Ambient on/off

Join the new world

 

FREEDOM FOR GREECE! - прво окупљање (the first gathering)

Day 1,323, 02:06 Published in Serbia USA by Strahinjic Banovan

Поздрав о/

To my Greek readers, English translation is after the part written in Serbian language.

EDIT

Желим само да се захвалим свим играчима који су дошли данас на #srb.gr и подржали нашу акцију. Знамо да је радни дан и да су многи вероватно били спречени да дођу у заказано време јер су били на послу. Хвала и на бројним порукама подршке.

Ми смо изузетно задовољни одзивом. Саставили смо списак који броји већ око 30 људи а ово је тек само прва у низу акција. Наставиће се! 🙂

Ако делите наша уверења, добродошли сте на #srb.gr


Јутрос сам кренуо да испуцам своју јутарњу дозу у борби за ослобођење еГрчке, и пријатно сам се изненадио.

Као што видите, грчке ослободилачке снаге, у тренутку сам ударао, воде са 2:0 у рундама против окупационих снага, а сада је већ 3:0 🙂
То, наравно, није велика предност и још ништа ту није готово, али је добар знак да се нешто дешава и добар подстицај да се и даље настави са борбом за грчку слободу.

Ово је шанса у којој по први пут можемо заједнички да покажемо грчкој браћи да смо уз њих у овим тешким тренуцима, као и да покажемо нашим сународницима да чланак МСП не одражава став целокупног српског народа.

Зато вас позивам да у 16 часова, сви ви, Срби, који желите да се борите за грчку слободу, дођете на чет канал #srb.gr на Ризону како бисмо се упознали, да вам дам пар информација везаних за наставак ове борбе, да вас забележим у евиденцију итд. Све у свему, да кренемо са мало озбиљнијом организацијом 🙂

А можда буде и неко заједничко ударање 😉

А, ако тог ударања можда буде xD, било би лепо да будемо сви униформисани, па док не израдимо неке аватаре, можете носити ову слику на аватару.

Што се тиче оружја и хлеба не знам колико ћу их моћи поделити, зависи све колико нас се окупи.
У сваком случају, не требају ми људи који ће ово да раде због бесплатних тенкова и хране, требају ми људи који желе да покажу нашу љубав према братској земљи Грчкој 🙂

ПРЕУЗМИ АВАТАР ОВДЕ


ВАЖНА НАПОМЕНА
Ударање на страни грчке је супротно званичној државној политици еСрбије. То је ствар коју желимо да променимо, али је свакако ствар о којој морамо водити рачуна. Зато, сви ви који будете дошли на ово чет окупљање, а војници сте постојећих српских јединица, морате бити свесни да то радите на своју руку и да је одговорност само на вама.
Ударање за Грке може имати за последицу ваше избацивање из јединице или избацивање ваше јединице са рефунда/буџета (шта да вам кажем, да сте Аутобот или Десептикон не бисте имали тих проблема 😉 )

Ипак, позивам вас да вас то не поколеба јер је у плану оснивање паравојне јединице која ће се превасходно борити у борбама за ослобођење Грчке, тако да... Што нас буде више, лакше ћемо се организовати у јединицу 😉

Видимо се у 4 поподне на договореном месту о7

СЛОБОДА ЗА ГРЧКУ!

HAIL SERBIA!
HAIL GREECE!

*****


This morning I went to fight for eGreek liberation and I was pleasently surprised.

As you can see, at the moment when i fought, Greek liberation army has been leading 2:0 in rounds against ocupators, and now it is 3:0 🙂
Of course, it doesn’t mean that the victory is secured, but it is a good sign that something is happening and good impulse to continue with a battle for Greek freedom.

I told my compatriots that this is the chance for us to show you, Greek people, for the very first time that we are with you in this hard moments for your country. This is a chance to show that article from Serbian MoFA does not represent the way that all Serbian people think.

So i called my compatriots to come to chat channel #srb.gr on Rizon at 16:00 so we could organize and fight for Greece freedom together with you. I will try to make them to wear avatar with Serbian and Greek flag and it should be the way how you could recognize us in the battle.

IMPORTANT REMARK

This is a call for Serbs to come to fight for Greece, but every Greek girl or guy are free to come to make us a company 🙂
But, I can’t promise that I will have enough weapon for you because I even don’t know if I will have it enough for my compatriots.

