Ambient on/off

Join the new world

 

Få slut på personliga påhopp och mobbing

Day 1,898, 09:36 Published in Sweden Sweden by thomas82karlsson

Jag är nu trött på personliga påhopp som jag har sett en tid

Jag tog detta upp med partiet jag är med i och sa att dom skulle ta tag i problemet men till svar fick jag endast mothugg.

Det som stör mig mest är att en spelare säger ifrån att den har tagit illa upp av artikeln men ändå låter denna kongress man från mitt parti artikeln ligga kvar. Jag ber er nu sluta med dessa artiklar som kan trakassera någon annan eller tas illa upp. Jag börjar se hur vissa spelare tror att dom kan göra hur som helst för dom är så "självklara" i esveriges politik.


http://www.erepublik.com/en/article/aftonhoran-avsl-jar--2203146/1/20

I denna artikel så säger till och med spelaren som det gäller att den tar illa upp men ändå får den ligga kvarhttp://www.erepublik.com/en/article/-039-hur-kan-detta-f-aring-ske-039-vi-rapporterar-om-d-ouml-dschocken-2050833/1/20

med kommentaren hahaha grodan gör det igen 😛 Jag tycker att som ledare och som presidentkandidat ska du ta avstånd från sådan skit


sedan fann jag även

Jag sa i från i mitt eget parti om att dom skulle ta tag i det

thomas82karlsson wrote 10 hours ago

Tycker ng ska ta tag i detta med crazyfrog. kanske även inty som inte tar avstånd från sådant beteende. trött på att se crazyfrogs kasta skit mot andra.
5 · Comment · Vote

thomas82karlssonVill inte ha inty som ledare om hen inte kan ta avstånd från sådant beteende
9 hours ago·Vote

Wolf Heinrich von Helldorfthomas82karlsson, du tycker vi ska ta avstånd från sådant här? men samtidigt går du och röstar på ett parti som är roten till de mesta skit i det här spelet. Jag har spelat sen dag 37 av det här spelet, och inget parti har kastat så mycket skit och kommit med på mycket personangrepp som MFD vilket har lett till att folk slutat spela. Humor är en sak, men direkta elakheter är en annan.
4 hours ago·Vote

thomas82karlssonDet är elakheter att skriva sådana påhopp. och om ett annat parti har gjort fel så får man vara bättre själv att inte gå i samma spår. ser inte humorn i dom olika artiklarna. jag tar avstånd från personangrepp , det är det värsta jag vet
44 minutes ago·Vote

Kain PropanTycker nog det är dags för dig att byta parti Thomas. Förslagsvis till partiet du röstade på i Riksdagsvalet. Ser inte vitsen med att du stannar kvar i NG när allt du gör är att gnälla på och motarbeta partiet.

Att du har synpunkter på Grevens artikel kan jag köpa, men varför i hela friden drar du in Inty i detta? Jo för att försöka smutsa ner honom inför Presidentvalet. Ditt eget partis kandidat.


Där ser ni att om du tar upp ett problem inom partiet som sitter högt upp så försöker dom trycka till dig och vill att man ska byta parti. Kort sagt så säger dom - om du inte låter oss i toppen mobba andra så kan du byta parti. Jag har respekt för wolf men jag kan inte se hur MFD har varit med sen dag 37, vad jag vet så är det ett nystartat parti och även om något parti kastar skit så ska du vara bättre än så och inte hålla på med direkta elakheter mot andra spelare.

Jag hoppas ni votar upp den här till toppen så folk får se sanningen


 

Comments

Tjackmannen
Tjackmannen Day 1,898, 10:06

Alfons Haschberg - En sann hjälte

Kapten Klitoris
Kapten Klitoris Day 1,898, 10:17

Nu får du fan i mig ta och lägga ner ditt horeri thomas82karlsson.

Det är ett under att du inte blivit utkastad av ditt parti efter idiotiska snedsteg gång på gång. Hade jag som partiledare sett en av mina kandiderande medlemmar på självaste valdagen öppet uppmana folk att rösta på ett annat parti så hade en spark i röven av bruce lee varit fredagsmys i jämförelse.

