Ambient on/off

Join the new world

 

Gustav Hamilton - Kandidat i PP valet! (FBS)

Day 1,822, 00:14 Published in Sweden Sweden by Zarah Hamilton
Hejsan, Partikamrater

Som vi alla vet är det PP val snart igen och denna gång står jag som en allvarlig kandidat och jag är villig att verkligen försöka vinna så jag skriver här med mina inriktningar.

Först och främst så ska jag fokusera på att aktivera forumet, detta kommer i första hand vara att vi partiledningen skriver artiklar, där vi uppmanar folk att hålla sig aktiva på forumet, och skickar länk till alla partimedlemmar på .com. Jag skall även skicka ett meddelande till de som är registrerade på .se och med i FBS men är inaktiva där jag uppmanar dem att komma tillbaka i aktiv form.

Att få fram en stark grupp kandidater till kongressvalet. Tillsammans med partiledningen sätta ihop en lista av erfarna såväl nya kongress ledamöter som skall visa hur man, med gruppen, styr och ställer med landets lagar och regler. En samling av personer som inte är rädda för att komma med egna förslag såväl som att lyda order.

Att hitta en Presidentkandidat med inflytande både inrikes och utrikes. Alla PP's dröm: att leta rätt på den givna Presidenten som kan skapa starka relationer med andra länder, leda sitt land igenom krigföring och hålla folket lojalt på en och samma gång! Givetvis kommer jag lägga kraft i denna fråga med!

Att leda en framgångsrik och nybörjarvänlig politik. Man skulle kunna säga att detta är en enkel sak då FBS är ett fri-politiskt parti, öppet för idéer och förslag. Men framför allt är alla i FBS lika värda i alla lägen! För eSverige I Tiden! Vi skall hjälpa de svaga och oerfarna till stordåd och till slut blir vi lika stora som vi en gång var!

Rösta på Hamilton, "För i slutet av dagen så kan vi alla hålla med om att blåbärs paj är det godaste som finns!"

Tack på förhand.
 

Comments

Dalze
Dalze Day 1,822, 00:24

Lycka till!

Zarah Hamilton
Zarah Hamilton Day 1,822, 00:59

Tack! 😃

Rape on Backyard
Rape on Backyard Day 1,822, 01:11

Kör hårt, du har min röst 🙂

Zarah Hamilton
Zarah Hamilton Day 1,822, 01:14

Tacktacktack!

Daariil
Daariil Day 1,822, 02:23

Voted!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.