Ambient on/off

Join the new world

 

K pravome putu

Day 1,940, 12:04 Published in Croatia Georgia by Chirika

Dragi Hrvati i Hrvatice, vraćamo se pravome putu, pred par tjedana sam pisao clanak o tome kako mi je dosta Indije, da oću nazad doma, želja mi se ostvarila. Zajedno s Bosancima, Albancima i ostalim saveznicima na Balkanu smo uspjeli vratit 10 regija (tu negdje).Vjerujem da ćemo idućih dana još više poljubičastit Balkan, bilo je i vrijeme da se vratimo. E a zašto smo mi to tek sad ostvarili,tek sad kad je Mate Lula postao predsjednik, jeli to slučajno??? Kada je dSokre bio predsjednik, nismo ni Dalmaciju uspjeli osvojit, on je sada po državljanstvu eSrbin (samo kažem).
Kada je Borkan bio predsjednik jedva smo uspjeli Dalmaciju osvojit, no ne i zadržati, on je bio predsjednik eSrbije (opet, samo kazem). Možda nam je trebao vođa poput njega, čovjek koji erepublik shvaća kao igru što erepublik zapravo i jest.


No bez saveznika nijednu regiju nebi mogli vratiti, EDEN je konacno poceo funkcionirati, SAMO ZAJEDNO MOŽEMO PROTIV PAKLENE SILE!!!ZAJEDNO SMO JAČI!!!
Samo da tako nastavimo imat ćemo sve originalne regije, nastavimo se boriti braćo, mi smo iscrpljeni, ali što mislite da oni nisu??? Zbog zajedništva i bratstva sam proživio najbolje dane u eživotu do sada. Ja se mislim i dalje zabavljati, a vi???

Pozdrav i ZAPAMTITE VUKOVAR!!!

 

Comments

LioneX aKa MeDzeLi
LioneX aKa MeDzeLi Day 1,940, 12:23

xD VOTADO

HAIL EDEN
HAIL CROATIA
HAIL ALBANIA

Mathaisen
Mathaisen Day 1,940, 12:24

v+s, samo s maom lulom do konacne pobjede

Marko Klis
Marko Klis Day 1,940, 12:53

o7

torca sibenik
torca sibenik Day 1,941, 00:31

mate lula....

nije slučajno da je sve krenilo nabolje povratkon na rvacki tron najvećeg rvackog sina u inat onin aždajama, reptilima, boturicama, srpskin dezerterima itd

amen

billypineda
billypineda Day 1,954, 17:50

v 30

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.