Ambient on/off

Join the new world

 

Kandidatet per Kongres

Day 1,889, 13:09 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by AqifPasha

Pershendetje te gjitheve.

Perveç kritikes nga ana e modelit te ndjekur nga presidenti per marreveshjen me Kodren e Zeze duhet thene qe nga ana ushtarake kemi qene si rralle here me pare te suksesshem ne kete loje.
Dhe per kete merita kane te gjithe luftetaret Shqiptare dhe ata qe po i drejtojne nga ana ushtarake dhe taktike luftarake.

Dhe kjo ka bere qe tani per tani te kemi gjithsej 5 territore te cilat shpresojme ti mbajme deri ne daten e votimit per kongres per te pasur numrin e mire te 40 kongresmeneve total e cila do te arrihet per here te pare ne historikun e eshqiperise.

Ne kete rast perfekt partia jone, grupimi jone shpreson qe me te drejte te jete ne 5 partite e para dhe te arrije nje numer te konsiderueshem kongresmenesh te cilet do te na perfaqesojne ne parlament.

Duke vazhduar frymen e trasparences Partia Revolucionare sjell nje risi tjeter. Deri tani ne eShqiperi prezantimi ka qene thjesht rutine pa nje prezantim te mirefillte. Kete here do te jete pak ndrryshe:


1- Cdo antar mund te kandidoje rregullisht sipas mundesise qe ju jep loja.

2- Plotesoni formularin http://tinyurl.com/b58mwx5 me nje leter te denje perfaqesuesi. Duke shprehur qarte qe do te veproni per interesat e perbashketa te eShqiperise dhe do te perfaqesoni denjesisht bashkesine tone sipas nenit 13 te statutit.

3- Ne date 23 ne oren 21:00 te paraqiteni ne chat #Partia.Revolucionare per nje diskutim te pergjithshem.

4- Duke marre parasysh letren e prezantimit, njohurite qe kam une nga lojtaret , keshillat e kryesise dhe antareve me ose pa eksperincepor, idete e pastra dhe te sinqerta kombetare, do te vendosim sebashku listen perfundimtare.

Ju ftoj qe te kandidoni sa me shume dhe te shkruani nje prezantim dinjitoz pa nençmime dhe me seriozitetin me te plote dhe te paraqiteni sa me shume ne chat me date 23.

Kryetari i Partise Revolucionare

AqifPasha 

Comments

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 1,889, 13:16

poleado¡¡¡¡¡

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Day 1,889, 13:55

V . Me plot gojen Partia me e organizuar . Suksese Aqif Pasha po ben gjera te mira ne krye te PR .

Andiroid
Andiroid Day 1,890, 15:58

Super V

Respekt dhe Demokraci ; )

Tirona Warrior
Tirona Warrior Day 1,891, 14:18

suksese aqif pasha

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.