Felicitari Nemesis, dar NU ASA !

Day 2,851, 23:53 Published in Romania Republic of Moldova by brouvi

Salut Romania!

Trecu un timp de cand fosila de fata, nu mai scrise ceva p'acilea. Cica fusei si un pic mort, dar deh, minunile ciberneticii m-au facut sa reinvii .

Mi-a placut actiunea Nemesis, mi-a placut in primul rand ca era facuta impotriva ungariei. Intotdeauna ai nostrii au facut cate o isprava din asta, au stiut baietii sa se distreze, ii felicit pentru asta, pentru ca, pana la urma, de asta suntem aici.

Mi-a placut, si tin minte ca am fost printre cei care i-au felicitiat pentru actiunea de acum ceva ani ( bai, ce batran sunt), facuta impotriva Braziliei, cand romanii le luasera cateva locuri in congres, de ii facusera pe aia sa isi scuipe in san.

Unitatea grupului, nebunia frumoasa, si coerenta actiunilor lor, ma facea sa zambesc de fiecare data cand citeam articolele frustrate ale brazilienilor .


Si a urmat ungaria. Au schimbat tara targetata, dar si tipul misiunii.

Trebuie spus ca inainte de a scrie acest articolu, m-am informat, asadar, am aflat ce e ala " coup", plus am vb cu oameni care au participat la actiunea nemesis, dar si cu oameni din guvern. Asa face orice parerist convins, ca mine.

Actiunea Nemesis, era o actiune pur militara, dar cu implicatii masive. Sa faci dictatura romaneasca in ungaria, e de vis; trebuie sa recunoastem asta, de aceea, pregatirile trebuiau sa fie, in opinia mea, foarte riguroase, lucru la care Nemesisul a lasat de dorit.

Au mizat, probabil, pe prietenia ro-hun, sperand intr-o participare masiva a romanilor, si nu a fost asa.
Din punctul meu de vedere, vina apartine Nemesis. Hai sa vedem cum.

Pregatesti o astfel de misiune, nu o faci singur. Aduci, tot ceea ce inseamna oameni dispusi sa lupte impotriva hun, chiar insubordonandu-se comandantilor de um/guvernului.
Cauti pe mapamond, tarile si um urile, care au tancat cel mai puternic impotriva hun. Mergi acolo, si ii atragi de partea ta ( nu cred ca exista tara din joc, care sa nu stie de disputele ro-hun ).
Si partea cea mai misto : mergi la guvernul ro, si aici depinde de cat de abil negociator esti : le propui se te ajute under cover. ordinele sa fie date aiurea, dar, pe ascuns, sa trimita luptatori eventual cu steagul schimbat, care sa te ajute cu dmg). Bun, si daca guvernul nu era de acord ? F bine, cauti comandanti de um, care stii ca te-ar ajuta !

Dragi prieteni din Nemesis, genul de actiune pe care l-ati intreprins, nu trebuia sa dea gres ! Adica, daca tot ati facut-o, macar sa iasa, pentru ca raul facut Romaniei in cadrul aliantei ( habar n-am numele ), era deja stabilit . Dar daca tot risti imaginea RO plus actiunile intreprinse de guvern pe termen lung, macar sa fie pentru o umilinta puternica adusa hun !!!

De aceea spun, ca pregatirea a lasat de dorit .

Ati tancat nebuneste acolo, de ati bagat in sperieti o intreaga alianta, felicitari !
De ce v-ati dus singuri ???
De ce nu ati facut lobby inainte, person-to-person ??
Raman la opinia mea, o misiune kamikaze, nu trebuie sa dea gres !

Incaodata, felicitari pentru initiativa, sper ca data viitoare sa o pregatiti mai in detaliu, si sa va felicit din budapesta, pamant Romanesc !

Toate bune !

brouvi - fosila in devenire.