Ambient on/off

Join the new world

 

FAQ - #5

Day 1,826, 01:52 Published in Republic of Moldova Serbia by t150

Deseori mi se intampla sa ma impiedic de mecanica jocului.
Uneori, incerc sa gasesc in Wiki, alteori rasfoiesc presa in cautare de tutoriale, deseori pur si simplu intreb de cineva mai "batran".

Mi-a aparut idea de a crea un FAQ, un gen de forum MD, unde oricine ar putea plasa orice intrebare, iar cineva care cunoaste raspunsul, ar raspunde scurt si succint.

Nu stiu cum sa o realizez, posibil ca ar fi bine de creat un site, sau poate are cineva idei in acest sens.

Deocamdata, ce s-ar putea face este de a reedita odata in 2-3 zile acest articol, incluzand in noua editie tot continutul util din comment-uri, comment-uri unde pot fi plasate atat intrebarile, cat si raspunsurile.

FAQ:
1. Doua tari (Bulgaria si Macedonia) au pus, practic simultan NE pe Grecia. Ambele au atacat GR. Ambele au pierdut avantajul. GR poate ataca simultan doua tari? Iar daca GR nu ataca deloc, se vor porni doua razboae automat ?
Raspunde victqr : da, grecii pot ataca simultan. daca grecii nu ataca si trec 24 ore partea mecanica a jocului ataca automat regiunile cu populatia cea mai mare..

2. Ce inseamna acest semn (in lista WAR)?

Raspunde Cassyo : semnul arata ca statul in care te afli are semnata alianta cu statul indicat
Raspunde victqr : lupta prin alianta


3. Daca facand training deschidem Show Details vom vedea
Natural Enemy bonus and Friends bonus are no longer available
cu NE totul e clar, dar ce inseamna Friends bonus?

Raspunde victqr : friend bonus era innainte nu stiu acum daca inviti prieteni si ei joaca ...pai primesti un oarecare mod un bonus de 0.5 la train

4. Acum cateva zile Moldova si Chile au propus simultan votarea MPP. Ca rezultat o propunere s-a votat si cealalta nu (votarea unui MPP costa 10000 din buget). Daca ambele tari votau ambele propuneri, aveam sa avem MPP pe doua luni?
Raspunde victqr : da,daca nu gresesc nimic...dar mai informeaza-te
Raspunde Hunab Ku : daca ambele legi treceau, MPP ar fi fost prelungit pentru 60 de zile.


5. ORG-urile existente au fost create mai demult. Cum se poate crea un nou ORG? Sunt limitate numarul acestora per tara? Ce se intampla daca tara ramane fara ORG-uri, de ex. unul din CP-ei a vandut toate cheile altei tari?
Raspunde Mentalist de Bucovina : Nu se mai pot crea ORG-uri.Numarul lor nu a fost limitat la vremea cand se puteau crea. Urmatorul CP poate sa le recupereze de la admini. Altfel, nu se intampla nimic deosebit, sunt organizatii fara de care mecanica jocului se poate lipsi: Banca Nationala reprezinta doar o rezerva pt stat, un "seif" daca vreti, in care se tin ceva rezerve, iar Ministerele sunt doar pt imaginea guvernului.

t150

 

Comments

t150
t150 Day 1,826, 01:54

voi reedita articolul cu raspunsurile preecedente integrate in el (o data la 2-3 zile presupun)

Hunab Ku
Hunab Ku Day 1,826, 02:17

4. daca ambele legi treceau, MPP ar fi fost prelungit pentru 60 de zile.

t150
t150 Day 1,826, 08:50

cine poate raspunde la #5 ?
poate o tara sa ramana fara ORG-uri? adica fara Banca Centrala, fara Ministere s.a.?

Mentalist de Bucovina
Mentalist de Bucovina Day 1,826, 21:29

5. Nu se mai pot crea ORG-uri.
Numarul lor nu imi aduc aminte sa fi fost limitat la vremea cand se puteau crea.
Urmatorul CP poate sa le recupereze de la admini. Altfel, nu se intampla nimic deosebit, sunt organizatii fara de care mecanica jocului se poate lipsi: Banca Nationala reprezinta doar o rezerva pt stat, un "seif" daca vreti, in care se tin ceva rezerve, iar Ministerele sunt doar pt imaginea guvernului (e drept ca se pot face ceva bani prin manevre financiare)

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.