Ambient on/off

Join the new world

 

Helyzetjelentés (próbálkozás)

Day 1,737, 23:57 Published in Hungary Hungary by BlooHawk01

Sziasztok!

A képregények után (korábbi cikkeim) egy kicsit más vizekre evezek. Kis „Warfare analysis"

Először is kis hazánk (vagy már nem is olyan kicsi?):


Hamarosan elfoglaljuk az utolsó ukrán kézen lévő moldáv régiót. Majd vélhetően felszabadítjuk ezeket a területeket, hogy Moldova a térképen legyen a kongresszusi választásra. Az ukrán háborúval sikeresen növeltük bónuszaink számát, 100%-os a kaja bónusz és 60%-os fegyver bónuszunk van. Ezeket a régiókat könnyen tartani tudjuk, hiszen nem veszélyezteti senki, az ukrán felkeléseket pedig könnyűszerrel hozzuk.

A győzelem után gondolkozhatunk, hogy merre tovább? Megtámadhatjuk, vagy esetleg bérelhetjük az oroszok olaj régióját – North Caucasus-t. Első esetben két tűz közé kerülnénk a román béke lejárta után. További lehetőségünk, hogy kicsit ülünk a megszerzett bónuszainkon, segítjük a szövetségeseinket (pl.: Indonéziát), és készülünk a Szövetségek Harcára.

Horvátok:

Sikerült nekik a Légitámadás, és már sorra foglalják el a Délkelet-Ázsiai régiókat. Azonban a fővárosuk egyenlőre még eredeti területükön van, nem sikerült áthelyezni, de nem úgy tűnik, hogy fel akarják adni eredeti régióikat. A szlovének ellen teljes erővel védekeznek.

Bulgária:

Nekik is sikerült a Légitámadás, jelenleg Dél-Amerikában kalandoznak, Argentína ellen vezetnek sikeres hadjáratot. A fővárost nekik sem sikerült áthelyezni, a törökök nem harcolnak már teljes erőbedobással a bolgárok ellen, és hagyják felszabadítani az eredeti régiókat. Így náluk is kérdéses, hogy hogyan lesz új fővárosuk az Új-világban.

Szerbia:

Megszállva tartják Bosznia és Hercegovinát illetve részben Horvátországot. Valószínűleg azért nem támadják meg a horvát régiókat, hogy a horvátok ne tudják áthelyezni a fővárosukat. Segíteni akartak még a bolgároknak a törökök ellen, hogy sikerüljön áthelyezni a bolgár fővárost azonban ez nem jött össze teljesen.

Indonézia:

Szövetségeseink közül talán az indonézek vannak a legrosszabb helyzetben, hiszen az USA és most már Horvátország is ott van a Délkelet-Ázsiai térségben. Jelenleg a térképen sincsenek rajta.

Talán már olvastatok róla, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy megérkezett az adminok legújabb ötlete: a Szövetségek Harca. A lényeg, hogy az országok szövetségek szerint fognak felsorakozni, és a sebzésünkkel segíthetjük majd a szövetségünket. A játék az 1742. naptól az 1749. napig fog tartani. Véleményem szerint nagy verseny lesz belőle.

Az építő kritikákat szívesen fogadom.

Üdv
Bloo

 

Comments

AdmiraIis
AdmiraIis Day 1,738, 00:10

Szerintem az Uralsos fiaskó után hülyék lennének odaadni nekünk az olaj régiót, még ha fizetnénk is érte.

Eheslo
Eheslo Day 1,738, 00:21

Az "Uralos fiasko" a magyar kormányé volt, nem a ruszkiké akik felszabadítva a jetik elnyomása alól nulla erővel kaptak egy országot tőlünk és az indonézektől, és ezután a két értékes régiót (Urals, Kaukazus) a balfék magyarok átjátszották nekik semmi pénzekért, míg az indonézek WSR-t még sok sok hónapon át használták teljes erővel a saját erősítésükre.
A ruszkik a következő fordulóban vonakodó szövetségesből vonakodó ellenség lettek, elárulva mindkét felszabadítójukat.

Eheslo
Eheslo Day 1,738, 00:24

Mondhatni szokás szerint, mert a sorban megelőzték őket az ukránok, olaszok, németek, angolok, tótok majd követték őket a franciák, bolgárok, törökök, perzsák.
Mind nagy haver volt, sok sok sebzést vitt el előbb az idióták "szövetségeseként" majd ellenségként is.

Milyen jellemző a bolgárokat immár ismét ics és baráti köre kinyalt hátsójú "szövetségesei" között látni, miközben már azokat is elárulták, akik miatt minket árultak el.
De ez van, árulóknak árulók a barátai is.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,738, 09:11

A történelmi hitelesség kedvéért Eheslo: Urals régió akkor került vissza, amikor Heilongjoang már magyar kézen volt és ez utóbbiban jelentős volt a ruszkik szerepe. Hiszen ha jól emlékszem, az oroszok voltak a szövetség egyik pörölye az amerikai hadjárat során. Szóval nem ért minket kár. persze az eset hülyén volt lekommunikálva, de ez nagyrészt hubáék zöld forradalom nevű ellenszegülési kísérletének is volt köszönhető.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.