Háztámogatási program és Verseny EREDMÉNYHIRDETÉS!

Day 4,266, 13:05 Published in Hungary Hungary by Szocialis Miniszterium
Kedves e-magyar polgárok!

Egy hónappal ezelőtt került meghirdetésre az állami háztámogatási program, az alábbiakban az erről szóló beszámolót olvashatjátok.

A programot azért hirdettük meg, hogy elősegítsük azoknak a játékosoknak a fejlődését, akik már elértek egy szintet, az átlagnál aktívabbak, és ki tudják használni a fejlődésük gyorsítása érdekében a házak által biztosított plusz energiát.

A program keretében eddig 35 játékos kapott, összesen 110 db Q2 házat.
Sajnos vannak kiesők a programból, 2 játékos permabant kapott, illetve voltak olyan játékosok, akik az első után nem jelentkeztek a következő házért. Jelenleg 28-an vesznek részt a programban.
A programra költött összes támogatás 2019.06.24-től a mai napig bezárólag 708.298 Ft volt. Az aktivitási verseny nyereményére 86.400 Ft-ot költöttünk. Vagyis a program heti kiadása kb. 200.000 Ft.

Az állami támogatás felhasználását, illetve a támogatott játékosok listáját az alábbi linken tudjátok megtekinteni:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i6EEanvgWGu5OaErD-WtNsdOmIIQJIFMs-nuJWfdJR8/edit?usp=sharing

Mivel ez volt az első hónap, és így a program indításakor a sötétben tapogatóztunk, nehéz volt kiválasztani, miben mérjük az aktivitást. A mérőszám végül az XP növekedés lett, az XP fejlődés - a manageri munka torzító hatását leszámítva - mutatja talán a legjobban, ki mennyit harcolt, mennyit fejlődött.


Azt lehetetlen számszerűsíteni, hogy a játékosok mennyit harcoltak volna Q2 ház nélkül, tehát azt ne várjátok, hogy bemutassam, mennyi a program hozzáadott értéke.
A játékosok aktivitását természetesen kiemeleztem, igyekeztem kritikus szemmel vizsgálni. (Lásd a táblázat “verseny” munkalapját)

Abból indultam ki, hogy aki csak a napi DO-t üti meg, az kb. napi 75-80 XP-t szerez. Az aktivitási verseny első 3 helyezettje ennek kb. tízszeresét, napi 7-900 XP fejlődést ért el. A középmezőny átlagosan napi 5-7 DO-nyit harcolt, aztán a napi 400 XP alatt van egy nagy szakadék 300ig. Aki napi átlag 300 XP-t szerzett, az még mindig 3x ütötte meg a DO-t, de azt gondolom ez alatt már nem hasznosul az állami háztámogatás.


Nyár van, most mindenki egy kicsit kevésbé aktív, ezért úgy gondoltam, hogy a program 2. hónapjára a napi átlag 300 XP növekedést határozom meg a programban maradás feltételének. Vagyis aki a második hónap zárásakor ez alatt végez, az a harmadik hónaptól már nem lesz jogosult a támogatásra.


A program tervezett létszáma 50 volt, de ezt nem sikerült elérni, most már úgy gondolom, nem is érdemes, a 30-as létszám lehet az ideális/kívánatos. Mivel 28 aktív tagunk van jelenleg, ezért a programba továbbra is lehet jelentkezni, aki úgy gondolja, hogy Q2 házzal tudja teljesíteni a napi 300 XP fejlődést.


A programba való részvételt az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelezni:

https://docs.google.com/forms/d/1MeQLCBzwGOoHmvssJOtrm66CqrXy_RlX6uty4MFmp9Q


A program keretén belül kiosztott házakat magyar gyárosoktól szeretném megvásárolni a jövőben is, aki szeretné felajánlani a termelését, az ezen a linken keresztül teheti meg:


https://docs.google.com/forms/d/1HIz3tIybf3cmZE_82jEjuzbLm2oW288jkifmIQgG_wo

Aktivitási verseny

A háztámogatási programhoz tartozik egy aktivitási verseny, melynek keretében az adott hónapban a legnagyobb fejlődést felmutató játékosok közül az első 3 ingyen Q3 házat kap.
A versenyben csak azok kaphatnak jutalmat, akik nem rendelkeznek a rangnövekedést befolyásoló pakkokkal (Blitzkrieg,Maverick, Assault és Power Pack,Infrantry Kit.)


A verseny első hónapjának végeredménye, a Q3 házak győztese: 1.Razak1989, 2.Alexander von Trencsenyi, 3. Big Bambino.

A győzteseknek ezúton gratulálok, hamarosan privát üzenetben keresem meg őket a nyereményük átvétele miatt.
A további helyezetteket, illetve a részletes állást a fent megadott táblázat 3. munkalapján találhatjátok meg.

Üdvözlettel


goobee

szociális miniszter, a háztámogatási program vezetője