Glas HLD-a - Predstavljanje Stranke

Day 473, 16:42 Published in Croatia Croatia by Borg Master


Kao prvi broj stranackih novina HLDa zelimo Vas sve pozdraviti.
U prvom broju zelimo vas upoznati sa strankom te samom programu nase stranke.
Krenut cemo od pocetka:

Stranka je sastavljena od starijih clanova koji su u principu bili neaktivni te bivsih clanova HUSa. Od bivsih clanova HUSa mozemo napomenuti da je tu aktivna ekipa kao sto su: AndyCro, Bojanski, Tomislav, Borg Master, Ivan Veliki, Branimir Vukadin, Matija Zugec, Ice_1, Kachaa, GP.1 te jedan od najutjecajnijih ljudi danasnje eHrvatske Roby Petric.

Princip rada stranke je da svaki pojedinac stranke ima pravo glasa te uvijek moze sudjelovati u raspravi. Svaki clan stranke ima isto pravo glasa kao i ostali te se samim time nista ne razlikuje niti njegova rijec sama ista znaci. Svakom problemu se pristupa na jednostavan nacin rasprave i glasanjem unutar clanova stranke. Svaki nacin vrijedjanja unutar stranke se ne podrzava i ostro se osudjuje.

Stranka se zalaze za jednakost svih gradjana i kao sto smo naveli clanova unutar stranke. Svaki gradjanin ima pravo biti upoznat sa nacinom rada unutar kongresa i drzave te moze i ima pravo izreci svoje misljenje. Stranka HLD-a potrudit ce se sva drzavna dogadjanja prikazati svim ljudima eHrvatske kroz svoje novine te pomoci svima da razumiju i vide sto se dogadja sa nasom drzavom.

Stranka se zalaze za program "KUPUJMO HRVATSKO" te rad u eHrvatskim kompanijama. Zalazemo se i za jacanje eHrvatske valute te jacanje vojne sile ali ne i na agresiju na druge drzave. Zalazemo se za suradnju sa drugim drzavama te nap o ne napadanju.