Hot Summer - frissítés

Day 4,606, 04:13 Published in Hungary Hungary by Gildor Ingorion

"Bizony mondom néktek, meg lesztek ti b..va" -- Szent Brútusz a pakkosok védőszentje.

A valid terrain strategy must include all the terrains available. Terrain strategies can be set as default (used to determine the first 2 terrains), or changed for a campaign in progress(for future rounds)

Azaz: Ahhoz, hogy elfogadja a vezetők (elnök, háem, káem...) által beállított stratégiát, minden terepfajtát fel kell használni. Tehát csak a sorrendet lehet eldönteni az első 8 körre, aztán az ismétlődik.

És most jönnek még szebb dolgok:

The country-specific Legend Bonus (10% per level) will not be available when fighting in terrains (military rank points gain will be impacted as well).

Only Deploy mode will be available for fighting in terrains.

Max hit mechanics for terrains will be based on the skill of the terrain and not on the total strength.

As bomb damage is not dependent on strength, they will keep their regular values regardless of the terrain type.

Citizens will not be able to fight in non-native division’s terrains if they don’t have an active Maverick Pack enhancement.
True Patriot medal progress on terrains will be based on the terrain skill.

- A legend bónusz nem érvényes terepen.
- Csak deploy-jal lehet terepen harcolni.
- A max sebzés a terepre adott skill pontok alapján lesz kiszámolva, nem a játékos össz ereje alapján.
- Bomba az mindenhol annyit ér, tehát vegyél pakkot, vegyél most, vegyél sokat, vegyél mégtöbbet 😃
Az MP-t és a TP medált meg itthagyom, hogy örüljetek neki 🙂

VISZONT:
Úgy néz ki, légiharc minden körben lesz, ellenben kevesebb pont jár érte. Ezt nem részletezték, de végülis még van rá másfél napjuk, hogy lefejlesszék 😃Ja és ne feledjük tamaske észrevételét: egy nyersanyag 100 hely!


"Minden állampolgárnak katonává kell válnia. Ez volt a helyzet a görögökkel és a rómaiakkal, és ez minden szabad állam útja."
-Thomas Platós Jefferson

Előre megjegyzem, hogy 4+1 div, és divenként 3 battle zone /harcizóna, csatazóna, háborús zóna. Sajnos a tagolás nem egységes az eredeti szövegben, de próbálom kigyomlálni a hibákat. Próbáld értelmezni az olvasottakat.

Készülj fel egy eseménydús hosszú, heves nyárra.

Július és augusztus folyamán a sugárhajtású vadászgépek és a páncélozott járművek, a veteránok és a tartalékosok behívásra kerülnek (aha, beizzítják a botszervereket píszí módon leírva), hogy együtt harcoljanak egymás mellett országaik dicsőségéért és személyes nyereségért. A koordináció lesz a kulcsszó, hogy ki mikor és hol költi az energiáját, eredményessé teheti vagy megfordíthatja (megtörheti, elronthatja) csatát vagy akár a háborút.

A LEGFONTOSABB! idemásolom ez alá angolul is, hogy próbáljuk értelmezni, amennyire lehet:
Az esemény során a kampány minden fordulóját egyidejűleg vívják a légi és földi divíziókban is. Minden divízió 3 különálló harci zónából áll, és ahhoz, hogy megnyerjék az adott divízió pontjait, egy országnak meg kell nyernie a 3 harczónából kettőt.

(During the event each round of a campaign will be disputed in both air and ground divisions simultaneously. Each division will consist of 3 distinct battlezones and in order to win the division points a country needs to win 2 out the 3 battlezones.)

Esemény időtartama

Az esemény a 4 609. napon [00:00] indul, és két hónapig tart. Az event visszaszámálója a fő oldalon ellenőrizhető (nézzétek meg, ez a hot summer banner lesz!)

