Ambient on/off

Join the new world

 

I ♥ Civilek! Civilek a Legjobbak!

Day 1,790, 06:41 Published in Hungary Serbia by ErepEcsi


I ♥ Civilek Közvélemény kutatás végeredménye!

Kiértékeltem a beérkezett válaszokat mivel holnap IRL gondok miatt valószínűséggel nem tudok lenni!

Szerintem legegyszerűbb, ha csak simán közzéteszem a válaszokat!
Szerintem reklámnak se utólsó! Vote-oljátok fel minnél jobban had lássa mindenki, hogy nekünk van a legjobb csapatunk és pártunk! 🙂
Ime a válaszok! (aki a nevét nem válalta „névtelen” ként jelőltem!

baluponthu: Nekem konkrétan visszaadta az erep-be vetett hitem... Kétkattoltam másfél évig, majd egy hirtelen felindulásból úgy gondoltam elverem mindenem a francba és abbahagyom (közel 300e CC-ről és 250G-ről volt szó ekkor) (igen, másfél év kétkatt alatt azért összejött) Aztán belekeveredtem, fel-fel jártam chatre, jöttek a KCS-k, közös avatart húztam, tanulgattam, figyeltem és elkezdtem fejlődni, lanázni, cégeket építeni, stb... most csóró vagyok, de legalább van JÁTÉKÉLMÉNY... na nekem ennyi a CIVILEK!

Defender of Ascalon: "Pártnak nem vagyok tagja, állampolgárság miatt. A csapatról csak jót tudok mondani, a mindenhol szokásos civódások is erősítik a századot, vannak fájdalmas veszteségek, vannak kiváló eredmények - tucatnyian tesznek sokat a közösségért, az ő nevüket vastagon kell kiemelni. Fogarasit vissza kell hozni, ez, szerintem, nem kérdés. 🙂
Civileknél semmi nem kötelező, nincs bevett normakövetés, a vezetők rugalmasak és mind korban, mind aktivitásban közülünk valók. Talán ezért is értjük meg egymást ilyen jól.
Számomra mindenképp megtiszteltetés a Civil Században lenni.
o7"

KisJ0zsi: "Laza, kötöttségetől mentes alakulat, DO teljesités után mindenki azt csinál amit akar. Esti közös ütéseken sajátcégben termelt tankot, kaját osztunk erőtől rangtól függetlenül.
KB. 1400. naptol vagyok tagja, itt is maradok:D
Pártról: nagy tervek egyelőre nincsenek, szeretnénk Top5-ba jutni, és minél több képviselőt a parlamentbe juttatni.🙂"

Névtelen: "A csapatban vagyok benne, akkor léptem be mikor bejött az egész DOs rendszer.Szerintem nagyon jó, hisz beléptem megcsináltam a DO-t minden nap, és még volt idő máshova ütni mert nincs kötöttség, és ezért is lett pár hónap alatt 4 Mercenary-m (azóta egy fél éve hogy nem Mercenary-zek, de mind1).
A pártról nem tudok semmit, és a politikát meg a hadiseseményeket se szoktam nézni, mert nekem bonyolult, de szerintem pont erre van ez az MU, hogy ne kelljen az embernek belekockulnia magát a játékba.
Szerintem a tagok közt mindenki jó arc, mennek szépen a feketekereskedések és a -munkák, akció idején a kölcsönök, tehát nagyon király.
A legjobb dolog az hogy nincsenek kötöttségek, de mégis van a KCS ami lévén hogy jó népes MU vagyunk erős ütőképességgel bír, egyszóval ez nem a zöldfülűek MU-ja."

MARKxD: "A civilek az eRepublik legjobb pártja.
Nagyon összetartóak a párttagok, mindenben segítünk egymásnak. Sikereinkben együtt ""fürdünk"", bánatainkban együtt osztozunk.
Sőt, még a KCS (Koncentrált Civil Sebzés) is egy nagyon jó formája a barátkozásnak, bajtársiasságnak. S ha éppen nem ütünk, akkor chaten is nagyon jókat szórakozunk.
Így összegezve én a Civil Pártra illetve a Civil Csapatra nem ""munkahelyként"", hanem baráti közösségként gondolok.
Nagyon örülök, hogy ennek a Pártnak/Csapatnak/baráti társaságnak én is részese lehetek. 🙂"

gaja73: Jó társaság, segítőkész emberek, nagyszerű csapat!

