Ambient on/off

Join the new world

 

Kandidat per CP ... Beni Koca

Day 1,903, 12:24 Published in Albania Albania by Beni Koca

Te nderuar Bashkluftetar, Bashklufetare, Miq, Vllezer dhe Motra

Deshta ti shkruaj dy tri fjale per mu dhe Kandidimin per Presidet te eShqiperis.

Beni Koca esht lindur ne Spitalin Shtetrore te Kumanoves, ne vitin 1980, ne diten kur vdiq Marshalli athershem Josip Tito.

I bajtem nga Topolica dhe i perplasem ne svizzer u rit larg vendlindjes por kur nuk eka harruar vendlindjen. Ishte Ushtar dhe prandaj Korporal ne Ushtrin Svizrane ne njesien Telekomunikation Satelitor dhe Information ne Kloten (ZH).

Per Lojen eRepublik ndegjova se pari her ne nje Forum ku jam ende aktiv dhe nga aj Forum i njo disa Persona ketu ne eRepublik.

Pse u lajmerova per Postin Presidentit, esht shum qesharak sepse kur u informova i pash dy Bashkluftar, fjala behet per Ujkun dhe Peyonin qe ende nuk i njof dhe me shkoj mendja ne at Motto: "Nese dy perlahen fiton i treti"

Nese hupi une ende do ta jap maximumin ne lufta.
Nese hupi une ende do te ndimoj rinis shqiptare ne eRep.

Deklarata e Pavarsies Shqiperis.


Harta e Shqiperis Etnikes.


Video Youtube Noizy - 100 Vjet
http://youtu.be/nenRfl2-TeM

Mos harroni se bashku jemi Fuqi... Ska Opozit vetem Pozit !!

Beni Koca
Kryetar i Partis Balli

***RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR KUQ e ZI ***

 

Comments

Vi Line
Vi Line Day 1,903, 13:35

Yeah!!!

maxXxy666
maxXxy666 Day 1,903, 13:45

V

maxXxy666
maxXxy666 Day 1,903, 13:46

dhe suksese

Mr.Tosi
Mr.Tosi Day 1,903, 13:58

Voted

enzq
enzq Day 1,903, 14:05

V

Fatmir Jashari
Fatmir Jashari Day 1,988, 01:59

me i miri beni koca

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.