Ambient on/off

Join the new world

 

Kako sve ispratiti ???

Day 892, 19:35 Published in Serbia Serbia by coolinbun

Osim onih "nolifera" (ovo neka shvate bez uvrede, jer da nije njih eSrbija bi bila ebanana erepublika) koji provode sate i sate uz ovu igru i uspevaju da isprate sve ili većinu svetskih dešavanja novog sveta, većina igrača ove igre ili se svodi na puko održavanje svojih virtuelnih života "dvokliktanjem" ili jednostavno znog nedostatka vremena ili interesovanja ne uspeva da isprati sve događaje u našoj zemlji i inostranstvu. Prosečnom igraču sve ovo deluje suviše komplikovano i nagomilano (gde ubrajam i sebe). Ovim člankom ću pokušati da na jednom mestu izdvojim linkove ka trenutno najbitinijim dešavanjima i vestima u virtuelnom svetu.

Najvažniji članci koje trebate pročitati:

1. Naseljavanje Liaoninga - naša javažnija neoriginalna regija bogata resursima, koja nesme pasti u neprijateljske ruke

2. Trenutna globalna dešavanja

3. Doniranje

4. MMM akcija - besplatno, malo vremena puno pomoći eSrbiji

5. O svemu po malo - trenutno najbitnije vesti i akcije

Linkovi ka najvažnijim institucijama zemlje: - ovde možete naći najvažnija obaveštenja vezana za dešavanja, akcije i naređenja

1. Predsednik Srbije

2. Ministarstvo ekonomije Srbije

3. MUP Srbije

4. Ministarstvo zdravlja Srbije

5. Ministarstvo emigracija

6. Minustarstvo obrazovanja - VAŽNO ZA POČETNIKE

7. Ministarstvo informisanja

8. Inostrani poslovi

9. Ministarstvo odbrane

Mislim da je ovo dovoljno za početak, da prosečan neobavešteni igrač pokupi neophodne informacije vezane za ovu igru.

Mnogo je ali nikad dovoljno apela pa evo i mojih 🙂 :

1. Pratite ali i ISPOŠTUJTE naređenja institucija vlasti (najvažnije je poštovati kada i gde se boriti)

2. Donirajte u RATNE REZERVE - iz meni nerazumljivih razloga mi smo brojna ali siromašna enacija (ništa novo za Srbe i Srbiju) pa je VEOMA bitno da svaki građanin izdvoji koliko god para kako bi eSrbija mogla komotnije da planira, organizuje i upotrebljava oružane snage. Svedoci smo da je EDEN izdvojio mnogo para za poslednje ratove. Mi o tim parama možemo trenutno samo da sanjamo. I oni sprovode slične akcije, ali izgleda uspešnije nego mi 🙂.

3. Mlađim igračima: ne oklevajte da smarate iskusnije igrače i institucije države preko čata ili preko poruka za sva pitanja koja vas muče. Iz mog iskustva, 99% njih je spremno da pomogne početnicima.

4. ZABORAVIMO UNUTRAŠNJA PREVIRANJA.... SVI ZAJEDNO ZA JAČU ESRBIJU.

Eto, uspeh da skarabudžim ovaj članak u sitne sate pred uranak i ja se nadam da dam skroman doprinos "našoj stvari" ..... e da i SREĆAN PRAZNIK RADA SVIMA 🙂

Pozdrav od KulinaBana !!!

P.S. Još uvek nisam izdvojio vremena da skontam ubacivanje slika i ukrašavanje teksta u novinama, pa se izvinjavam zbog monotonog izgleda članka... popravićemo se kada nabavimo ofset mašinu u boji 🙂

 

Comments

BalkanFrenzy
BalkanFrenzy Day 892, 20:01

vote i evo ti sub za pisanje u 3.smeni 😛

sarah_kay
sarah_kay Day 892, 23:20

Vote 🙂 ....Šta ti radiš noću dok ja spavam 🙂 ... je li bre ????

Decanski
Decanski Day 893, 05:39

Ja cu se seliti za Lioning, ako budem imao kartu. Ako neko postoji ko moze da mi da puce da ojacam malo snagu u borbi, bicu mu zahvalan.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.