Készülj a szülinapi eseményre.

Day 4,381, 01:34 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt ePolgárok!

Az erepuplik 12. születésnapi eseménye valószínűleg ezen a héten indul.
Az elmúlt héten a piaci árak stabilizálódtak, véleményem szerint ismét egy mesterséges beavatkozás következtében. Ahogy legutóbb most is arra lehet számítani, hogy a piaci árak nem is térnek vissza az október végi szintre. A mostani állapot:

Búza - 14 cc
Vas - 32 cc
Q1 étel - 0,7 cc
Q5 étel - 3,6 cc
Q1 fegyver - 0,9 cc
Q7 fegyver - 136 cc
Q1 ház - 6200 cc

Születésnap előtti árak.
Q1 étel - 0,98 cc
Q5 étel - 4,8 cc
Q1 fegyver - 1,3 cc
Q7 fegyver - 186 cc
Q1 ház - 6900 cc


Készülj a szülinapi eseményre.
A magyar gazdaság a fegyvertermelésre épül, de egy viszonylag jó termelékenységhez is bónuszt kell bérelni 3+ millió/hó költséggel, miközben a keleti régiókban jelenleg nem is lehet termelni a határzár miatt.
Nehéz idők jönnek. Sok lehetőség nincs.

1. Határzár fenntartása - lakosság jelentős része nem termel és/vagy költözik
2. Határzár megszüntetése - román/szerb megszállás veszélye - termelés leállása.

Az elmúlt 1 hónapban két éles háború és a koncesszió vásárlás vitt el nagyon sok pénzt az államkasszából. A jelenlegi kormányzás csapdahelyzetbe került, csak a kisebb meg a nagyobb rossz között választhat, amelyben a "TW kinek hasznos" témakör már nem a fő probléma, sőt a puccsista / demokrata ellentét is tompul, mert egyre jobban látszik, hogy együtt fogunk szívni. A nagymértékű állami vagyon csökkenést is közösen csináltuk, mert a játék része, hogy valós harcokban részt vegyünk és támogassuk a hazai termelőket. Kicsit túl lett tolva a lehetőségeinkhez képest mindkettő.

Jelenleg csökkenő bevételek, növekvő kiadások jellemzik a gazdaságot amit szövetségi függés és külső fenyegetettség tesz még bonyolultabbá.

fsb1000