The problem is that fighting for Greece is opposed to Serbian military orders, so we won’t get money for that fight from official Serbian government for sure…

There is a danger that all that people from Serbia who come to fight for Greece get banned from their military units so I want to make military unit which will strike mostly in fights for Greek freedom. If someone can help me with that it would be awesome, because it is very hard to financially equip unit which is not supported by some country.

And of course, just presence of you in comments on this article and in chat channel will show Serbs how much you appreciate our help and will to fight for your freedom although it’s in opposite with our government politics.

See ya o7

FREEDOM FOR GREECE!

HAIL SERBIA!
HAIL GREECE!

PS

For shout use this:

GREECE AND SERBIA FIGHT THE WORLD
http://tinyurl.com/5tk5bvc

 

Comments

blade12.5
blade12.5 Day 1,323, 02:22

v+s

froooooog
froooooog Day 1,323, 02:27

Hail Serbia , hail Greece?

LoL

nikos88ss
nikos88ss Day 1,323, 02:29

well done brother!!!i wish your compatriots had the same opinions as you!HAIL GREECE HAIL SERBIA ORTHODOX BROTHERS TILL DEATH!!!

Chaos0
Chaos0 Day 1,323, 02:30

v+s

Perdikos
Perdikos Day 1,323, 02:30

You are more than welcomed to fight with us.

Our history in Erep is dripping blood from our legendary fights and e-Serbia´s official betrayal first during our struggle for liberation with the Turks and now during our war with FYROM.

Nevertheless, our outstanding RL bonds will always exist and hopefully someday your e-government can follow.

nikos88ss
nikos88ss Day 1,323, 02:30

Whats your problem you turkish frog???

Uros Radovanovic
Uros Radovanovic Day 1,323, 02:31

Lepo ti je rekao Nikoslav. Ovo je izdaja.
HAIL EMERICK!

Dejan836 Day 1,323, 03:02

Comment deleted

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,323, 03:03

Dejan836

reported

pakija Day 1,323, 03:06

Comment deleted

Vlado Stepanic
Vlado Stepanic Day 1,323, 03:06

Friendship was successfully canceled

makedonec 21
makedonec 21 Day 1,323, 03:09

hail trols 🙂🙂🙂
i nie imame vakvi 😉😉

Faethongr
Faethongr Day 1,323, 03:09

voted brate!

greek forces
greek forces Day 1,323, 03:11

VOTED !!!!TIC-TAC MATE WE SOON GONNA BE ALLIES!!!

HAIL SERBIA-GREECE

sergio19
sergio19 Day 1,323, 03:11

voted

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,323, 03:11

@Uros

Ако људи могу да краду на хиљаде државног голда, ударају за БХ медаље супротно од наређења, продају држављанства за голд људима који нам после руше економију, зашто ја онда не бих имао право да се борим за грчку слободу? Не вређам никог, само промовишем своје ставове.

И одакле та идеја да сви морамо да подржавамо званичну политику државе према другим земљама, јесу радикали издајице јер не желе у ЕУ, или су издајице ЛДП-овци што се залажу за блиску сарадњу са Америма?

Ја желим да држава еСрбија сарађује са еГрчком, то је моје легитимно право као држављанина ове земље, то је мој циљ и ја се за то борим искључиво дозвољеним средствима. Зашто би то била издаја?
Ако идемо том логиком, за мене су издајници сви они који се боре против Грка јер мислим да је интерес еСрбије да буде савезник те државе...

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,323, 03:12

Guys im all alone in your uberawesome channel : (

Stef40 Day 1,323, 03:12

Comment deleted

EFELL
EFELL Day 1,323, 03:14

v

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,323, 03:15

@Vlado Stepanic

Ако ти мене бришеш због овога из листе пријатеља, могу само да кажем да ми

@Stef40

reported

@hunnia91

meeting is in 16:00 hours

EynPahad
EynPahad Day 1,323, 03:16

We eisraelis want to see our Greek brothers on map again..
i congragulate all Serbians who think in that way...
VOTED

Capitan Zapp
Capitan Zapp Day 1,323, 03:18

Ne mogu da verujem da ovakve stvari radis. Jel je to posledica tvog povlacenja iz Instituta? Da izigravas drzavnog neprijatelja i pomazes onima koji su nam ODUVEK bili neprijatelji u igri. Udarali su na strani Hrvata kao da su im najrodjeniji kada su nas brisali sa mape. Jedini su oni ostali uz Hrvate kada je pucao EDEN. Sad par Grka nam terorise ekonomiju. BRAVO ZA TEBE!
Pusti RL frustracije i Rumuni su nam veliki RL prijatelji pa ovde ratujemo. Jel to znaci da i njima trebamo pomoci iako su oni verni prijatelji Hrvata?

