Ambient on/off

Join the new world

 

Fordítás : Román elnök cikkje : Vagy a bálba vagy a kórházba

Day 1,891, 01:37 Published in Hungary Hungary by szekely ostor
Valahian - Un roman

Vagy bálba vagy kórházba

Szerusz Románia

Elég nap telt el utolsó cikkem kiadásától és elég sok események, pozíció változások, tábor váltások stb.

Adományozási törvény: a képviselő urak úgy gondolták, hogy nem szükséges már a fegyverek beszerzése a katonai alakulatok felszerelésére, még vannak egyes tartalékok és egyes magán adományok, de ez van, igyekszünk majd helyt állni azzal amink van.

Impeach törvény: Ugyanazon képviselők egy része úgy gondolták, hogy már nem kéne nekem Romániát vezetnem és hogy az elnöki választások második helyezetje megfelelőbb személy lenne. Nem kommentálom, szabadok vagyunk és mindnyájunknak lehetnek véleményeink. Idiotizmusnak tűnik, hogy egy hadjárat alkalmával háborús időszakban ne legyen felszereltetés, viszont támogasd az elnököt az impeachelés ellen. Ló....al a seggbe és lélekkel a menyországba nem lehet.

Konkluzió: vagy észhez tértek és segítetek fegyvereket venni a katonáknak, vagy beadjátok az impeach javaslati törvényt és meg is szavazzátok. Nem akarok a ti bábutok lenni.

A helyzet a fronton: Szükségszerű volt, hogy hagyjuk magunkat eltöröltetni néhány órára, hogy majd visszavágjunk az RW-kbe. Sikerült nyerni egy RW-t Lengyelország ellen (állami felszerelés nélkül), ámbár az utobbi időben megjelent összes „elemzők” mind azt hangoztatták, hogy nincs esélyünk. Ezek különleges pillanatok voltak, amikor sok személy saját készletből osztott, köszönöm testvéreim!!

Minden ok volt, mindaddig a pillanatig amikor egyesek közülünk azt akarták, hogy nyerjük meg Munténiát ellentétben azon paranccsal ( Éhesló szindróma – szerk.), hogy lemondunk róla, eképp elszigetelve Dobrudzsát Lengyelországtól.
Ennek következtében egy nagyon kényes helyzetbe vagyunk, Munténia be lesz támadva és az eltörlésünket tervezik. Minden áron szükséges egy győzelem a harcmezőn legyen az RW vagy közvetlen csata.

Katonai helyzet: Még mindig vannak viták az MU-k között a román haderő csatiján, viták amelyeket már nem szabad tolerálni és ezért ajánlom a vitatkozók kitiltását függetlenül funkciójuktól, szintjüktől vagy katonai alakulat hovátartozásuktól. Az a chatszoba nem azért létezik, hogy ott vitatkozzatok.

Külügy: Ahogyan egyesek tudják, az Eden vezetőség ismételten bebizonyította inkompetenciáját a katonai stratégiákat kidolgozásában és egyáltalán nem jártak utánna a konfliktusok lefedetségéhez.
Mint Románia képviselője ott, vasárnap összehívtam a sürgösségi summitot, az Eden Supreme Comander leváltásának érdekében, és vele együt távoznia fog az Eden HeadQuarters is. A felmentés sikeres volt. Ennek következtében holnaptól EDEN-nek más vezetősége lesz, más stratégiája és szívemből remélem más eredmények is lesznek. A választások ma este lesznek.

Politikai: Ez az a rész melyet személy szerüen kerülök, de azt vettem észre, hogy a közeledő képviselői választások alkalmával különféle „elemzők” politikai tőkét próbálnak szerezni szennyezvén az imidzsemet és azzal dicsekednek hogy méz-tej folyt volna (magyarul : kolbászkerítés) ha nem én lettem volna az elnök.

NEM etikus politikus urak. Emellet egyikötök sem jött egy tanáccsal vagy javaslattal, pedig jelen vagyok a chatten több szobában is és felelek minden privát üzenetre.
Oda értem, hogy sértve lettem a képviselő szobában, és senki se tett semmit. Hányok attól, hogy mennyire éhesen vágytok hatalomért. Ha a csatákban is annyira aktívak lennétek lehetséges, hogy jobb helyzetben lennénk.