TheB!gShark: "Mivel nem tudok túl sok időt fordítani a játékra, így nevezhetném magam 2kattosnak is de annál azért aktívabb vagyok.Az a kis idő viszont amit itt töltök a Civiliknek hála nagyon kellemes. Ha kérdezek, segítenek. Ha valami olyanra kérdezek amit tudnom kellett volna csak valamiért nem jutott el hozzám, nem küldenek el a***-ba, hanem szépen elmagyarázzák. Ha segítséget kérek, készségesen és szinte azonnal a segítségemre rohannak.Ami a legfontosabb mindenki megbízható. Akivel eddig üzleteltem, mindig korrekt volt. Ha valakinek kölcsön adtam azt is mindenképpen visszakaptam. Pedig ebben a játékban szinte mindenki gold éhes, mégis ha valakinek kellett pl cégfejlesztésre és kért, többen is a segítségére siettek.
Összességében egy összetartó, kellemes, értelmes társaság. 🙂"

Cornel Klein: Ez volt az első MU, ami nem követelet mindenféle marhaságot, mint kötelező avatar, kötelező századcég munka, ilyesmi. Egyből be is léptem, és egy idő után láttam, hogy milyen jó kis társaság jött össze, majd sikerült pár ötletet megvalósítani a csapat önzetlen segítségével. Századcég, Civil Párt, saját org, KCS. Ezek mind segítik a csapatot, mind az egyéni fejlődést, mind az országot a megnövekedett és jól irányított sebzéssel. A pártot nagyon szeretném a TOP5-be juttatni, remélem hamarosan sikerül.

Névtelen: Nagyon örömteli, hogy a civil lakosság is megpróbál szervezkedni és harcolni, de ez egy igen kemény és nehéz műfaj, szóval csak igazi profik vágjanak bele, különben még valaki otthagyja a fogát!

Robag The Wolf: "Kötelezettség nulla Segítőkézség max! 😃"

Sgt. Griggs: A pártot nem ismerem mert nem vagyok a tagja, viszont a Civilekről csak jót tudok mondani, roppant segítő kés és önzetlen csapat, akik adnak ha kérsz, akár napi q7 tankot is, ha jó helyre ütöd.

gabor kow: kotottsegektol mentes MU-t kerestem es egy nagyon zsir csapatot talaltam. eddig nem nagyon talalkoztam antipatikus csapattarssal es szerencsere szelsoseges gondolatokkal se (ez nekem elegge fontos..) az MU tagsag utan a parttagsag mar automatikusan jott. remelem lassan a top5be kerulunk 🙂.

Braxvil: Segítőkész társaság, a vezetők is jól csinálják a dolgokat és a KCS-re kapott fegyó sem egy rossz dolog 😃.

MCMLXXVXII0II: "A Civil Párt az eMagyar közéletben mint önálló, független szervezet működik, a tagság által meghatározott politikai irányvonalat követve, közép-jobb oldalról, egy tekintélyelvű berendezkedéssel rendelkező vezetőség segítségével. Az újoncok érdekképviseletét érintő kérdésekben együtt kíván működni az újoncokat képviselő más szervezetekkel, társaságokkal.
Tevékenységében egy olyan új Magyarország felépítésének igényéből indul ki:
- amelyben olyan gazdasági modell működik, ahol a magán- és az állami tulajdon arányait a gazdasági racionalitás szabályozza;
- amelyben a demokrácia szabályainak megfelelően az egyéni és csoportérdekek szabad szerveződésen alapuló képviseletet nyernek;
- amelyben megfelelő intézményrendszer segíti elő a gazdasági hatékonyság és a szélesen értelmezett társadalmi esélyegyenlőség - állandó konfliktusokon keresztül megvalósuló - hosszútávú egyensúlyát, lehetővé téve a gazdasági versenyben lemaradt csoportok támogatását és felzárkóztatását, a társadalmi szolidaritás elve alapján.
A Civil Párt feladatai:
- Minden olyan társadalmi, gazdasági, politikai kérdésben véleményt nyilvánít, amely érinti tagjainak érdekeit. E célból - saját nyilvánosságának kiépítéséig - fel kívánja használni a nyilvánosság már meglévő csatornáit.
- Igyekszik intellektuális, politikai befolyást elérni az újoncok körében, a szervezet által képviselt politikai értékek mind szélesebb körben való elfogadtatása érdekében.
- Lehetőséget ad tagjainak politikai szerepek elsajátítására.
A Civil Csapat célja: a tagok számára biztosítani a napi bazookát és csokit.
A csapat élete és fejlődése napjainkban is töretlenül felfelé ível. A kezdő csapat tagjai már komoly 4-es divíziós harcosokká serdültek, kik szívükön viselik a csapat sorsát és sokat fáradoznak annak fejlődéséért."