Du är en jävla sopa som borde stå som partilös efter dina raider i media. Att du hänger ut dina sk partikamrater i denna artikeln är för mig helt oförståeligt.

Du må vara en bra arbetsgivare men media och politik bör du hålla dig undan eftersom du uppenbarligen inte kan hantera någon av delarna.

Mvh Fabriksarbetare Lobbanet

Julius Mann
Julius Mann Day 1,898, 10:30

Lobbanet är en looser.

Sen så, efter jag läst denna artikeln, så är neppons också en looser.

Schysst artikel, men smutskastning är typ huvuddelan till att detta spelet lyckas få fler spelare, tråkigt nog.

Hjulet rullar vidare.

Boznac
Boznac Day 1,898, 10:38

Ring BRIS!! Haha .skoja! Hoppas ingen tar illa upp!
Sätt stop för mobbningen gubbar och tjejer!
Fy skäms på er som håller på!
http://www.erepublik.com/en/article/aftonhoran-avsl-jar--2203146/1/20
och ni som säger att den här artikeln inte är mobbning , ni är ju då på helt fel spår!
Peace and Love from AzuMaki!

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,898, 10:39

Lobbanet II det är inget horeri att jag gör denna artikel men på grund av all skit han har fått ta så kommer han kanske lägga ner hela skiten eventuellt flytta utomlands på obestämd tid. Jag vill inte se att spelare slutar spela på grund av att dom blir mobbade ur spelet.
Men tycker du mobbing är ok lobbanet II?

Julius Mann tusen tack jag vill bara att sanningen ska komma fram

James Banana
James Banana Day 1,898, 10:58

Men är du dum på riktigt eller?

1, Jag är inte representant varesig för NG eller Inty, de har inget med mina artiklar att göra.

2, Mina artiklar är humoristiska svar på all idioti som pågår inom det här spelet, ibland seriösare än annars. Att ta en artikel ur sin situation ger helt missvisande bild av vad som faktiskt hänt.

3, Haschberg är en kappvändare av rang, vilket det sannolikt kan bli fler artiklar om. Byter man åsikt oftare än vissa byter underkläder, ja då riskerar man att bli gjord till åtlöje.

4, Du försvarar just nu en person som gjort aktiva försök att ge bort vårt land till utlänningar. Jag skulle se det som en befrielse om han flyttade utomlands.

5, Kolla vad som faktiskt är sanning innan du låter den "komma fram"

6, Notera att artikeln som Inty kommenterat är 240 dagar gammal, och lanserades mitt i en pågående skitstorm. Den uppfyllde sitt syfte då, att bringa fram ett budskap på en humoristisk väg. Nu kommer du, långt efter att artikelns sammanhang spelats över och är upprörd? Get real man.

Kapten Klitoris
Kapten Klitoris Day 1,898, 11:01

Men snälla thomas, det kanske kan vara så att dina partikamrater råkar vara lite tjuriga på dig eftersom du röstade på ett annat parti och uppmanade andra att göra detsamma..?

Om du tycker politik är mobbning så håll då inte på med politik. I erep får man utstå enormt mycket skit om man ska ta sig någonstans, många ger upp halvvägs och slutar. De som håller ut och står rakryggade hela vägen har fri väg till framgång.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,898, 11:14

Jag tog faktiskt upp detta i intern kanalen åt ng men ingen som verkar lyssna. om folk tar illa upp kan väl du vara den bättre mannen och ta bort artikeln. Eller tycker du att det är ok att folk ska må dåligt av dina artiklar.

Jonatan Svensson Gladh
Jonatan Svensson Gladh Day 1,898, 11:15

Lobbanet II (senaste kommentaren), Citat: "I erep får man utstå enormt mycket skit om man ska ta sig någonstans, många ger upp halvvägs och slutar."
Jag skapade eSocialdemokraterna och fick ta många påhopp via PM etc, så jag slutade i partiet och slutade spela i ca 2-3 månader...
Så det du säger stämmer! Vote!

