Ambient on/off

Join the new world

 

I'm back !!! [NlKoLa MaCeDoN]

Day 1,958, 10:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by NlKoLa MaCeDoN

Здраво еМакедонци, еМакедонки!

Здраво еМакедонијo!

Пред нецел месец ја пишав мојата"Последна статија" со која ја напуштив играва..

Акаунтот како што кажав му го дадов на Aminta кој воедно го посочувам како ГЛАВЕН ВИНОВНИК за моето враќање! 😃 И по еден месец не успеал да најде човек и да му го даде акаунтот, ниту пак го сменил пасвордод. 😃

И нормално срце јуначко без ерепаблик не издржа, па еве ме назад, повторно да се тепам за Македонија, да се дружам со вас, да се карам со DSW ! 😃 😃

Македонијо и македонци добро ве најдов !

П.С. Секоја донација е добредојдена, ама не е морална, ќе се снајдам јас и самиот. : )

NlKoLa MaCeDoN

 

Comments

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,958, 10:48

I'm back !!! [NlKoLa MaCeDoN]
http://www.erepublik.com/en/article/i-m-back-nlkola-macedon--2237770/1/20

- Шаут -

Drente
Drente Day 1,958, 10:48

welcome back son !

vladimirmarkoski
vladimirmarkoski Day 1,958, 10:50

o7

Wendy Power
Wendy Power Day 1,958, 10:50

Welcome back \o/ (ehh pusto srce junachko) xD

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,958, 11:03

ееех тој Аминта.... : ))

Wendy Power
Wendy Power Day 1,958, 11:07

Ah toj Aminta...

Kumulonimbus555
Kumulonimbus555 Day 1,958, 11:01

Site na kraj se vrakame kade shto pripagame

sematika VS seki
sematika VS seki Day 1,958, 11:01

top si kisce 🙂

Aexil Kong Junior
Aexil Kong Junior Day 1,958, 11:06

v

TashaMKD
TashaMKD Day 1,958, 11:07

o7

Volk No1
Volk No1 Day 1,958, 11:12

o7

Alorkokombi
Alorkokombi Day 1,958, 11:15

hah ti kazav ce se vratis
sea kazi so ti fali od oruzje i hrana da prisobereme neso ? da napolnime sofrata

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,958, 11:16

хехе
фала брате.. секоја помош е добредојдена..

ама ќе се опрам и без помош.. : ) уба понуда имат.. : D

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,958, 11:21

добредојде назад....

о7

Zhonga
Zhonga Day 1,958, 11:22

сега да му донираме нешто ако нема

кажи ајде што имаш а што немаш да ти пуштиме сите по нешто

CobeMakedonski
CobeMakedonski Day 1,958, 11:32

o7

n e v e r C G
n e v e r C G Day 1,958, 11:37

Секоја донација е добредојдена ...

da zbornam do DSW, da otvorime keseto ?

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,958, 11:49

NEJKU OD NIV xD

mac3donia
mac3donia Day 1,958, 11:44

Nemoj da se karas so DSW !!!

xD

Kavadar4anec
Kavadar4anec Day 1,958, 12:12

dobredojde nazad

El Che G
El Che G Day 1,958, 15:50

болест на зависност!

добредојде

Draknar
Draknar Day 1,958, 15:56

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ кој ќе те трпит пак :DDD

Трчај дан се забајш, копиле едно 😃

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,958, 17:29

кОпиле едно.... шо ми коментираш на статијава.. по цел ден те трпам.. не можам и овде да те трпам.. ... xD

Aliss Wonder
Aliss Wonder Day 1,958, 17:39

o/

Superior MKD
Superior MKD Day 1,958, 20:23

добредојде и ти пратив мала частка...xD

Svera o5
Svera o5 Day 1,959, 04:02

0/

Kliton C.T
Kliton C.T Day 1,959, 13:37

А таман почна да ми недостигаш

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,959, 18:41

баш поради тебе се вратив...

The Man of Steel
The Man of Steel Day 1,959, 14:14

Кога си ошол кога си дошол...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.