Ambient on/off

Join the new world

 

Impeachment HU/EN

Day 1,887, 02:50 Published in Austria Hungary by Cratinus

Javaslom a Nemzeti Front képviselőinek, hogy nyújtsanak be bizalmatlansági indítványt az elnök ellen. Az ok ez a cikk:

http://www.erepublik.com/en/article/-cp-shut-up-austrians--2196778/1/20

Szerintem kommentárt nem kíván. Ha nyerünk egy olyan játékos lesz az elnök aki most az ÖIP-ben van, korábban pedig abban a pártban volt amit később átvettek a kommunisták.I suggested to my party to start an impeachment against the president. I ask all players in the congress with a healthy moral standard to support it and work together. The reason is the article our president announced.

Extremism is bad. All kind of extremism, moreover in a game like this, moreover when they put up symbols of death while little kids playing with this as well.

Saying shut up when people voice their opinion about this, should not be acceptable!

If we win a new player will be the president who is currently in the ÖIP party, and was in the one, communists took over later.

Thank you.
 

Comments

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Day 1,887, 03:02

The rich spoiled kids who never worked a day in their life like communism.

lazo
lazo Day 1,887, 04:01

Hajrá! Úgysem volt még részem ilyesmiben. : P

Eheslo
Eheslo Day 1,887, 04:20

Bármennyire is utálom a "székely" lazot és a labancok, komancsok, hazaárulók, jetik bárki oldalán ellenünk felsorakozni sosem rest bandáját az impöcs nem jó ötlet, mert ahogy eddig is: cseberből vederbe kerülünk vele és egyik bennünket megvető és gyűlölő mocskot egy másik mindek ugyan így kezelő labanc mocsok váltja.
Az NF-nek ez nem érdeke.
Sokkal inkább érdeke bemutatni, hogyan képesek a "székelyek" bármely antimagyarral kollaborálni és minden alkalmat megragadni, hogy magyar nemzettestvéreikkel szembeforduljanak, ártsanak nekik.
Erre a "székely" lazo elnökségei itt a labancoknál és otthon is kitűnő és jól dokumentálható példák.
Hagyjuk csak had rohadjanak meg a saját közegükben és inkább azon dolgozzunk, hogy cikkekkel, kommentekkel világítsunk rá miként ráulnak egy gyékényen jetikkel, jetik bérén vett cenzorokkal, kápókkal, labancokkal, kommunistákkal, bárkivel inkább, mint hogy a ksurucokkal, magyarokkal fogjanak össze.

Schwrzwolf
Schwrzwolf Day 1,887, 04:22

An impeachment based on this is going much too far. lazo has already corrected his wording and in essence, he's absolutely right that all eAustrian citizens should refrain from proposing useless laws. An impeachment would be exactly such a useless law.

Eheslo
Eheslo Day 1,887, 04:32

Sajnálom és szégyellem is, hogy ezzel a szemét labanccal kerültem közel egy platformra, de lazo és társai patkányságát nem orvosolhatjuk egy labanc patkányságával.

ZoltanB
ZoltanB Day 1,887, 04:49

Nem értem miről van szó!?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.