Joz76: "Nekem miért tetszik:
- kevés a kötöttség, nem rónanak meg, akkor sem, egyáltalán nem mutatkozok a chat-en
- segítőkészek, ha kell valami infó, szeretném tudni mi miért van, elég írnom a MU falára, hamarosan fognak válaszolni
- chat szobájuk jókedvű, ellenségeskedés gyakorlatilag nincs
- nincs kötelező avatár
- figyelnek az egyéni igényekre. Pl. kérésre változtattak már DO-t, hogy könnyebben tudjak küldetést csinálni
- távol áll tőlük a nagy pártokban megszokott sárdobálás, egymás lejáratása. Mindig az ország, vagy a szövetségesek érdekeit nézik
- Mindenféle ideológiától mentesek, azaz rendkívül befogadó közösség, csak a legdeviánsabbakat rúgják ki (eddig 1-ről tudok, de őt szerintem is jó döntés volt kirakni)" Igen
Akos Benedek Igen 1-2 hete csatlakoztam, de máris a kedvenc MU-m 😃.Bátran kérdezhetek, az emberek jó fejek.Meg vagyok elégedve.

Anonymus22: A Csapattal megvagyok elégedve, mindenki segítőkész és jó a társaság. A pártba nem vagyok benne, de bajom sincs vele. 🙂

Domage: Ha bár nekem ez az első MU-om, de meg vagyok vele elégedve. A két-katt mellé teljesen jól jön ki 🙂. Tetszik a társaság is.

Pálhidy Csaba: Nehéz a kettőt szétválasztani, de én eddig csak ebbe a csapatba tartoztam, nem is vágyok máshova, családias a hangulat mindig segítünk egymásnak. Ha bármi van mindig kapsz segítséget én is mindig szívesen segítek ha kérnek tőlem, a KCS mindig jó hangulatú, kiváve amikor nem. Viszont párti aktivitás nem nagyon van, de ennek fő oka, szerintem, hogy lényegébe a civilek mu egy a pásttal nagyjából.

Névtelen: Tetszik a közös ütés. Valamint mindenki nagyon segítőkész. Annyi észrevételem lenne, hogy mivel pl én se tudok mindig kcs-re járni, de a kis zsoldom megy a közösbe néha lehetne osztás is vagy valami hasonló kcs-n kívül is. De amúgy teljesen jó!

Paawa: Jó légkör, korrekt napi parancsok, segítőkész térsaság.

Dunedan: Sokan vannak, szóval biztos jó

vitezhorthymiklos: Nekem nagyon tetszik a csapat, bár aktív tagja nem vagyok, de a DO-t sőt néha még többet is le ütöm ha szükséges. Egyenlőre még puhatolózok a játékkal, komolyabb karrierbe nem kezdtem, még csak megfigyelek. 🙂

Hadjad: "Mióta csak az eszemet tudom, civil vagyok. És az is maradok. Civilnek lenni nem hivatás, civilnek lenni egyszerűen nagyszerű. Imádom hogy nem veszekszünk, hogy nem politizálunk, a pingvinjeinket, és azt hogy mégis minden annyira jól működik. Vannak gyáraink, cégeink, katonáink, parancsnokaink, újoncaink, és nagy öregjeink, akik előtt most is megemelem a kalapom. Éljen a civil világuralom! És Helokittyt vissza!"

hadaved: Teljesen véletlenül keveredtem ide még bébi koromban, de azóta sem gondolkodtam a váltáson. Barátságos a légkör, a meghatározó "nagy" játékosoktól bármikor kérdezhetsz, egyenlő partnerként kezelnek. Nekem ez tetszik a legjobban a csapatban. A pártba pedig csak azért léptem be, hogy minél népesebb legyen, a politika a játékban nem vonz túlságosan.

Joska Pista: "Én egy jó kis társaságot ismertem meg akikkel jó egy brigádban lenni.A közös ütéseken is részt szoktam venni mostanában és jól tud jönni a kiosztott fegyver.A politikában nem sokat forgolódok."

gorsmaster: "Nem vagyunk sokan, de velünk van az erő! (Vagy a fél falu?) 😛
Viccet félretéve: szerintem tökéletes választás annak, aki szeretne egy viszonylag nagyobb pártba tartozni, de nem szeretne belefolyni a politikába vagy tele van a töke a politikusainkkal."

