Ambient on/off

Join the new world

 

FREE PALESTINE [V for VENDETTA]

Day 1,824, 08:28 Published in Bosnia and Herzegovina Serbia by Vendetta V
SLOBODA PALESTINCIMA I PALESTINIMOLIO BIH VAS DA PUTEM OVOGA LINKA PODRŽITE PALESTINU I DA EU POKRENE SVE DOBROTVORNE SVRHE ZA OVU DRŽAVU.

LINK ZA PODRŽAVANJE

POTREBNO VAM JE ISPUNITI SAMO OVO


SA PODRŽAVANJEM PREKO OVOGA LINKA OPOMINJEMO VELIKE ČLANICE EU DA POŠALJU HRANU, LIJEKOVE, ITD...MOLIM VAS SVE ONE KOJI PROČITAJU OVAJ ČLANAK AKO SU U MOGUĆNOSTI DA GLASAJU DA ČIM PRIJE UĐE U TOP 5 ČLANAKA I DA PODIJELE SA OSTALIMA IGRAČIMA.POMOZITE DA NAS JE ŠTO VIŠE


FREE PALESTINE


EXPECT US

UNTIL THE NEXT TIME
 

Comments

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,824, 19:39

Gaza je izraelski državni teritorij. Ako podržavate opstanak ove Varta tvorevine, onda trebate biti dosljedni i podržavati i opstanak Izraela i njegovu borbu protiv palestinskog protudržavnog elementa. A ne mijenjati kriterije kako se vama svidi...

A i druga stvar, u BiH sigurno ima više židova nego palestinaca, tako da je logičn podržati svoje građane u borbi za slobodu, a ne bliskoistočne strance.

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,824, 19:40

I konačno, pošto imate hipoteku holokausta nad židovima iz Nezavisne države kojoj ste vjerno služili, imate i moralnu dužnost da podržite židovski narod u borbi za svoje mjesto u svijetu... : )

Milan Milankovic
Milan Milankovic Day 1,824, 21:17

Brale rasturise ih jevreji. : )

Vendetta V
Vendetta V Day 1,825, 00:09

Jevreji su američki izrodi. Oni nebi ni postojali, Israel nebih ni postojao da se nije umiješala Amerika. Pošto je bilo židova ko cigana po svijetu odlučili su napraviti njihovu državu na staroj zemlji. GDJE TAD BILA PALESTINA! Niko nije kriv što su oni najveće pičke u svijetu i da su pobijegli po drugim državama. Niko nije kriv što su oni najveće pičke i kad je rat u pitanju. Mislim da svi znamo njihovu borilacku taktiku a to je ::::židi zagužvaju pa zovu amerikance::::::

Vendetta V
Vendetta V Day 1,825, 00:13

"Proklinjat cete me za svakog Jeverja kojeg nisam ubio" Adolf Hitler [istina]
http://prntscr.com/jzqee evo ko koga podržava
http://prntscr.com/jzqfr
http://prntscr.com/jzqhx

ADOLF HITLER JE REKAO: "MOGAO SAM POBITI SVE JEVREJE,ALI SAM IH OSTAVIO NEKOLIKO DA SVIJET VIDI KAKAV JE TO NAROD"

Vendetta V
Vendetta V Day 1,825, 00:15

http://prntscr.com/jzqkb SLOŽENA BROJKA RASTE U 1 DANU 200 000 NOVIH LJUDI !

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,825, 08:05

I mi smo ostavili vas - BiH poturice, da vidi svijet kakav ste "narod"...

Vendetta V
Vendetta V Day 1,825, 09:41

Prpa bila u hrvatskoj pa napravili savezništvo, odbranili bi se mi vas a i docepali u zagrebu

Vendetta V
Vendetta V Day 1,825, 09:42

a tebe u hercegovini

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,826, 01:24

Da nije bilo Srba u Hrvatskoj i rata u njoj koji su odvraćali pažnju od BiH, ta tvorevina bi bila podjeljena i to između Hrvata i Srba. Ne bi vam se nudilo ni 23% trokuta...

No polako...ima vremena, samo kad dođe signal od velikih i RS provede referendum ili se raspadne Pederacija, pa RS i HR HB zajedno provedu referendum, a onda će vam se izbor svesti na to da ne napravite ništa i zadovoljite se sa 23% trokuta ili da krenete u džihad i završite u majci Turskoj... : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.