Ambient on/off

Join the new world

 

HARTA E RE NE EREPUBLIKE

Day 1,896, 08:19 Published in Albania Albania by jonkastriotiPerkthimi :
Udhëheqësit ushtarakë të respektuar eRepublik,

Ne kemi kënaqësinë të ju ftojme që të jetë pjesë në hedhjen e produktit tonë të fundit, Harta eRepublik.

Ndoshta edhe e dini, hartë e re është planifikuar të hapet për të gjithë lojtarët në javët në vijim. Si një udhëheqës ushtarak jeni shtylla kurrizore e universit eRepublik dhe mendimi juaj është vlerësuar shumë nga ushtarët dhe nga ekipi i Platos.

Si nje strateg dhe vendim dhens, kjo ftesë do t'ju japë juve mundësinë për të vlerësuar hartën të re,produkti do te ndikoje ne të ardhmen për të ndihmuar kombin tend të dalë fitimtare ne fushëbeteja.

Ju lutemi te kini parasysh se harta e re do të aktivizohet për llogarinë tuaj gjatë orëve të ardhshme.

Regards, Ekipi eRepublik

P.S. Për pyetje të mëtejshme ju lutem na kontaktoni (http://www.erepublik.com/en/tickets)


PS: MOS HARRONI SUB+ VOTE


FLM


ARDHMERIA
 

Comments

RadeciVV
RadeciVV Day 1,896, 08:24

ky msg ju dergua edhe atyre qe kane mediamogul, dhe ka jave qe u dergua. Me mire do ishte te postoje screenshot ndonje screenshot per ata qe tashme se kan pare..

ILLYRIAN .PUNISHER
ILLYRIAN .PUNISHER Day 1,896, 10:43

V : ) e bukur me pelqen me shume se ajo qe kemi per momentin 🙂

ILLYRIAN .PUNISHER
ILLYRIAN .PUNISHER Day 1,896, 10:43

V : ) e bukur me pelqen me shume se ajo qe kemi per momentin 🙂

enzq
enzq Day 1,896, 10:47

V

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Day 1,896, 12:51

v

BubullimaAl
BubullimaAl Day 1,897, 05:32

shum bukur do kemi 4 territore autentike
hidhini nje sy dhe ketyre vidiove http://www.erepublik.com/en/article/aristidh-kola-arvanitasi-qe-tronditi-themelet-e-greqis-moderne-2202872/1/20

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.