Katrina55: csak párszor voltam kcsn de nagyon szervezett gyors a csapat:) az üzifalat mindig nézem, lassan ujságok helyett is:P és szerintem a legjobb mu

Clarence Harvey: "Nekem azért jó, mert nincs kötöttség. Játszottam erepet meg mást is eléggé high availability üzemmódban és most nem hiányzik.Ha az ember erősen unatkozik mégis van valami, nem olyan egyhangú / üres a shout lista, fontosabb cikkeket lehet így megtalálni, meg így általában az ember nem marad le annyira az infóval 2 klikkesként mintha teljesen egyedül játszana."

lordyka: A párt ügyeibe nem folyok annyira bele, szavazok arra akit támogatunk, mert ahogy IRL, itt sem mozgat meg annyira a politika. Viszont az MU szerintem nagyon jól teljesít, jó a légkör, segítőkészek az emberek, összetartó a csapat, akármit kérdeztem mindig kaptam választ, ha segítség kellett mindig kaptam segítséget. szóval 5*!

DollarTeve: Barátságos, segítőkész emberek, jó hangulat! 🙂

Barka Ferenc: jó társaság illetve a maximális kötetlenség és nem akar sokkal több lenni annál mint amit az elején meghirdettek

Névtelen: "Minden téren sokszínű tömörulés. Több vélemény, többfajta nézőpont, több ötlet.... Következésképpen, ha nem lesz esetleges elszigetelődés vagy elszakadás ez a csapat egyre csak jobb lehet.
Az aktivizálást azért lehetne egy kicsit serkenteni. Vannak akik ezért mindent megtesznek: (DoA, CK, stb.) de ez 500-600 emberre kevés. (Nem őket minősítem, csak ők sem lehetnek ott mindenhol.)"

loserock: "Kedves emberek, arcok. Idősebbek és ifjak egyaránt. Általában mindenkit embernek, egyformának kezelnek a többiek is, nincsenek privilegizált megmondóemberek (tekintélyek persze vannak). Ajánlom szívesen bárkinek, aki ,,morcona'' kötöttségeket nem, de valami ,,közösséget'' azért szeretne.
A pártról magáról sokat nem tudok nyilatkozni, tag vagyok, de nem vagyok aktív, az elnökjelölő szavazáson ugyan szavaztam (aztán vicces módon a valódi választáson végül másra szavaztam, mint a felmérésen), de kb. ennyi eddig."

Névtelen: Nos, amióta eRepezek ide jöttem. Miért? Mert civil vagyok, és hát akkor a civilekhez megyek. 🙂 De itt is maradtam: jól szervezett, jókedvű társaság, jó vezetőkkel. Ez jellemzi. Mindig jó DO, a KCS nagy ötlet, ellátmányt is kapunk elég jól, szóval szuper.

Benjamin Craul: Segítőkész, szervezett csapat, mindenki figyel a másik teljesítményére is, és ha kell tanáccsal is ellátnak. Jó a hangulat velük, úgy érzem, hogy egy érett és komoly különítmény 🙂

Magyarhuligan: Tetszik, hogy bármit kérdezek perceken belül válaszolnak. Ha bármit vennék,piaci ár alatt mindig adnak, van, hogy ingyen. Az KCS -t is jó ötletnek tartom, sokat segít a fejlődésben.

Névtelen: Egy ideológia és trollmentes "hadsereg", ami azért született, mert szükség volt rá; Tetszik benne, hogy nem kell 0-24 erepezni/vagy fix időpontban/ ahhoz, hogy meglegyen a napi bazooka-csoki, ha mégis igény van egy kis nyáj-szellemre, akkor meg ott a KCS és a chatszoba:) Hajrá Civilek!

Gábor Hábeli: "Igazán testre szabott párt a számomra. Én nem járok chat-re, de mégis mindenről értesülök kellő időben. Szükség esetén mindig kapok segítséget mind információ, mind piszkos anyagiak terén. A közösség nagyszerű és vicces. 🙂 Hajrá pingvinek! 🙂"

Kisszuperman: "Maga a pártról nem sok mondanivalóm van, nem nagyon bonyolódtam bele a politikába. Továbbá ugyanazok a dolgok történnek havonta, úgyhogy ezen kívül nem sok mondanivalóm van a Civil Pártról.
Viszont a csapat maga tökjó, legtöbben mindig pozitívan állnak hozzá a dolgokhoz, a kérdéseimre hamar megkapom a választ az üzenőfalon, és pingvint látok amerre nézek. A pingvinek meg aranyosak. 🙂"

nutsy: Mindannyian jofejek 🙂

Bundaskenyer: Ha én leírnám a gondolataimat .... 🙂

Koki59: "a csapat szabadságát, lehetöségeit szeretem, örülök, hogy benne lehetek. ha tehetem, DO szerint ütök. nincs lehetöségem annyira on-line lenni, hogy közös ütéseken legyek, de teszem, amit tudok.
a politika nem igazán érdekel, megyek a többiekkel.
a gazdaságnak korábban volt értelme, a Kisgazdák erre különösen figyeltek. akkor léptem be abba a pártba. ma már a gazdaság tervezhetetlen.
(egyébként maga a karakter-épités is) 🙁"

Choleraaa: Egy nagyszerű és összetartó csapat.

