Ambient on/off

Join the new world

 

K-I-L-L-U-M-I-N-A-T-I

Day 1,898, 01:18 Published in Austria Austria by Watagata Pitusberry
Evo malo obrazovanja za vas vjernike i nevjernike..

Većina vas je ''pobožna'' tj. vjerujete u Boga,Alaha,Budu itd, itd....
Jeli tako?? Tako je!! Ne kažem da ne vjerujete vjerujte ko vas jeb* vaš izbor. Ali zapitajte se dali je istina što vam govore?? Ja ću vam reći da nije... da vas LAŽU od malih nogu. Pitate kako?? E ovako, u bilo kojoj vjeri ako si dobar ideš u raj, a ako nisi ideš u pakao.. HALO!! To je idiotarija.. Ako imalo imaš mozga znaš šta jee dobro šta zlo.....

Figure ''Boga'' i ''Sotone'' usađena je u ljudski mozak od kako se rodio ČINJENICA a dali tko od vas zna kako ta dva lika izgledaju?? ovako??NEEEE!! TO JE G-L-U-P-O!!! Ustvari pročitajte Bibliju,Kuran i ostale vjerske knjige sa SMISLOM smisao je bitan.. normalno ako ti je IQ manji od 50 da ti kažem da je sunce zeleno vjerovao bi mi 😮Stvari koje nemožemo objasniti svrstavamo u nadnaravno,mitološko,bajkovito itd... U bibliji točnije starom zavjetu ali ne onom koji je preveden za Balkan (ovo je za sve zemlje Balkana) već Engleskom naći ćete da se Mojsije našao u zemlji divova... ZEMLJI DIVOVA?!?!?! WTF!!! Da zemlji divova,nekada su ''obećanom'' Izraelskom zemljom hodali živjeli DIVOVI.


Sada mislite opet on i njegove gluposti,ok vaš izbor samo sam vam postavio neke činjenice koje jesu s brda s dola ali to je djelić slagalice koja treba biti sastavljena..
P.S. Translate this in GOOGLE
 

Comments

C E R O V I N A
C E R O V I N A Day 1,898, 02:12

v2

Pargali Ibrahim Pasha
Pargali Ibrahim Pasha Day 1,898, 05:24

vote3

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.