Enenra
Enenra Day 1,898, 11:15

@Frog. Om Alfons tog illa upp är det väl bara att be om ursäkt. Du behöver inte försöka att förklara dig. Be om ursäkt istället!

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,898, 11:18

Jag är enig med Enenra

Nennee
Nennee Day 1,898, 11:30

HAHAHAHAHAHAHAHAHA ( skrattar så tårarna rinner. )

Lobban har ju helt rätt. men ingen jävel fattar.
Herre jesus alltså.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,898, 11:38

Vad skiljer oss från de andra partierna?
• Vi smutskastar inte.
• Vi tänker aldrig låta personliga vendettor komma i vägen för Sverige.
• Vi är väldigt nybörjarvänliga och allas åsikter räknas.


http://erepublik.se/viewtopic.php?f=134&t=4871

Taget ur NGs gamla partiprogram. Förstår att NG gjorde nytt partiprogram för detta e lögn

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,898, 11:53

Det är inte konstigt att ingen lyssnade internt. Tänk efter

HeapSeppo
HeapSeppo Day 1,898, 11:59

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det här är bara idioti på högsta nivå.

Maximalus
Maximalus Day 1,898, 12:17

tycker det är konstigt att alla hackar på thomas som tar upp ett problem
det sker nästan överallt o ändå låter ni det fortsätta...
o sen skriker de flesta partierna att dom vill ha hit nya spelare o att de ska fixa det hela oxå men hur fan ska det gå till med all pajkastning hit o dit?!

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,898, 12:19

Om man vill syssla med erep-politik, så får man vara beredd på att ta emot skit, i synnerhet i ett uppstickarparti. Men ett sånt stålbad kan vara nyttigt, för när man väl kommer in i regeringen får man ett nytt lass skit på sig, och då vet man kanske hur man ska hantera det.

Lejonet
Lejonet Day 1,898, 12:21

Men egentligen så måste jag personligen säga att det är väldigt korkat av spelare att göra så att andra slutar, för är det inte ett mål att få fler att spela och få ett starkare eSverige? Och att behålla spelarna som finns? Sedan så kanske man tycker att man gör en skämt artikel men folk tolkar olika och samtidigt så behöver man inte vara så känslig. Sedan så kanske vissa väljer att skriva så man kan tolka som man vill och sedan kan den hävda att det inte var syftet. Sedan gillar jag kommentaren "Om du tycker politik är mobbning så håll då inte på med politik" innebär det då att om man håller på med politik får säga, skriva och bete sig hur som helst? Då är det inte mobbing det är bara politik?

Tycker nog att vi skall försöka få fler spelare till eSverige men det är ju bara min åsikt.

LoonToon
LoonToon Day 1,898, 12:59

Å andra sidan om det inte kom upp såna här "konflikter" skulle ju spelet tappa lite av det roliga så ännu fler skulle sluta av ren tristess

Mcrave
Mcrave Day 1,898, 13:06

haha så jävla skrattretande att det inte är sant..
I ett spel där alla kastar skit på varandra dag ut och dag in, ibland blir det för mycket och då tar någon upp att vi måste sluta med detta, vi ska ägna oss åt vad som är viktigt istället.

Detta har jag hört många gånger.

Men sen här, tar en spelare upp något som rör en annan spelare, vem igentligen är det som är stött på artikeln är det haschberh eller du thomas? Haschberg verkar då inte bry sig då han själv inte kommenterat ett dugg eller ens verkar upprörd.

Sen att du thomas själv kastar skit till höger och vänster på alla andra personer som parti, för att de tillåter detta, är du så mkt bättre?

Nä för fan vakna upp alla, detta är erepublik. Vi alla kommer ALLTID att kasta skit på varandra både på ont och gott, för att sedan nästa dag säga att vi ska sluta.
Det är en del av spelet.

Gillar man det ej så är det ju bara att sluta,
Och det gäller alla som inte fattar det heter hon och han, ni kan ta ert hen hit och hen dit och satsa på något feministiskt spel istället.