Névtelen: Szavazásoknál idejekorán is fel kellene rakni a jelölt
nevét

elfmage: "Relatíve friss pártként sikeres a csapat, kongában is bent csücsülünk. Van elképzelés a társaságban, a vezetésben, én nem tudok ""mutyizásról"".
Csapatként tudom mondani, hogy sikeresen működik, ha valakinek segítségre van szüksége, mindig akad valaki, aki meg tudja oldani a problémát.
Valahogy így kellene ezt csinálni nagyban és IRL is... 🙂"

mocica: Jó csapat, itt semmi sem kötelező, még a chat sem, Hála Istennek:) Aki elfoglalt IRL, tudom ajánlani.

Ziden: A civil csapatról nyilatkozhatom; Azért szeretem, mert mindenki lehetősége és lelkiismerete szerint vehet részt benne. Az elvárás is inkább mindenkinek önmaga felé irányulhat. A játékban levő motiváció, vagy annak hiánya szerint, de többnyire őszinte a hozzáállás.

Névtelen: a Pártnak nem vagyok tagja, de a csapatban rendesen harcolok. A legígéretesebb alakulatnak tartom, ami villámgyorsan nőtt ki a semmiből, illetve a kezdményezők akaraterejéből.

antalmateHUN: "Nos, régóta a tagja vagyok, szerintem már legalább 1,5 éve, de ha 2, akkor sem hazudok. Korábban a HMSZ (Határontúli Magyarok Szövetség) tagja voltam, de igazából nem érdekelt nagyon a military unit. Aztán bejött a játékba a DO-s dolog. Nem tudom mi hozott ide, és azt sem, hogy ki, de annyit tudok, hogy nem bántam meg a dolgot.
-Az üzenőfal segítségével pl. hírdethetem az újságom, nagyobb népszerűségre tehetek szert, mintha egy másik MU-ban lennék, hisz itt van a legtöbb tag.
-Vannak segítőkész emberek, kommentelők.
-Ugye közös avatár nem kötelező, mindenki azt rak ki amit akar.
-Esténként van KCS, amin sajnos nem tudok részt venni, hiába tették hamarabb (ha jól emlékszem korábban 22:00 körül volt, most 21:00). Talán velem együtt sokan ezt az egyet érzik a MU hibájának: késői KCS. Persze nézhetjük más szemszögből is: dolgozó ember hazaér 5-6 körül, neki az nem késő.
-Néha-néha akadnak civakodások a fegyverosztással kapcsolatban. Ez alatt azt értem, hogy sokan rinyálnak, hogy Q7 fegyver helyett Q6-ot kapnak. Szerintem nincs miért idegeskedni, még mindig jobb, mintha fegyver nélkül ütne 450 wellnessből 1 ellenfelet.
Remélem nem voltam hosszú. Sok sikert!"

tarrolo: a Civilek 7. regimentjének kapitánya vagyok, és nemrég a párttagságot is felvettem (áttértem egy másik párttól). a MCCS az első és egyetlen katonai alakulat számomra, sok segítséget kaptam kezdőként, haladóként szívesen segédkezem én is. örülök, hogy itt lehetek, harci eredményeim nagy részét bizonyos részben az MCCS-nak köszönhetem. új játékosoknak, elkötelezettségtől egyelőre menteseknek szívemből ajánlom a pártot illetve az alakulatot is, a civiles újságokat szintén támogatom 🙂

A 2 játékos aki az 1-1 Goldot nyerte:

Katrina55: You have successfully donated 1 Gold. This amount will appear shortly in the citizen account.

DollarTeve: You have successfully donated 1 Gold. This amount will appear shortly in the citizen account.

Gratulálok!

Osszátok Vote-oljátok Top5-be kell kerülni-e Ezzel is egy kis reklámot csinálva a CIVILEKNEK!

CSAK A CIVILEK!


Magyar Civilek Csapata
Magyar Civilek Pártja
Koncentrált Civil Sebzés
Szociális Közlöny
Erepublik Tutorial
 

Comments

AntiPlato
AntiPlato Day 1,790, 06:43

első
és vote

ErepEcsi
ErepEcsi Day 1,790, 06:44

Osszad is !!!! TOP5be kell hogy kerüljön!

