Ambient on/off

Join the new world

 

Falemderit, Thank You

Day 2,052, 02:11 Published in Albania Albania by Peja001

Me kete artikull dua ti falenderoj te gjith ata qe na ndihmuan ta fitojm nje nder luftrat me te veshtira qe i kemi bere kehet e fundit.

Pas çlirimit te Indis nga Pakistani per hir te sigurise kombteare sulmuam edhe teritoret tjera te Indis qe te mos na printe i njejti fat, dhe me ndihm te jashtzokonshme nga aleatet dhe punen e palodheshme te njerzve qe kane qendruar me or te tëra duke jap supps per te gjith luftetaret, i falenderoj te gjith ata qe bene donacione per luft, duke e ditur qe shumica supps qe jan jep kan qen prej donacioneve te njerzve dhe MUve te ndryshme

Nje falenderim i rendesishem shkon per te gjith aleatet pa te cilet kjo luft nuk do te fitohej kurr, nuk do ju harojm kurr ndihmen qe keni jep deri tani per Shqiperin dhe do ju ndihmojm me te gjitha forcat qe i kemi sa here te kemi mundesi

A big thanks goes to our allies who helped us a lot with their damages in this war which couldn't be won without their help. We will never forget your help you have given to Albania and we will help you with all our powers everytime its possible.
Hail USA


Hail Croatia


Hail France


Hail Turkey


Hail BiH


Hali China


Hail Brail


Hali Canada


Thank You Arrlo, Romper, HKGHAKUNAMATATA, BattalGazi, Al Punk and all you friendsJu lutem qe te i mblidhni forcat perseri se do kemi perseri lufte seriozeMoD team Peja001 and Serxhio

o7

 

Comments

Shadow Striker
Shadow Striker Day 2,052, 03:03

bravo vllazni

vdeksh o gjilani qe na e ngjite si semundje kete shprehje 😛

illegal name002
illegal name002 Day 2,052, 05:57

une me vdek a 😛 mishën imposibëll , bravo vllazni.

Blendix
Blendix Day 2,052, 03:22

Ma t'fortit jeni, bravo vllazni 🙂
V.

Al Punk
Al Punk Day 2,052, 03:34

çlirimit dhe jo qlirimit 🙂

Votuar!

Bravo te gjitheve!

Peja001
Peja001 Day 2,052, 04:00

çdo here haroj si behet ky ç 😃 flm e permisova

Dexter100
Dexter100 Day 2,052, 03:35

Hail Albania
Hail Allies , bravo vllazni

KOSOVA ArlinDx
KOSOVA ArlinDx Day 2,052, 03:37

Faleminderit*

Urime fitorja.

VisarJ
VisarJ Day 2,052, 03:39

Canada, happy Canada Day.

US - Happy Independence day

V.

kushtrimzz
kushtrimzz Day 2,052, 03:39

hajde se ka hala pune..

Tankisti
Tankisti Day 2,052, 03:43

ATTACK YNDIYA AGAIN : P
I want blooddyyyyyy !

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 2,052, 04:15

v

Robert BiH
Robert BiH Day 2,052, 04:38

o/

Sei Kaon
Sei Kaon Day 2,052, 04:40

Thank you all o7

Lapraksi
Lapraksi Day 2,052, 05:00

Sherxhio 😃

Peja001
Peja001 Day 2,052, 05:03

ku bree 😛

LiL Serxhio
LiL Serxhio Day 2,052, 05:39

Good job 😃

Endritt Zekka
Endritt Zekka Day 2,052, 06:12

V

benjiparis
benjiparis Day 2,052, 08:12

o7

Kthetra Alb Day 2,052, 13:58

Comment deleted

Kthetra Alb
Kthetra Alb Day 2,052, 13:58

Bravo vellezer - Hail Shqiperia!!!

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Day 2,053, 15:02

o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.