Ukoliko zateknem nekog vojnika Elite da je udarao tamo, moze odmah da izadje sam iz jedinice, ne mora da ceka izbacivanje. Ako vidim vojnika VeSa da je pomagao Grcima neka bude siguran da ce biti prijavljen komandi svoje jedinice i vrsice se pritisak da bude izbacen iz VeSa ili ukinut budzet jedinici ukoliko ne zeli da ga sutne napolje!

Ovo je sramota za Srbiju sto radis ti i pojedinci i samar nasim najvernijim prijateljima u Igri!

bg-pobednik
bg-pobednik Day 1,323, 03:21

Sta bre izdaja? A nije bila izdaja kada ste vi potpisali mir sa ustasama?
To je ok???

bg-pobednik
bg-pobednik Day 1,323, 03:21

ORTHODOX BROTHERS!!!!

Marighella Vive
Marighella Vive Day 1,323, 03:21

KO ISPALI METAK ZA GRCKU STRANU BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

Apollon the Magnificent
Apollon the Magnificent Day 1,323, 03:22

KO ISPALI METAK ZA GRCKU STRANU BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

Stelios Trojan
Stelios Trojan Day 1,323, 03:23

VOTE! HAIL SERBIA HAIL GREECE

bg-pobednik
bg-pobednik Day 1,323, 03:24

A vi oficiri veliki.

Vojska slusa naredjenja mod-a. I ne morate da sumnjate u svoje vojnike da ce postovati naredjenja. Ja barem u Jurisnike ne sumnjam.

A ovde da pretite javno izbacivanjem je u najmanju ruku smesno. Zna se gde se to radi i kako se radi.

blue978 Day 1,323, 03:24

Comment deleted

PlNO
PlNO Day 1,323, 03:24

KO ISPALI METAK ZA GRCKU STRANU BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

gid1
gid1 Day 1,323, 03:24

Hihihi, autobotibotiboti 😛

Predlog: Svi vojnici eSrbije koji bi želeli da ratuju na strani eGrčke bi trebalo da se zamole da napuste svoje jedinice kako ne bi štetili unapred ugledu i finansijskoj situaciji svojih jedinica. Srbija će nastaviti da šalje pomoć eMakedoniji kako bi anulirala ovakve stvari i naravno pomogla nastavak okupacije svojih zajedničkih eNeprijatelja! Ništa drugo nećete postići već da deo dmga koji se odvaja za eMKD bude veći 5 puta nego što bi bio da niste i vi tamo, jer vlada mora konstantno da dokazuje da je ovo zajednica trolova koji nemaju šta da rade pa bi nešto da pomrse, tako da nešto sumnjam da im ovim pomažete 🙂 Otuda ratujete protiv eSrpskih trupa koje će se naći na drugoj strani i trošite eSrpski novac prikupljen od eSrba putem poreza indirektno naravno, ali imajte i to na umu. Navikli smo na autobote već, a i upoznali svet sa ovom devijantnom pojavom nastalom verovatno usled zračenja od bombardovanja ili radioktavne prašine iz japanske nuklearke. Rekoh ja da azija nije sigurna za zimovanje nakon te eksplozije...

Mile Barajevac
Mile Barajevac Day 1,323, 03:25

heh...i ti si bio u MOD-u
Ne verujem...
Naravno da je izdaja. Mnogo mesate rl i erepublik. Ne ide.

Babic Ivan
Babic Ivan Day 1,323, 03:25

Ovaj covek nije normalan!
Srbi ne zaboravljaju ko im je pomogao, kad smo pali na jednu regiju!
Srbi ne zaboravljaju da je preko STO ljudi stavilo mkd ispred nick-a na chetu kad nam je bilo najteze!
Srbi ne zaboravljaju da je vlada od Unihorn, u kojoj si i ti bio, trazila da takticki predamo poslednju regiju. Bio sam na tom sastanku!
Srbi ne zaboravljaju ni ovakve clanke!
UNSUB!