Elveszett Zseni
Elveszett Zseni Day 1,790, 08:00

Ezek a hozzászólások olyanok, mintha egy Teleshop reklámból jönnének: "Amíg nem használtam a terméket, addig recsegtek-ropogtak az izületeim, de amióta megvettem, mintha kicseréltek volna."

Lehet, hogy tényleg minden oké ezzel a párttal, de ez a szöveg itt nyálas, meg szirupos... sajnálom... azt hiszem mecsek és kidobom a taccsot...

gabor kowalski
gabor kowalski Day 1,790, 08:09

csak irigykedsz 🙂

antalmateHUN
antalmateHUN Day 1,790, 08:20

Látom az én szövegemet nem olvastad. Javaslom figyelmedbe.

loserock
loserock Day 1,790, 08:24

Nyugi, én is úgy írtam, hogy láttam, van a kérdőív, sok időm nem volt akkor rá, és ezért abba a mezőbe próbáltam azt bele írni, ami akkor a civil párttal kapcsolatosan a fejemben járt (a századról talán tudtam volna többet).Természetes,főleg az ifjabb IRL korú játékosoknál, hogy egy ilyen dolog kapcsán először sablonosabb üzenetek ugranak be. Amiről biztosíthatlak, hogy nem egy PR-es írta ezt, hanem valóban egymástól függetlenül az egyes tagok írták le, ami eszükbe jutott. Szerintem ez a lényeg.

Koki59
Koki59 Day 1,790, 08:50

v201
természetesen az a valoszinübb, hogy az elégedett és aktivabb tagok vannak a válaszadok között, de a véleményemet 1 az 1-ben láttam viszont, és akiket ismerek azok ugy gondolkodnak, ahogy a válaszukbol is lejön.
akinek ez nyálas, az biztos olyan csapatba való, amely droton rángatja a tagjait a fegyelemre hivatkozva.

baluponthu
baluponthu Day 1,790, 09:11

pingvinpower!!! 🙂 o7

MCMLXXVXII0II
MCMLXXVXII0II Day 1,790, 09:12

Sajnálom, hogy nem én nyertem.

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,790, 09:27

Jó csapat, nem igen tudnék még kritikát megfogalmazni - a sziruposság betudható annak, hogy az ember ritkán ragad bele valami jóba az internet vadvidékein. : )

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,790, 10:06

Pinginpowermaxxxx

reduit
reduit Day 1,790, 11:17

Civilek egy rakás kaki.
KisJozsi meg Klein és a többi kis farkinca...

guest8495
guest8495 Day 1,790, 11:20

GÁTmaxx

Katrina55
Katrina55 Day 1,790, 11:36

Behalok, először nyertem valamit!!!! Köszcsi, puszcsi!!!😃:D

Dorci55
Dorci55 Day 1,790, 12:14

Ebből kimaradtam, de V+S a véleményem is:)

xongorx
xongorx Day 1,790, 12:17

civilek : )

e-makvirag
e-makvirag Day 1,790, 12:39

első! +1

AntiPlato
AntiPlato Day 1,790, 12:39

reduit ide jöttél szarni? menj már vissza az utcára sepregetni ahelyett hogy itt zavarnád az értelmes környezetet a hülyeségeiddel!

e-makvirag
e-makvirag Day 1,790, 12:40

akinek meg savanyú, az szüljön sünt

Military of Bozen
Military of Bozen Day 1,790, 13:05

Aki rosszat szol a civilekre az csak irigykedik...

mobra
mobra Day 1,790, 13:30

szemetszúrt az első mondat. kiváncsi vagyok milyen érzés nem lenni xD

mobra
mobra Day 1,790, 13:31

ezenkívül... tl;dr

AntiPlato
AntiPlato Day 1,790, 13:40

ha már nem van akkor a holtak seregébe kéne lennie : D

xongorx
xongorx Day 1,790, 14:49

Én Kispisti hirdetésére jelentkeztem, ha jól emlékszem, az elnöksége utáni hónapban kerestek váltós commandert a csapatba. Akkoriban még csak a bazookáról szólt a csapat - arról a kb 1000 játékosról, aki sem a honi iszapbírkózó ligában, sem pedig a "hivatásos" hadászatban nem volt érdekelt. Azt már nem tudom, kitől került az üres MU Kispisti kezére (majd a Kisj0zsi, a DesmodusR, tamaske meg az én kezemre).

