Ambient on/off

Join the new world

 

INTERVJU sa radovlje

Day 1,800, 12:52 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by HusagaBiH

U. eNews - Za pocetak možeš li da se predstaviš, jer možda ima mladih igraca koji te ne poznaju?!


radovlje-Ime mog akaunta je radovlje, a to je ime mjesta odakle sam, lijepo naselje udaljeno 40 kilometara od Sarajeva 15 km od Visokog i piramida.

U. eNews - Koliko dugo igraš eRep?

radovlje-Ovu igricu igram nešto više od godinu dana s manjim prekidima s tim da vecinski moje vrijeme je utrošeno na chatu 😃.

U. eNews - Baviš li se politikom, i koje funkcije si do sad obavljao?

radovlje-Politikom sam se bavio ranije,a sada tu funkciju prepuštam mladim i talentiranijim od mene ; a što se tice funkcija tu su dvije u kongresu,jedna u ministarstvu rada i socijalne skrbi i jedna u ministarstvu za informisanje,a posebno sam ponosan na ambasadorsku funkciju u eFrancuskoj gdje sam sreo mnogo prijatelja.😃

U. eNews - Clan si MU OSeBiH, možeš li nam reci kako je biti clanom ove MU?

radovlje-OSeBiH je MU je MU na koju je ponosan svaki clan naše zajednice u kojoj smo svi kao porodica.Ono što nas odlikuje je velika aktivnost na igri,druženje sa ostalim clanovima naše MU gdje nam se cesto pridruže pripadnici drugih Mu-ova.Ono što cini OSE posebnim jeste briga svakog clana za našu MU i život naše domovine. ps. u zadnje vrijeme smo dobili nadimak tj više nas ne zovu OSE nego SOVE(zbog našeg chata).

U. eNews - Mišljenje o trenutnom vojnom modulu u eRepu, da li je dobro ili loše? Mišljenje o trenutnoj vojnoj i politickoj situaciji u eBiH?

radovlje-Prvo politika:Smatram da su za vrijeme mog eživota svi izabrani predsjednici zajedno sa svojim clanovima vlade jako dobro obavljali svoj posao,iako dokaz da treba pružiti priliku i opoziciji su opravdali nedavno izabrani pullek sa svojom ekipom.
vojni modul:u toku je proces zbližavanja MU-ova a moj licni san je da se napravi samo jedna MU ili da postoje samo 2-3 rasporedene po divizijama i da smo svi smješteni pod jedan šljem,avatar jer nekako mi se ne svida ovaj naš bosanski cilim od avatara.

U. eNews - Imaš li nešto da poruciš novim igracima i onima koji se ugledaju na tebe?


radovlje-Koju poruku poslati?Želio bih da porucim mladim generacijama da su sve žene dobre bez obzira na vjeru,rasu i naciju.

U. eNews -Hvala na odvojenom vremenu.


radovlje-puno sreće u daljem radu.

 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.