Ambient on/off

Join the new world

 

eRatna Analiza

Day 1,914, 08:41 Published in Serbia Serbia by Aleksandar RVP
Pozdrav svima !

U novon članku pišem o napadu na eIran i o dešavanjima u Maloj Aziji .


Napad na eIran

eIran je trenutno pod napadom dve edrđave. Te države su eMakedonija i eRusija.
eRusi imaju granicu preko originalnih teritorija sa eIranom, dok su u priliku za napad na eIran eMakedonci stigli preko eGrčke i eTurske. eMakedonija je prvo skoro "obrisala" eGrčku, a zatim su napali i eTursku koja je već bila pod eBugarskim napadom. Preko Mediterran Coast i Eastern Anatolia eMakedonci su stigli do eIrana. Ubrzo su krenuli u ofanzivu, prvo su osvojili Northwestern Iran, zatim Southwestern Iran i na kraju Hormozgan.
eRusija je osvojila Mazandaran&Golistan, Semnan i Razavi Khorasan.
eRusija i eMakedonija su u savezu, što verovatno i sami znate, što znači da se može očekivati "brisanje" eIrana sa mape.
Govorilo se o putu Marka Pola, kojim bi eSrbija mogla krenuti preko eIrana, ovaj napad na eIran verovatno je odložio skorije proširenje eSrbije na istok.
Trenutne bitke vode se: u Esfahanu - gde eRusi napadaju eIran i u Northwestern Iranu - gde eIran pokušava da oslobodi ovu teritoriju od eMakedonaca.

Dešavanja u Maloj Aziji

eTurska je skoro obrisana od strane eBugarske i eMakedonije. eBugari su u kontra ofanzivi osvojili skoro celu M.Aziju , dok je eBJRM preko grčkih teritorija napala Mediteransku obalu , a zatim Istočnu Anatoliju. eTurci su uspeli oslobode Istočnu Anatoliju, dok su izgubili 1 od 2 originalne teritorije eBugarske koje su imali, izgubili su Sofiju. Tako da je sada eTurcima ostale samo 3 teritorije: Plovdiv, Istočna Anatolija i Jugoistočna Anatolia.Preti opasnost da se na tlu Male Azije pojavi još jedna edržava, eGrčka. eGrci pokušavaju da osvoje Tursku Mediteransku Obalu , koju pod kontrolom drži eMakedonija.
Pored ove bitke tu je još samo jedna aktivna u ovoj regiji. Napad eBugarske na eTursku u Eastern Anatolia.Sada kada ste pročitali članak dajte po:IHvala !

Vaš Aleksandar RvP


 

Comments

BIG SERB
BIG SERB Day 1,915, 01:32

Neznam sta mi podrzavamo Makedonce izdajnike bolje mi da zauzimamo celu makedoniju do ohrida i celu grcku osloboditi !!

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,915, 03:57

Aleksandar RVP
Aleksandar RVP Day 1,916, 06:30

pavla86
pavla86 Day 1,915, 04:05

e za ovo novine sluze!Samo tako nastavi v27 s122

Aleksandar RVP
Aleksandar RVP Day 1,916, 06:30

hvala

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.