xongorx
xongorx Day 1,790, 14:52

A zsebpártra viszont igen, amit a ZME-s zerocool-tól nyúltam le (egyetlen szavazattal, az enyémmel), s birtokoltam zavartalanul mindaddig, míg kezet nem tettek rá a pingvinek. Akkoriban a saját párt nem volt olyan lényeges - üzenőfalon rengeteg boldog percet töltöttünk el 5-e és 25-e előtt pártspamnek minősülő közlemények gyomlálgatásával - hiába, a Magyar Légió felemelkedése előtt a civileké volt a legnépesebb MU.

xongorx
xongorx Day 1,790, 14:58

Becsületére legyen mondva az akkori operátoroknak: tucatnyi pártspamet kigyomláltunk, "hova mutat a DO már megint"-témában viszont csak kivételes esetben lett szikéhez nyúlva (talán reduit beszólása röpült egy ízben, szerzőstül - rég volt tán igaz se volt).
.
Zsold- századcégek- saját párt- ezek alapításában már nem vettem részt, pedig igazán sikeressé ezek tették (s fogják tenni) a MU-t. Mindazonáltal e-pályafutásom egyik legszebb része volt az, amit a civileknél tölthettem el.

reduit
reduit Day 1,790, 18:07

Xongorx röpült a mamid, én léptem ki...és természtesen nem is szeretnék visszamenni.
Már csak 500-an vagytok?
Meddig vajh?

KisJ0zsi
KisJ0zsi Day 1,790, 21:20

csak azért csökkent le ennyire, mert a banolt és "halott" karik ki lettek takaritva.
Egyébként nem te léptél ki, hanem én tettelek ki, és nem a "hova mutat a DO már megint" téma miatt, hanem mert tulzásba vitted az egyik tag sértegetését, és amikor többen is megkértek, hogy vegyél vissza az arcodból, akkor azoknak is neki estél.

reduit
reduit Day 1,790, 21:30

Milyen jó, hogy ilyen nagy emberek rendet tesznek.
Másképp emlékszem, de legyen.
Viszont most is állítom, hogy a civilek egy gittegyletnek is kevés horda és hetek kérdése, hogy szétessen.

Civilek csapatából igy kell szolgalelküen ütögető, mások érdekei szerint rángatott szedett vedett csapatot kivéreztetni.És még elhitetni, hogy ők saját akaratukból csinálják, amire feszítitek őket.

Gondolkodni nem is kell nekik.Ez a nagy harci helyzet veletek.

e-makvirag
e-makvirag Day 1,790, 23:37

reduit a hsz-eid most is minősítenek, más magyarázatra nincs is itt szükség...

Victoria M
Victoria M Day 1,791, 00:13

Na srácok nekünk is megvan a saját "Éheslovunk" 🙂
Jin és jang egyensúlyba került.

e-makvirag
e-makvirag Day 1,791, 00:22

(((:

loserock
loserock Day 1,791, 00:24

Hát előre f0$ok, hogy egy hét múlva nem lesz DO, mert szétesik a civilek százada. : -)
Srácok, valami cefetül jól alakulhat, ha ilyen szintű kritikák jönnek csak (top1 cikk alatt, ráadásul).

loserock
loserock Day 1,791, 00:29

u.i.: persze a logisztikán mindig van mit csiszolni, pl. a választást nézve, fogytán vannak a regiment kapitány jelöltek. De nem baj, a lényeg, hogy ,,teszem a dolgom''!
( http://www.youtube.com/watch?v=SMTz9nIUkGc )

KisJ0zsi
KisJ0zsi Day 1,791, 00:58

loserock: ha nem jelentkezik senki, akkor automatikusan visszakapja az a kapitány, aki eddig volt.

antalmateHUN
antalmateHUN Day 1,791, 05:38

reduit: Már nem azért, hogy beleszóljak, de csak magadfélék váltottak eddig MU-t. Aki kétkattol, vagy akár csap naponta néha lép fel, annak simán elég a DO teljesítése. Ezen felül vannak ingyen fegyverek, kaják, aminek csak az a feltétele, hogy egy megjelölt csatában üss el, aminek szerintem van értelme. Ja, és ezek mellett heti 1 BH medál is belefér az életembe.
Olvastam a Nemzetorok szlogenjét: miért, itt szerinted van kötöttség? Szerintem nincs. Nem kell avatárt hordani, a harc sem kötelező.

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Day 1,791, 07:14

Gyerünk, katonák!

Pako73
Pako73 Day 1,791, 08:21

Majdnem olyan jó mint a MOVE, ha valaki gyorsan szeretne fejlődni vagy gyarapodni anyagilag és esetleg keres egy remek csapatot az látogasson el hozzánk!

