Ambient on/off

Join the new world

 

Indulok az elnökségért! pálgium ipath-ról!

Day 1,882, 07:03 Published in Hungary Hungary by FaraoHun


Tisztelt eMagyar Polgárok,

Régen nyúltan katonai témához és most is szokatlanul fogom megközelíteni a dolgot, de hátha lesz aki elgondolkozik rajta. Nézegettem a térképet és elgondolkoztam a lengyeleken: övék komplett Nyugat-Európa (Francia-, Német- és Lengyelország, most pedig a kedvünkért Ukrajna egy jelentősebb része is) és elég stabilan meg is tudják tartani. Miért? Mert jó ellenfeleket választanak. Mentek ők is pofonért az USA-ba, ahogy mi, de ezek a területek mindig megmaradtak nekik, mert egy kategóriával alattuk lévő ellenfelektől kell megtartani őket. Ez nekünk is megy: az ukrán és fehérorosz területeinket meg tudjuk tartani, ezt a románok nélkül töltött 4 hónap bizonyította. Nem vagyunk mi idióták, csak jók a szomszédaink.

Ezért akarunk mindig Kínába kalandozni, amitől messzebbi célpontot nehéz is lenne választani (ráadásul úgy elvernének, hogy még én is elszégyelném magam). Tudom szokatlan lesz ez tőlem, de én a mai napig nem tudom elfogadni, hogy Szlovákia nekünk tabu. És bónuszba bevallom azt is, hogy Ausztriát is szívesen eltöröltem volna a föld színéről bármikor. Miért is van valakinek több joga nálunk Szlovákiára? Mert hasonló a nyelv, amin beszélnek? Hát szerintem 3 év permanens lengyel uralom után (nem hiszek abban, hogy másfél tucatnál több szlovák játszik ezzel a játékkal) igenis le lehet beszélni, hogy most akkor srácok mi is kipróbálnánk, hogy milyen.

Az osztrákoknál évek óta magyar bevándorlók vívják a harcot a többi TO-ssal, többnyire sikerrel. Ez a siker és az egész korrekt együttműködő készségük volt az, ami mindig kifogást jelentett, hogy elfoglaljuk őket. Pufferország, megmentették már sokszor a fehér seggünket, magyarok blahblahblah. Abszolút nem tud érdekelni. Én azt akarom látni, hogy a térkép fele permanens zöld színt mutat!

Nem lesz belőle túl sok bónusz? Hát Kínából se azt vártuk mégis elindultunk (többször is). Nem lesz belőle elég kaland/fun? Dehogy nem lesz: Kínában már voltunk egyszer, Nagy-Magyarországunk még sose volt, pedig ma már abszolút nem megoldhatatlan feladat. El kell kapni egy pillanatot, amikor épp a horvátok nem akarnak ezen a kontinensen élni, ebből mostanában elég sok van. Ha ez megvan annektáljuk a szlovákokat és osztrákokat, előbbieket tárgyalás, utóbbiakat bármilyen módon. Nyilván ha maguktól jönnek egyszerűbb, de ketten együtt se tanúsíthatnak sokkal nagyobb ellenállást, mint az ukránok ergo még elbírnánk. Ha ez megvan megkérjük szerb testvéreinket, hogy 10 évben egyszer ne ők legeltessék már a marháikat a horvát földeken, ennyit csak megérünk nekik, hogy egyszer egy hétre odahagyják nekünk. Innen már csak egy kis román és ukrán terület hiányzik (a Vajdaságot felejtsük most el), de ha azt nem is szerezzük meg úgy, hogy a többit megtartjuk mellett, már akkor is közelebb leszünk Nagy-Magyarországhoz, mint bármikor eleddig. Ha meg véletlenül segít a szerencse és pár jó külügyes, akkor még össze is jöhet. EZ A PROGRAMOM A KÖVETKEZŐ ELNÖKVÁLASZTÁSRA!

Bőven benne van, hogy elbukjuk, de nem lesz cikibb, mint a kínai kalandozások, amit kétszer fújtak le az első 6 napjukban. Ahogy MagyarHarcos1848 mondta: “Egy hónapunk van, hogy találjunk egy alkalmas elnökjelöltet és kabinetjét. Egy olyan játékost aki aktív, nemzeti radikalista és nolifer.” - Ettől jobb programot, nem fogtok összerakni, ettől jobb időt nem fogtok találni. És a megfelelő embereket is biztosítom hozzá. Az elnökséget nem 6-án akarom elkezdeni, hanem most azonnal, nem mondok olyat, hogy a kormányomban “ senki a jelenlegi hatalom közül. Csupa nemzetiek lennének benne, kőkemény nacionalisták, hazafiak”, nem mondom, hogy csak azok akiket a barátaimnak tartok és bármiben bólogatnak: azokkal fogok együtt dolgozni, akik tudnak 2 hónapra azonosulni ezzel a céllal, azokkal akik ráérnek és azokkal akik akarnak is segíteni. Mert MA senki nem engedheti meg, hogy válogasson. 2010-ben megtehettem, ma nem. Sokszor-sokakkal kellett már együtt dolgoznom, akiket nem szeretek, de elismerni őket is el tudom és ha segítenek a céljaimban, én is segítem őket.

Üdvözlettel:
FaraoHunui: Ipath leírta a lényeget, egyszerűbb volt elpálgizálni... De célom komoly 🙂

Pálgizálva: Ipath: Indulok az elnökségért -cikkröl
 

Comments

FaraoHun
FaraoHun Day 1,882, 07:05

Bujtatott NF kampány!

FaraoHun
FaraoHun Day 1,882, 07:07

Sőt nem bújtatott! NYÍLT NF kampány!

Tankred Orfeusz
Tankred Orfeusz Day 1,882, 07:08

Az egész Akitlosztól lett plagizálva.

II. Jemby
II. Jemby Day 1,882, 07:55

yay, copypaste rlz! : D


Éljen Farao!

ZoltanB
ZoltanB Day 1,882, 07:58

vote! kicsit talán jobb is mint az eredeti!

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,882, 08:21

Sokkal jobb mint az eredeti mert Fáraó egy nemzeti radikális, akinek jobban hiszek mint a vérlibsi fékertolvaj Ipathnak.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.