FAN va skoj detta här, lass med skit till kommer imorgon tro mig.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,898, 13:10

Självklart kan det vara underhållande med lite muntjafs folk emellan men i vissa fall har det gått till överdrift. Man kan kasta ur sig skit men isåfall ska man stå för det och bete sig därefter, är det någon som har någon annan åsikt är de välkomna att prata med mig här eller IRL.

Caelo
Caelo Day 1,898, 14:31

Om man säger att ngn är brun på tungan så är det väl knappast något personligt utan något som grodan har observerat -sant eller falskt- i dennes agerande? Olika perspektiv är alltid nyttigt - om de kommer fram.

Sen förstår inte jag varför man tar illa vid sig av sånt här fjanteri heller. Jävla dagisnivå på hela skiten.

CaVVa
CaVVa Day 1,898, 15:10

kanske e från Grums..

Rape on Backyard
Rape on Backyard Day 1,898, 15:37

Caelo has it

Kapten Klitoris
Kapten Klitoris Day 1,898, 16:25

"Om du tycker politik är mobbning så håll då inte på med politik" innebär det då att om man håller på med politik får säga, skriva och bete sig hur som helst? Då är det inte mobbing det är bara politik?

Nu gjorde du en MSAP Lejonet, hallucinera är en annan synonym. Det innebär inte att man får bete sig hur som helst. Men det är skillnad på att vara soldat i TSM och politiker.

Hur kul vore det om alla politiker tyckte likadant, hade inte spelet haft den stora fria viljan som finns så hade det inte varit 2% som spelat idag. Som enkel soldat slåss du efter order och har det kul med dina plutonkompisar etc och fiender pratar inte samma språk så det närmsta bråk man kommer är ett par artiklar skrivna på dålig engelska och några halvtaskiga bilder från google där man hejar fram sitt land och kanske skriver nåt smygfult om ex Polen.

Nu är det dock dåligt drag i inrikespolitiken men som politiker ställs du mot andra som vill åt din plats i riksdag och regering. Spelar du rent spel hela vägen och gör det excellent tar det 1-2 år att bli president. Tar man fram lådan med tjyvtricks och kan ligga ett par steg före hela tiden så kan man korta ner tiderna avsevärt. Det är också rätt skönt att dela ut en snyting på ett rikspucko som man inte tycker om.

De bästa politikerna är de som kan grisa ner sig duktigt och vara beredda på att ta ett par kängor, men släpp fram de busarna på Regerings och Stabsnivå och landet går som tåget, där duger det inte att vara kompis med allt och alla och ge med sig. Har varit ett par sådana på hög nivå och de blir överkörda direkt, antingen inrikes eller utrikes.

Lite pajkastning gynnar spelet, tål man det så blir man en vinnare.

Lejonet
Lejonet Day 1,898, 20:51

Lobbanet II: hallucinera/hallucination betyder vara försänkt i drömmar, tala tanklöst. Jag ställde det i frågeform så det var helt enkelt en fråga. Så antar att du menar att jag talat tanklöst? Men hallucinerar jag igen nu när jag ställer en ny fråga?

Så om jag gjorde en MSAP så ställde jag alltså en fråga då jag varken varit försänkt i drömmar eller talat tanklöst och vad är felet med det lobbanet? Sedan förstår jag Men det är skillnad på att vara soldat i TSM och politiker och det säger jag inget om men att du försöker göra min fråga till något annat än vad det är d v s en hallucination det vill jag allt bestrida.

hixaren2
hixaren2 Day 1,899, 01:38

En gång kan det var roligt kanske till och med två, men nu börjar grodans och panamas "artiklar" gå till överdrift. Det är inte roligt längre och de gör eSverige till ett betydligt sämre land! Vi måste hålla ihop nu! Vi håller förfan på att bli wipade! Det gäller att veta vem som är vän och vem som är fiende!

En enad front! För ett Bättre Sverige!

Lejonet
Lejonet Day 1,899, 08:30

Håller med dig hixaren2

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.