Szövetségesek: Ahogy ti is észre vehettétek a csatatéren kezdtek megjelleni szövetséges egyenruhák, mitöbb ennél, már a top 5-ben is benne vannak.

Szarul érzem magam, mikor ezek jelzik, hogy ők Romániának ütnek és eközben egyesek közülünk ellenünk ütnek vagy BH-znak ki tudja hol.

Mondtam és megismétlem magam: nem az elnöknek harcoltok, hanem Romániának. Lehetséges, hogy ez nehéz megérteni sokunknak, de hogyan kérhetjük mások segítségét mikor mi nem akarunk segíteni saját magunkon???

Nagyon fontos ha akarjuk, hogy legyen Kongresszus harcoljunk mind együt parancsra és nyerjünk egyik csatában. Ennek következtében, ismét megkérlek titeket: figyeljétek a parancsokat és harcoljatok fegyelmezetten. Ne örvendjetek jobban 1 csokinak az ország érdekeinek kárára.

A következő periódusban keményen oda kell rakjuk magunkat és nyernünk kell.

Sohasem szaladtam el, mindig felelős voltam a tetteimért.
Másodjára is beválaltam volna ezt a háborút. Románia egy harcosokkal teli ország, nem egy kisasszonyokkal teli, kik csendben üldögélnek míg többiek harcolnak.

Nincs szándékomba hátrálni, felejtsétek el a megalázó békekötést. Ne várjátok el, hogy mások megsajnáljanak, a románok képesek az ellenséget visszaverni ha inteligensen harcolunk. Tudunk nyerni, nem lenne legelőször, minden abból áll, hogy mind egyszerre akarjuk ezt. Románia nem adja meg magát soha!!!

Tisztelettel

Valahian – egy román

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1

Szavazd a cikket, irtakozz fel újságomra, és pofázz egy frappáns kommentet.
 

Comments

Nouvion
Nouvion Day 1,891, 01:46

Szóval Adminlandiának még nem vették ki a kórházas kört.😃

Zoli
Zoli Day 1,891, 01:54

igaza van a roman elnoknek

Sas Dragos
Sas Dragos Day 1,891, 03:22

No amu' tradu!

PanJaugien
PanJaugien Day 1,891, 03:38

jo latni hogy a jetiknel is osszevisszasag van:D

Peter Palus
Peter Palus Day 1,891, 03:47

Ha nem románok lennének még akár szimpatizálnék is a helyzetükkel annyira "magyaros"...

Kikericsy
Kikericsy Day 1,891, 04:45

lol Peter Palus

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 1,891, 04:58

szimpi a csóka, nem kér magyar ápt?

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,891, 04:59

vote a fordításért

Argessos
Argessos Day 1,891, 05:11

Valahian are acum si versiune bilingva 😁)))))))

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,891, 06:10

el tudom kepzelni ilyenkor a roman soven nacionalistak pofajat:D

Dacicus Maximus Day 1,891, 06:10

Comment deleted

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 1,891, 06:11

a világ tolvajait nem menti meg semmi. érzik,hogy lopott föld nélkül,a tengeri süllyesztőben a helyük. Bizony bizony.
Készülj románia,mert a tengeri nép a tengeren hal meg

george37
george37 Day 1,891, 06:11

Ügyes politikus. A cikkből nekem is szimpatikusnak tűnik, de nem ő volt az aki fogta magát és megszegte az írásba adott szavát?

Punkiebacsi
Punkiebacsi Day 1,891, 06:18

Ha ennyire tele van a töke a kongresszussal, akkor megoldjuk, hogy ne legyen kongájuk:)

Kikericsy
Kikericsy Day 1,891, 08:08

Ernst nem kell tulozni. vannak szimpi, jofej, intelligens romanok is!

Biedermann
Biedermann Day 1,891, 08:34

Rl is hasonló lesz náluk csak harc nélkül.Totális káosz. Az orosz elemzőknek lehet,hogy igazuk lesz.🙂

Eheslo
Eheslo Day 1,891, 08:39

Amennyiben a jetik, akik a fővárosukat védték volna, a szerkesztő szerint hasonlítanak rám, aki ellenük harcoltam volna, úgy a buktáikat és a törlést magyarázó főjeti nagyon ics-re hajaz.
Bármit a 40+ hónapban éceszgéber és minden buktánkban tettestárs ics módszerével magyarázna ki, hazudik, csúsztat, elhallgat és persze ő sem hibázott soha sehol semmit.

