Final de mandat RO CP - KENSHI Rares

Day 5,073, 14:07 Published in Romania Romania by KENSHI Rares
Salutare tuturor!


In acest articol voi prezenta realizarile din cadrul mandatului meu de CP care s-a desfasurat in luna precedenta, pana in data de 7.10.2021. De asemenea, voi arata si anumite aspecte ce se pot imbunatati in viitor si anumite momente in care am fost dezamagit de evenimentele ce s-au petrecut.

In aceasta luna, impreuna cu echipa de conducere, dar si de catre romanii care au sustinut aceasta guvernare, am reusit sa obtinem urmatoarele realizari:

• O transmitere mai buna a ordinelor catre cetatenii romani cu ajutorul articolelor ce au fost publicate/updatate in ziarul MAPN cel putin o data in fiecare zi (dupa ce se porneau majoritatea luptelor din ziua respectiva)

• O comunicare mai buna a situatiei actuale din Romania prin intermediul update-urilor zilnice postate in articolul cu ordine din ziarul MAPN; de asemenea, am postat constant update-uri si ordine pe feed-ul national

• Am oferit premieri pentru luptele cu Coreea de Sud si Rusia in cadrul campaniei din Coreea/China; vom incerca pe viitor sa mentinem aceasta strategie pentru luptele importante ale Romaniei

• Am reusit sa ne extindem si intr-o alta zona a Europei, stergand Belarusul de pe harta

• Am organizat 3 noi TW-uri cu urmatoarele tari: Spania (in regiunile din SUA), Peru (in regiunile CORE ale Perului), Polonia (in regiunile CORE ale Poloniei)

• Am fost prima tara care a avut epica la D4 in cadrul event-ului Autumn Challenge (am organizat epica inainte de DC alaturi de cateva persoane care s-au oferit sa ajute, acestia banuind ca s-ar putea sa urmeze un Weekly Challenge de 80k pp)

• Am publicat articole despre Weekly Challenge-ul de la Autumn Challenge, precum si cu pachetele disponibile de la Autumn Sale la cateva ore de la inceperea event-uluiDe asemenea, au fost si anumite lucruri ce m-au dezamagit in aceasta luna, mai exact urmatoarele:

• Am observat ca multe persoane nu sunt dispuse sa tankeze in luptele foarte importante, precum au fost cele din campania din Coreea si China. Majoritatea romanilor se rezuma la a atinge maxim 40k prestige points la final de saptamana. Inteleg faptul ca este important sa fim eficienti, insa uneori este nevoie sa depasim si aceasta marja. In final, este foarte important ca toate legendele sa lupte pentru Romania atunci cand este nevoie. Fata de Coreea de Sud am avut de 5 ori mai multe legende XX si mult mai multe persoane cu rank intre legenda V-XX - in Romania sunt aproximativ 40 de persoane, in timp ce in Coreea sunt 2 persoane. Cu toate acestea, am pierdut lupta impotriva acestora, in final fiind eliminati de acolo de catre Croatia.

• Urmatorul punct face referire la epica la air organizata acum 5 zile de cativa dintre jucatorii Spaniei intr-o lupta cu Romania. In acel moment aveam de gand sa incercam sa atacam Croatia/Turcia, insa aceste planuri au fost abandonate in conditiile in care majoritatea romanilor dadusera deja in aceasta epica la air de dupa DC organizata de jucatorii spanioli. Am avut o discutie cu membrii echipei de conducere ai Spaniei si acestia m-au asigurat ca nu au fost nici ei anuntati de aceasta epica.La finalul acestui mandat pot spune ca mi-am dat seama ca sunt anumite lucruri pe care nu le stapanesc inca extrem de bine si as avea nevoie de mai multa experienta pe partea de strategie militara pentru lansarea legilor de DOW/NE la momentul potrivit. Cu toate acestea, consider ca nu am facut greseli majore in legatura cu aceste legi in cadrul acestui mandat, dar poate existau momente care puteau fi gestionate in alt mod. Pentru a acumula mai multa experienta mi s-a oferit postul de Ministru al Apararii (MoD) in cadrul actualului mandat al lui DROW RANGER, acest post fiindu-mi propus si datorita realizarilor mai sus mentionate, precum si datorita faptului ca sunt dispus inca sa ajut cat timp am destul timp disponibil. Prin aceasta pozitie o sa incerc sa asigur o continuitate a lucrurilor bune ce au fost apreciate in cadrul mandatului trecut.

De asemenea, astept si parerile voastre despre mandatul meu de CP si despre echipa care m-a ajutat sa duc acest mandat pana la sfarsit.

As vrea sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat in ultima luna deoarece au acordat timp suplimentar acestui joc pentru a avea un mandat cat mai reusit, dorind sa ii mentionez in special pe: MoD-ul DROW RANGER, MED-ul K R A T O S., MoFA-ul vladb, dar si Guvernatorul BNR S E K T O R.In final, as dori sa aduc aminte faptul ca in urma unui Airstrike am ajuns si in zona Arabiei si urmeaza sa avem lupte importante in aceasta zona in zilele urmatoare. Ne asteptam ca maine sa avem o lupta cu Ungaria asa ca va asteptam pe toti sa luptam impotriva ungurilor, adversarul nostru preferat din erepublik.


Vă salută,