Ambient on/off

Join the new world

 

Esittelyssä uusi hupiministeri ja tulevan kauden sanoja.

Day 1,693, 08:09 Published in Finland Finland by Ministry of Lulz FI

Moro eSuomi, mitä kullu?Tässä laukoo sanoja eSuomen tuorein hupiministeri!


Alkuun lyhkäinen esittely itsestäni, jooh elikkäs aloittelin muiden tapaan babyboomin aikana tuossa viime lokakuussa, ja monen tapaan menin myös NTJ:n jäseneksi. NTJ:stä parhaiten muistuu oma sisäpiirimme Kroatian Kauhut ja Teekka oli tärkeä henkilö meidän keskuudessa. Vaikka moni meistä lähtikin NTJ:stä, ollaan me silti myös hyvin pysytty yhdessä irc:ssä ja sitten on pari Kauhua myös täällä USA:n Kroatian Kauhut- mu:ssa. Mitäpä muuta, pyörittelin eSuomessa 1½ kauden ajan puheenjohtajan pallia Kroatian Kauhut- puolueessa.

Tulevalle kaudelle olen miettinyt vähän kaikenlaista, tahtoisin esitellä ideani eSuomen League of Legends turnauksesta. Ne jotka eivät tiedä, peli on ilmainen, sekä suhteellisen helppo ja nopea oppia, mutta kuitenkin vaikea hallita. Qnettiin vaan, #ere.lol kannulle ja sovitaan tarkemmasta ajankohdasta ja osallistujista. Postiluukkuun saa vapaasti ehdotella myös muita (mielellään ilmaisia!) pelejä, http://www.erepublik.com/en/main/messages-compose/5244654

IRC:n käyttöön muutenkin olisi mukava aktivoida paljon eSuomalaisia ketkä eivät vielä ole siellä. Muistakaahan että irkkaus ja ere ei rajoitu pelkkään armeijan toimintaan, vaan jutella voi ihan mistä vain muustakin, #erepublik.fi on siis tämä yleinen kanava koko eSuomelle.

Kiitos ja kumarrus, RainerMake.

 

Comments

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,693, 08:13

RainerMake o/

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,693, 08:32

Elikkäs ranet kanakastikkeella

Cendorr
Cendorr Day 1,693, 09:15

Kuka huijari tämä on? Minä olen ainoa hupiministeri.

A.R Ray
A.R Ray Day 1,693, 12:27

>#erepublik.fi on siis tämä yleinen kanava koko eSuomelle.
Cannot join to channel #Erepublik.fi (You are banned)

Ripulipillu
Ripulipillu Day 1,693, 13:13

Rainermake presidentiksi!

Pedersprii
Pedersprii Day 1,693, 13:32

Elikkäs rainerit makekastikkeella pressaksi :DDDDD

jom1
jom1 Day 1,693, 14:05

hyi helvetti lolia unsub downvote impeach ja ryöväsin valtion kassan

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.