Home is ... SPP!

Day 2,105, 15:01 Published in Romania Malaysia by ioaa
Sa convingi un om sa se uite in urma si sa se intoarca de unde a plecat! Cum faci asta? Ce ii poti promite? Luna de pe cer sau raiul pe pamant? Stii ca nu o sa fie asa, stii ca intr-o relatie de prietenie increderea se castiga greu si se duce cu prima adiere de vant in directia gresita. Poti face apel totusi la momentele frumoase petrecute impreuna, sperand ca amintirea lor sa fie suficient de puternica incat sa il mai traga ceva inspre "aici, acum, impreuna"!

Cine are ochi sa citeasca si suflet sa inteleaga, o va face..vreau sa readuc in prim plan descrierea unei unitati frumoase, care pentru mine a devenit totul in joc, intr-un timp destul de scurt, si asta datorita oamenilor de aici:

"SPP este o unitate ce are la baza respectul, comunicarea si prietenia. Suntem o unitate in care polaritatile se cauta unele pe altele, in care contrastele si similaritatile isi cauta un echilibru armonios. Suntem precum clapele unui pian. Luati separat poate ca nu incantam si nu trezim un interes anume. Insa, luati impreuna putem crea o melodie. O melodie la crearea careia ai putea participa si tu. S-ar putea sa nu avem aceleasi preferinte. S-ar putea ca similaritatile sa fie mai puternice decat contrastele, sau invers. Cum poti sa stii daca nu incerci?"

De cand am dat cu ochii de aceste cuvinte, in mintea mea se aude in continuu melodia creata de acele clape de pian, si nu am cum sa nu ma bucur de fiecare data cand un om ni se alatura, pentru ca melodia castiga un vers, un vers plin de personalitatea celui ce alege sa ii fim alaturi in orice moment, fie el in joc sau in viata de zi cu zi.
Fiecare vers spune o poveste, si fiecare vers este unic. Vrei sa faci parte din melodia noastra? Te asteptam alaturi de noi!

Pentru tine, cel ce ai fost printre primele versuri ale melodiei si pentru tine, cel de care avem nevoie ca melodia sa continue..

So close, no matter how far ..
Cu drag,