Ambient on/off

Join the new world

 

Intervju so United Macedonias

Day 1,307, 07:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by 321123

Dobar den dragi eGragani.Da pocneme se porasanjata.

1.Како се викаш ?
2.Како ја најде играва ?
3.Кое е вашето мото ?
4.Што би им препорачале на новите играчи ?
5.Дали сакаш админите да ја додадат на мапата еАлбанија ?

______________Odgovori______

1.Се викам Филип.

2.За играта дознав од Сител ТВ,не започнав веднаш да ја играм но подоцна се придружив со некои другари од други онлине игри.

3.Немам одредено мото,ја играм играва за да помогнам на еМакедонија во бришењето на еГрција и нејзините непријатели,обединување на еМакедонија не само територијално туку и човечко односно обединување на Македонците бидејќи тоа е нашата сила.Само обединети можеме кон победи и успех,и при пораз ќе излеземе како победници ако сме сложни ''Обединети''!

4.На новите играчи би им препорачал тренирајте со бустер ( 0.19 злато ) и пукајте секој ден,бидејќи со сегашните плати можете да купите доволно леб па дури и да заштедите некој денар.

5.Сакам да ја додадат еАлбанија бидејќи и таа ќе биде избришана по ''кратка постапка'' од страна на еМакедонија

Vote + Subscribe + Shout

 

Comments

United Macedonians
United Macedonians Day 1,307, 07:59

о7

MKHero
MKHero Day 1,307, 16:41

o7

Hkakashi
Hkakashi Day 1,326, 07:17

http://www.erepublik.com/en/newspaper/glasilo-256725/1 имаш суб од мене ако сакаш врати тука

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.