Ambient on/off

Join the new world

 

Ett val

Day 1,821, 06:54 Published in Sweden Sweden by Oscdar


Idag är dagen då Du ska få göra ett val.

Ett val som är så viktigt att det betyder allt för Sveriges fortsatta framgång. Ett val som alla medborgare i vårt avlånga land till slut tar, och ett val som de tar med sig hela eLivet.

Idag är dagen då Du väljer parti!
Sveriges politiska landskap faller samman med korrupta riksdagsmän som släpper in fiender med kapaciteten att kuppa vårt land och som röstar mot Sveriges intressen. I militären slår hundratals soldater mot Sverige och struntar blint i den vägledning som ges från Högkvarteret.

Detta är något som Vi i Patriotiska Fosterlands Stiftelsen PFS vill ha förändring på. Vi vill se ett Sverige där alla samarbetar för Sveriges bästa, ett land där vi tillsammans med starka ledare blir en bättre nation i sin helhet. Där vår frihet är vad som betyder mest! Vi sätter Sverige i främsta rummet. Och Vi vet att Du gör detsamma!

Patriotiska Fosterlands Stiftelsen är ett av Sveriges snabbast växande parti, vi har flugit från 12e till 6e största parti på mindre än 20 dagar och vi är det enda riktigt aktiva Svenska partiet här på eRepublik.se. Vi ger veckovis ut hundratals vapen till Svenska soldater och försörjer unga spelare med Mat.

Patriotiska Fosterlands Stiftelsen står för dygder, moral och gemenskap. Vi förespråkar en moralisk upprustning, uppmuntrar gemenskap och värnar om fosterlandet Vi hyllar nationen, kulturen, historien och slår vakt om Sverige och hennes intressen. PFS är Sveriges enda Riktiga Högerparti och Sveriges enda Nationalistparti.

Vi bedriver en seriös politik med väl sedda vägar för att nå partiets mål och har alltid med hela partiets röst när vi talar till folket.

Vi söker Dig som står nära ditt land och som vill göra vad som krävs för att eSverige ska nå storhet!
Just nu ger vi ett välkomstpaket på 500 Energy till Dig som är ny medlem, för att hjälpa dej klara av de svåra tider vårt land befinner sig i.

Är Du redo att göra ett val som kan komma att förändra Sveriges politiska landskap för alltid?
Är Du beredd att göra din röst hörd?
Gå med i PFS - Med flaggan i topp!


Partiledare och Talesperson i Patriotiska Fosterlands Stiftelsen

 

Comments

Daariil
Daariil Day 1,821, 07:27

Vad menar du med 500 nrg? Energy?

Mcrave
Mcrave Day 1,821, 08:19

Vote.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,821, 09:14

Från "Patriotiska Fosterlands Stiftelsen är Sveriges snabbast växande parti, vi har flugit från 12e till 5e största parti på mindre än 20 dagar"
Till "Patriotiska Fosterlands Stiftelsen är ett av Sveriges snabbast växande parti, vi har flugit från 12e till 6e största parti på mindre än 20 dagar"

bra att du har koll nu lycka till

Oscdar
Oscdar Day 1,821, 15:16

Jess, energy - hit music only!

Radsoc
Radsoc Day 1,821, 15:22

Ni har varit det snabbast växande partiet i veckor nu, men står likväl kvar och trampar där ni började. Att hoppa om drösen av partier under 10 medlemmar kräver bara någon extra medlem på den nivå.

Men plöjer ni in tillräckligt många slantar kan ni säkert köpa till er medlemmar som FHD gjorde på sin tid med nybörjarna, eller MFS som helt sonika bytte namn från nybörjarpartiet och blev något annat.

Raticon
Raticon Day 1,822, 02:50

Nationalistparti tillika högerparti? Det känns lite som en repetition av Vasademokraterna, Nya Vasademokraterna, Tre Kronor m.fl som föll ihop som korthus efter extrema interna bråk gång på gång.

Oscdar
Oscdar Day 1,822, 07:24

Radsoc, vi har under den lilla tid vi funnits ökat i jämn takt i både medlemmar och generellt stöd från folket. Denna månad har vi ökat 10 medlemmar till, och det fortsätter uppåt i stadig takt, fortare och fortare för varje dag som går. Sedan har vi trotts allt en hel del fler medlemmar än de partierna under oss.

Jag har dock inte sett nån aktivitet från MSAPs sida på ett tag, förutom det sedvanliga gnället från din sida och den där utdelningsartikeln innan riksdagsvalet.

Oscdar
Oscdar Day 1,822, 07:27

Ni är säkert aktiva som inga andra på .se men det märks inte här, och ert extrema fall i medlemmar bådar inte gott för er del.

Raticon, jag vet att ett antal av de Nationalistiska Svenska partierna har fallit, detta då det varit under dålig ledning eller haft interna konflikter. Och stämningen i PFS är raka motsatsen, det FINNS inga konflikter i partiet, och inga bråk har uppstått, förutom med Ormen och Svamppaj som ny befinner sig i MSAP och MFD, så altså ingen stor förlust.

Radsoc
Radsoc Day 1,822, 15:36

Extrema fall? Vi är trea numera.

Det enda parti som är för svenskar och andra är MSAP. Alla andra är för minoriteten krämare, in-och-slåss förlora-landetfolk, mot majoriteten svenskar.

Mingolla
Mingolla Day 1,822, 19:42

Det enda parti som är för svenskar är MSAP? Jag har väldigt svårt för att tro det. PFS är det enda partiet idag som delar ut vapen och mat till Sveriges medborgare i dessa tuffa tider. Vi hyllar nationen och värnar om hennes intressen mer än något annat.

Slapface
Slapface Day 1,823, 00:20

Hade MSAP styrt så hade den svenska befolkningen legat på cirka 100 spelare, ingen vill sitta och inte göra någonting.

Radsoc
Radsoc Day 1,823, 04:19

Varför ska vi förlita oss på enskilda (mer eller mindre kapitalstarka) partiers välgörenhet för att beväpna folk? MSAP anser att skattepengarna ska komma till användning genom statliga utdelningar till folk oavsett vem och inkomst.

Mingolla
Mingolla Day 1,823, 05:12

Jag delar din åsikt på den frågan Radsoc. Det är för mig också en självklarhet att staten ska stå för utdelningarna. Men eftersom det inte riktigt ser ut så i esverige så skadar det inte att enskilda partier nu delar ut mat och vapen till medborgarna. Vi befinner oss trots allt i krig och ekonomin är inte på topp. You have to make the best of a bad situation.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.