KIDI92
KIDI92 Day 1,323, 03:25

KO ISPALI METAK NA STRANI GRCKE BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

dacevic
dacevic Day 1,323, 03:25

KO ISPALI METAK NA STRANI GRCKE BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

blagoje86
blagoje86 Day 1,323, 03:25

KO ISPALI METAK NA STRANI GRCKE BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

Shule PFC
Shule PFC Day 1,323, 03:26

KO ISPALI METAK NA STRANI GRCKE BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

Capitan Zapp
Capitan Zapp Day 1,323, 03:26

@CarDacha

Mir nije nikakva izdaja! Zahvaljujuci tom miru mi imamo 9/10 resursa umesto 5-6/10 koliko bi imali. Jel pomazemo Hrvatima, jel ratujemo za njih pa se prsis tu?

Ako su ti Grci Pravoslavna braca u igri, pitaj ih sta si ti njima kada su mogli onako srdacno da udaraju za Hrvate kada su nas brisali sa mape pre 2 godine. I da brane Slavoniju kao da je to njihova regija takodje pre 2 godine. I da budu jedni od najvernijih prijatelja naseg najveceg neprijatelja u igri. I sada da nam pisaju po ekonomiju! Jel ti to nazivas svojom bracom? Ako je zaista tako onda nisi normalan

2398678
2398678 Day 1,323, 03:28

KO ISPALI METAK NA STRAHINJICA ODRGISCU MU LEVO UVO!!1

Uros Radovanovic
Uros Radovanovic Day 1,323, 03:30

Makedonci nemojte da nasedate na provokacije, a i ti Strahinjicu sto moras da reportujes...


@Strahinjic Banovan

Mozes ti da budes za saradnju sa Grckom, ali ne JAVNO i GLASNO, jer direktno radis protiv zemlje.
Postoji nesto sto se zove KONSENZUS i DEMOKRATIJA!

Ako vecina odluci da ne budemo sa Grcima onda bi ti ako si za eSrbiju i ako nisi eIzdajnik trebao da stanes uz svoj eNarod! Jel OK!

Sto se tice udaranja za BH i kradje, i onoga oko VI tu te podrzavam...

Ovo nije nacin da postignes ono sto hoces...

Vama Grkofilima bi uzor trebao da bude AveSerbia ako ga se secas.

A sto se RL-a tice i jedni i drugi koje si pomenuo ja bih bio blizu da nazovem izdajnicima. Ali to u Srbiji u RL i ne vazi, jer se prema ovoj nasoj sasavoj zemlji svi ophode kao prema javnom preduzecu, a prema narodu kao prema stoki.

Dooomed
Dooomed Day 1,323, 03:31

eh, da NO VOTE!

bozimano dorks
bozimano dorks Day 1,323, 03:31

KO ISPALI METAK NA STRANI GRCKE BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE

gid1
gid1 Day 1,323, 03:31

A da, naravno izdaja je, jer i radikali se bore diplomatijom za svoje ciljeve nisu uzeli puške u ruke i krenuli da biju po svojima da bi dokazali svoje ciljeve tako da ti to ne pije vodu strahinjicu 🙂

Uporno se trudiš da dokažeš da si na istom nivou kao oni koji kradu 1k golda i udaraju protiv naredjenja, pa ako može i više od toga super 🙂 Što bi se neko cimao da bude bolji od njih?

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 1,323, 03:31

V

Ludooki
Ludooki Day 1,323, 03:32

Strahinjiću, verujem da znaš onu staru narodnu: "Zaludan pop i jariće krsti". :😁

Juče nisam hteo da komentarišem jer mi nije bilo (a i još uvek mi nije) potpuno jasno da li samo troluješ ili si stvarno u tripu da treba pomoći Grcima jer su nam pravoslavna braća. Sve u svemu, udaranje protiv saveza/Srbije ne mogu da zamerim jer sam i sam pucao više puta po bezveznim bitkama na raznim stranama u periodu kada mi je bilo dosadno. Sa druge strane, ako ovo nije trolovanje, nego tvoj pravi stav, onda mogu samo da kažem da nešto nisam primetio Grke koji se zalažu na nepucanje u Vojvodini (ili pucanje sa naše strane) i oslobađanje srpskih regija od hrvatske, rumunske i bugarske okupacije. Ako je bratstvo, valjda je obostrano?

Dooomed
Dooomed Day 1,323, 03:33

dorks je boza

Igorcheee Day 1,323, 03:33

Comment deleted

blue978 Day 1,323, 03:33

Comment deleted

Forestman
Forestman Day 1,323, 03:35

KO ISPALI METAK NA STRANI GRCKE BICE TRAJNO UDALJEN IZ SRPSKE VOJSKE !!!!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.