Kampányok

A rendezvény során megkezdett kampányok esetén a kör nyertese a divek alapján osztja meg a pontokat:

Kampánypontok a körök győzteseinek
Div 1: 2
Div 2: 3
Div 3: 4
Div 4: 5
Légisek: 6

Az esemény során a legintenzívebb harci zóna (amelyikben a legtöbb sebzés történik) epikké válik. Amint a csatazóna epikussá válik, a hadosztály másik 2 harci zónája szintén epikussá válik.

Légiharc szabályai
A légi fordulókat 3 szektorban (A, B és C) vívják, mindegyik szektor különálló harci övezetnek felel meg, saját SH nyertesekkel, így több pilóta juthat dicsőséghez és nyereséghez a harcban.

Annak aki egy szektor egyik oldalán a legtöbb sebzést okozza, akkor Sky Hero medál és 8 arany a jutalma.

Az állampolgárok bármikor kiválaszthatják a szektort, amelyben harcolnak, az szektor váltó (Sector Switcher) segítségével vagy a kampánytérképen, ugyanúgy, ahogy a divíziók válthatók a földi csatákban.

A földi divek fordulóira 3 külön csatazónában kerül sor.
Minden körben 2 (kiválasztott ld. lenteb terepre jellemző csatazóna és egy standard csatazóna nyílik meg.

A szokásos csatazónák a sebzésekre vonatkozóan a megállapított szabályokat követik.

Földi csaták

A földi csatákat 14 különböző tereptípusból választva kell majd megvívni a támadó ország katonai vezetői döntése szerint (Elnök (CP), diktátor, védelmi miniszterek (HM/MoD) és külügyminiszterek (KM/MoFA)) választása alapján. A játékosok megoszthatják jelenlegi erejüket a 14 különböző terepi képesség között. Az esemény során a harcos terep-specifikus képességeit használják fel a földi harcok során okozott sebzéspontok kiszámításához, helyettesítve az erőt a korábbi képletben.

Ipari
városi
külvárosi
repülőtér
síkság
Wasteland - ide majdnem írtam egy országnevet, de bannolnának érte - szóval pusztaság
Hegyvidék
Tengerpart
mocsári
sár
Domb
Dzsungel
Erdő
Sivatag

Erősségi pontjainak egy részét vagy egészét hozzárendelheted a fenti kategóriákhoz. A képességi pontok kiosztása bármikor elvégezhető, mindaddig, amíg van erő, amelyet korábban nem rendeltek hozzá (mint egy edzés után). A jártassági pontok kiosztása semmilyen módon nem befolyásolja az állampolgárok által a szokásos csatazónákban okozott károkat.

A terep-specifikus harci zónákban való harc során elért katonai rangsorolási pontokat a játékos teljes ereje alapján számítják ki.

A maximális készség/skill/képesség, amelyet a játékos használhat, az alábbiak szerint függ a megosztottságtól:

Maximálisan használható készség
Div 1: 20k
Div 2: 25k
Div 3: 30k
Div 4: 40k

A készségek visszaállításához külön Skill Reset Token-t kell használnia.

Minden polgár számos kiegészítő Skill Reset Token-t kap, és korlátozott számú token vásárolható meg a csatatéri üzletben. A token alaphelyzetbe állítja az összes hozzárendelt készséget, és a játékos teljes ereje újra felhasználható lesz.

Meg lesz kavarva rendesen, no! 😃

Még van szöveg, ezt most közzéteszem, aztán editálom, ha van észrevétel, illetve bővítem az egyéb infókkal.

Nagyon fontos reflexió:
Arany inflálódás várható, legalábbis azt várnak a jóemberek.
Még fontosabb: 2 a 3-ból! Nagyon, nagyon fontos lesz a koordináció. Csak remélni tudom, hogy a bot szerverek legalábbis eleinte nem fognak jól működni, és lesz esélyünk felszabadulni.

Egyébként pedig mindig minden egy kicsit másképp van, és valahogy ezt a romulánok előbb tudják 😃 Szóval ne nekem higgyetek, hanem a szemeteknek! Már nem ezeknek, hanem a sajátotoknak 😃 És ne használjatok Tik-Tok-ot!