Ambient on/off

Join the new world

 

Iron Cross - recrutare + rugaminte!

Day 1,822, 03:45 Published in Romania Romania by adrian11


Salut camarazi.


Iron Cross este o unitate militara independenta, care inca de la fondare a vrut sa creeze un grup coeziv de oameni, in primul rand calitativ; niciodata n-am fost interesati de numarul pe care l-am avut pentru ca noi consideram ca primeaza calitatea in fata cantitatii, astfel persoanele care nu au corespuns conceptului nostru, fie au plecat fie au fost indepartati. Desi cautam doar calitatea, ar fi frumos sa avem mai multi camarazi pe chatul nostru si ne-ar placea sa legam prietenii, sa luptam impreuna, sa ne ajutam reciproc, sa crestem impreuna.
Suntem foarte mandri de munca pe care am depus-o pana acum si suntem foarte mandri de felul in care se comporta unitatea, de devotament, disciplina si seriozitatea pe care am reusit s-o construim impreuna, iar pe aceasta baza, dorim sa construim ceva mai mare, dar pastrand aceleasi principii.
Nu suntem genul de unitate care sa promita ratii fabuloase sau niste beneficii fata de care sa te crucesti! Suntem o unitate de bun simt, care atunci cand promite ceva, se tine de cuvant iar de fiecare data cand a fost vorba de impartirea ratiilor, acestea au venit fara echivoc. Principiul dupa care ne ghidam este cel al autosustinerii, atat la nivel de unitate militara, cat si de individ. Niciodata nu ne veti vedea sa impartim ratii mai mari decat putem sa oferim pe termen lung, niciodata nu vom promite ceva ce nu poate fi respectat.
Suntem in cautarea de noi prieteni, oameni capabili sa se muleze pe stilul nostru de bun simt, disciplina si responsabilitate, cu sau fara firme, dar cu dorinta de afirmare si prezenta cat mai buna, atat pe chat cat si pe campul de lupta.
Nu ne dorim oameni inactivi in unitate, membri care nu lupta o perioada mai lunga (3-5 zile) fara sa anunte conducerea vor fi dati afara, pentru ca dupa cum am repetat obsesiv mai sus, nu ne intereseaza numarul ci calitatea.
Purtarea sau personalizarea avatarului nostru este obligatorie si nu optionala iar comportamentul membrilor nostri trebuie sa fie ireprosabil, atat fata de ceilalti colegi, cat si fata de comunitate.

Va asteptam!


P.S. Rugam persoanele care trimit clone la noi in unitate sa se abtina, pentru ca singurul lucru care-l vor rezolva este un report si poate un ban. Va rog frumos sa incetati incercarile de a discredita aceasta unitate militara! 

Comments

Megas ALEKSANDR0S
Megas ALEKSANDR0S Day 1,822, 03:47

first..

0000ZERO0000
0000ZERO0000 Day 1,822, 03:49

"E greu cu boii...mici la deal"

Butters.Stotch
Butters.Stotch Day 1,822, 05:28

o7

Mawkish
Mawkish Day 1,822, 06:55

Avand in vedere ca in poza nu apare nimeni de 150 kg si 1.90m inaltime, presupun ca poza a fost facuta de MuresanC

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.