Szóval van pár párhuzam, kétségtelenül.
Vannak ott is nacionalista, hazájukat szerető, ellenségeik a magyarok oldalán románok ellen harcolni nem akaró románok és vannak mocskos epolitikusaik, akik eladják az anyjukat is pár goldért.

Rains
Rains Day 1,891, 10:25

Medvelakta nyomortanya, düledező kártyavár

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 1,891, 11:15

Kehes: na, és te mit csináltál? Követted a jeti közlönyt, ahogy szoktad, vagy védted Bukarestet? Gondolom, azért inkább a közlönyt követted, mert nem szabad felhergelni a gazdikat.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,892, 23:35

Latom feljelentett egy magyar mert szidtam a romanokat. Szep egy nepseg vagytok meg kell hagyni.

Hofi73
Hofi73 Day 1,892, 00:04

Nektek szimpatikus az aki megtamad minket?! Nem az szamit amit leir valaki hanem a tettei.

Nalaja
Nalaja Day 1,892, 00:19

Elkezdte rázni a pofonfát, aztán most csodálkozik, hogy potyog a termés. Kiszámolhatta előre is, hogy ez lesz, ne a népét szidja érte. Ő saját maga találta ki, hogy nem kell neki a NAP.

telgarecede
telgarecede Day 1,892, 01:31

- Miért magasabbak a románok télen?
- Mert megfagy a szőr a talpukon

😃

Eheslo
Eheslo Day 1,892, 02:26

@gambit, a jetikkel a haverjaid (ics.mobra, lazo, nalaja) kötögettek békéket nem én.
A haverjaid (a kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocsok) adott nekik 4 hete +20% fegyverbónuszt nem én, és ők ics éceszgéberségével rotyogtatnak a jetikkel sunyiban most is egy újabb mocskos békét, nem én.
Még egy apróság: a jetik bérén és a parancsaik szerint itt a gyika a kápó cenzorkodik, olyan véreskezű mocskok nyomdokán, mint droid és kuvik.
Tehát gennyes jetibérenc csicskákat köztük keresgélj.

De velük sosem volt gondod, és gondolom amikor felszabadítjátok a jetiket és újabb mocskos békét köttök velük pár nap múlva, akkor sem lesz.
Rólam viszont itt pampogsz mindenféle marhaságot, mindezeket figyelmen kívül hagyva.
De sebaj, majd ha megint román avatart öltve harcoltok magyarok ellen, jetik oldalán én is ott leszek és eMagyarországért küzdök ellenetek sokadmagammal.
Ők emlékeznek rátok és nekem ennyi elég is.

Eközben persze megy a lopás ezerrel. Izralex egy Falka orgot lopott el magának, mert neki bármit szabad és a national orgok is a fajtáját kell szolgálják, nem a magyar közösséget. A gát gátlástalanul lenyúja a bábelnökkel az állakassza negyedét, minden külön értesítés nélül, majd a bábelnök elmeséli adót akar emelni, de még van 3 csókós bandának annyi lé, mint a gátnak, de ő dönti el kinek jut a tucatnyiból, nem más.

121 national org.-ból az állami cégek még mindig tolvajok kezén, tokkal vonóval, licenszekkel, vagyon és költségvetési elszámolás nincs decemberről sem,

A rhual által előkerített lista itt megtekinthető:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmGcAafw9tcEdG9VQXBmWmhSTUNiNktwT25QSUFtdFE#gid=1

Biedermann
Biedermann Day 1,892, 03:24

"Elkezdte rázni a pofonfát, aztán most csodálkozik, hogy potyog a termés." ez tetszik 🙂

Nicholas Petrius
Nicholas Petrius Day 1,892, 13:08

@Ernst: Jetik is érthetnek magyarul. Éhesló pedig egész jól tud írni is magyarul,

Vulpeshun
Vulpeshun Day 1,892, 19:11

Váó, ez aztán a segélykiáltás! Egy elnök a pácban, kemény látvány!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.