.

ΥΓ. Το κυβερνητικό σχήμα θα δημοσιευθεί αύριο το απόγευμα.

Μετά τιμής,
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ελλάδας,
Θοδωρής

 

Comments

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,083, 08:02

Kataskopos21 - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ CP - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
http://www.erepublik.com/gr/article/kataskopos21-for-cp--2300754/1/20

Marinos98
Marinos98 Day 2,083, 08:08

v
καλη επιτυχεια!!

Fedias
Fedias Day 2,083, 08:11

v και στήριξη!
καλή επιτυχία!

Vasilis123456abdiogenis
Vasilis123456abdiogenis Day 2,083, 08:12

voted!!
poli wreo arthro kai periektiko

Dr. F
Dr. F Day 2,083, 08:12

Καλή Επιτυχία Θοδωρή.

neverexist
neverexist Day 2,083, 08:18

Ψ καλή επιτυχία...!!!

poseidonsr
poseidonsr Day 2,083, 08:18

v

Dionisopoulos
Dionisopoulos Day 2,083, 08:23

[v] Καλή επιτυχία στις εκλογές Kataskope.

Ipsenikos
Ipsenikos Day 2,083, 08:35

V

Εκτενές και κατατοπιστικό άρθρο! Καλή επιτυχία!

GSmyrlof
GSmyrlof Day 2,083, 08:44

voted!
Καλή τύχη!

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 2,083, 08:46

v
kali epitixia

Nemakos
Nemakos Day 2,083, 09:08

V καλη επιτυχια!

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,083, 09:09

ψηφισθεν!

ellinas225
ellinas225 Day 2,083, 09:16

v

Καλή επιτυχία.

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,083, 09:17

Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω τον τρόπο που παίζεις. Μπράβο σου φίλε! Καλή επιτυχία να έχεις.

Alfadi
Alfadi Day 2,083, 09:25

Όποιοσδήποτε ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ζητώντας "διαφάνεια" την τελείωσε με 2-3 τίκετ για άδειασμα ταμείων

Καλή σου επιτυχία.

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,083, 09:26

Ήρθε η στιγμή να σπάσω την παράδοση 🙂

Makedonas GR
Makedonas GR Day 2,083, 09:43

Δε νομιζω ο Κλαρας να περιλαμβανεται σ αυτο που λες

lef-7
lef-7 Day 2,083, 09:37

Ψήφος,καλή επιτυχία.

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,083, 09:41

Γιατι προσπαθεις να αντιγραψεις τον Κλαρα ??
Θες κ εσυ να τα ακουσεις απο τους "δικους σου " ??

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,083, 09:45

Δεν έχω αντιγράψει κανέναν! Το πρόγραμμα εγώ το έφτιαξα φυσικά.

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,083, 09:48

Αυτο ελειπε,,, να στο εφτιαχνε ο Τεο ! χαχαχα

Exorcism363
Exorcism363 Day 2,083, 09:49

" χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τις σημαντικές συμμαχίες μας με Αργεντινή, Τουρκία, Ρουμανία"

Συνέχιση συμμαχίας με την Τουρκία=not voted.

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,083, 09:51

σε έκανε πιο σκληρό η δουλειά? Τον προηγούμενο μήνα ήσουν πιο μαλακός χαχαχαχαχα

Exorcism363
Exorcism363 Day 2,083, 09:53

χαχαχα :ΡΡΡ

scarle
scarle Day 2,083, 09:59

καλή επιτυχία!

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 10:06

Βλέπουμε ένα πρόγραμμα , πληρες , που καλύπτει αυτά που πρέπει για αυγουστιάτικη προεδρία.
Καλή επιτυχία

Kaniballos
Kaniballos Day 2,083, 10:25

καλή επιτυχία και ελπίζω να εννοείς αυτά που γράφεις για την κύπρο

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,083, 11:57

ότι γράφω το εννοώ!

osfej
osfej Day 2,083, 10:55

v+s καλη επιτυχια

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 2,083, 11:27

Ψήφος και καλή επιτυχία

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Day 2,083, 11:47

ψηφος και γουσταρω να δω νεο παιχτη σαν προεδρο

g.manis
g.manis Day 2,083, 11:57

ψήφος πολύ καλό πρόγραμμα και ειλικρινές καλή επιτυχία

HawkDrek
HawkDrek Day 2,083, 12:23

V καλη επιτυχια!

Antiarmatistis
Antiarmatistis Day 2,083, 12:32

Καλή επιτυχία. Ελπίζω να τα πας καλά.

v

Kleanthis.
Kleanthis. Day 2,083, 12:56

V και καλή επιτυχία.
Με αυτό το "ισότητα" που λες, βγάζω σπυριά να ξέρεις.

myrmid0nas
myrmid0nas Day 2,083, 13:03

"Και οι δύο χώρες έχουμε φταίξει στο παρελθόν για ό,τι έχει συμβεί και πρέπει να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και από τις δύο πλευρές"
Den se katalava... 😕

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 13:22

σημαινει οτι θα υπαρξουν συνομιλιες με τον προεδρο που θα αναλαβει ,
και θα βρεθει μια λυση για να τελειωσει η καταληψη
τι δε καταλαβες

myrmid0nas
myrmid0nas Day 2,083, 13:26

An mporouse na eksigisei poia 8ewrei autos ta la8h ths eGreece 8a htan super... 🙂

mixail95
mixail95 Day 2,083, 15:37

Έχουν βγει τόσα άρθρα για το θέμα.Είναι ανάγκη σε προεκλογικό άρθρο να αναλύσει τα λάθη του ενός και του άλλου?Γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος.

Vasilis123456abdiogenis
Vasilis123456abdiogenis Day 2,083, 15:38

gxouxou gxouxou pou pigan ta lefta apo to tameio tis kiprou?

Kaniballos
Kaniballos Day 2,083, 17:14

στο org της κύπρου είναι γιατί;

Vasilis123456abdiogenis
Vasilis123456abdiogenis Day 2,084, 04:01

kati alla pou ta eixane parei gia asfali filaxi stin ellada

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 2,083, 13:58

Καλή επιτυχία!

mentasfra
mentasfra Day 2,083, 14:35

v

PERICLIS
PERICLIS Day 2,083, 14:51

V

Kali epityxia !!

gekaram
gekaram Day 2,083, 14:57

καλή επιτυχία!

Ilias the Greek
Ilias the Greek Day 2,083, 15:35

ψηφισθεν

Καλή επιτυχία

mixail95
mixail95 Day 2,083, 15:38

Ο μόνος που είχε τα...κότσια να θίξει όλα τα μείζονα θέματα.
Voted

AntrikosA
AntrikosA Day 2,083, 15:52

V

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.