Gorzius Exmaster
Gorzius Exmaster Day 1,791, 11:41

Pako73: szerintem ilyeneket, hogy "majdnem olyan jók vagytok, mint mi" inkább hagyjuk, ugyanis egyikünk sem volt a másik Unitjában 🙂
Amennyit az MU-k kezdőlapjáról le lehet szürni, annyi, hogy nálatok van kötelező avatar és a párttagság, nálunk meg nincs. Ráadásul te nem is felelsz meg a kiírt feltételnek 😛

De érdekelne valami: Mit tud egy military unit nyújtani, amivel a normálnál gyorsabban lehet fejlődni vagy pénzt keresni? (Az olyanok, hogy osztás vagy DO, nem érvek, az mindenhol van.)

e-makvirag
e-makvirag Day 1,791, 12:05

talán megtanítanak rá, hogyan formáld egyforma hosszúra a két középső ujjadat ((;

Victoria M
Victoria M Day 1,791, 12:21

((:

Hofi73
Hofi73 Day 1,791, 12:58

persze kell ilyen is jo is hogy van a kezdoknek bizonytalanoknak lustaknak. De azert neha kilep 1-1 ember a matrixbol es elkezd gondolkodni 🙂

e-makvirag
e-makvirag Day 1,791, 13:38

... aztán belép egy másik mátrixba.
hátborzongatóan izgi

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,791, 16:57

Ami talán a legnagyobb előnye a századnak: mind több és több játékos szólal meg, ad hangot a gondolatainak, s lesz egyszerű fájtolgató emberkéből a "köz"gondolkodásunk formálója. 1 éve volt 5 - most van 100 századtárs, aki kiír valamit a falra, s azt érdemes elolvasni, kommentelni.

Ez egy nagy kincs - s amióta vannak diviziók, azóta aligha lehet legyinteni a "kicsik"-re. : )
Ha erősödnek a civilek = erősödik a nemzet.

reduit
reduit Day 1,791, 21:53

e-makvirag azt szeretem az öntömjénező cikkecskéitekben, hogy a kommentekkel be lehet szólni Kisjozsi és Te féléknek úgy, hogy ne legyen vérig sértve és még retorziót sem tud alkalmazni, mint tette tehetetlen dühében a kis birtokán a tisztelt civilek hordájában.
Mert tudniilik olyan összetartó kis vezetőséget kaptatok kedves civilek, hogy ha megszólalsz vagy valami nem tetszik, repülsz.Kötelezettség nincs ill. sok kis kezdő, fel sem ismeri azt.
De azért élveztem mikor Kisjozsi vérvörös fejjel

reduit
reduit Day 1,791, 21:54

magyarázta, hogy azért ez szinte türhetetlen amiket itt ír ez a csúnya civil.

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,791, 23:27

reduit nyilvánvaló mindenki számára, hogy provokátor vagy. Neked nem véleményed van, te bosszantani akarod a többieket. El is szóltad magad, hogy élvezted, mikor láttad, a hozzászólásaiddal milyen reakciót váltasz ki másokból. Alapelvem: Don't feed the Troll!" Úgyhogy nem is folytatom hosszasan. Azért tudd, hogy nem felejtettünk el, azóta is veled ijesztgetjük az újoncokat és HyperSoldier azóta is roppant gyanús! : )

reduit
reduit Day 1,792, 00:16

Magad fakejeit ijesztgeted velem?
Biztos izgalmas lehet, egy kis színt viszel a század életébe legalább, mert miattad úgysem maradna senki még a fékjeid sem.

e-makvirag
e-makvirag Day 1,792, 00:59

sajnos provokátornak is nagyon halovány még.
egy kiskölyök, aki élvezi, hogy jobb híján teljes értékű tagja lehet a nagyok játékának.
nem a megkeseredett, kivénhedt, kiéheztetett igásállat forma, egyszerűen csak egy ficsúr.

nincs nekem veled semmi bajom, amíg nem kerülsz az utamba.
és akkor sem foglak félrelökni, nem az én stílusom. kikerüllek.
egyszerűen már sajnálni sem tudlak a beszűkült látóköröd miatt.
az emberiséget sajnálom...

e-makvirag
e-makvirag Day 1,792, 01:03

ami miatt ki lettél téve (vagy utálva, ha ez jobban tetszik) a civilektől, az a mostanihoz hasonló minősíthetetlen stílusod és tűrhetetlen hangnemed.
rajtad kívül nem nagyon akadt még egy ilyen "személyiség", aki ennyi ellenérzést tudott kavarni nálunk.
büszke lehetsz magadra.
igazi kuriózum vagy.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.