Ambient on/off

Join the new world

 

Entrevistes: Mr Edahi

Day 2,240, 11:15 Published in Egypt Cuba by Rupert Hallamer

Després de proposar l'opció del bipartidisme en l'article anterior, em vaig proposar estudiar una mica més a fons el país. Vaig decidir, doncs, enviar preguntes per MP a diferents personatges de l'eEgipte català per a destapar el seu pensament i fer-lo accessible no només a mi, sinó a tota la ciutadania.

Es tracta d'una bateria de deu preguntes, iguals en tots els entrevistats. El fet de ser per MP no és casual, ja que volia que els participants tinguessin temps de pensar la resposta i preparar-se-les individualment, eliminant-me, però, com a entrevistador, qualsevol opció a rèplica. No faré, de moment, cap anàlisi d'elles, deixant aquesta feina per al lector interessat. Alhora, he corregit i revisat, tan ortogràficament com estructuralment les respostes per fer-les més lleugeres i fàcils de llegir; m'he assegurat, però, de no canviar en absolut el missatge que se'ns vol donar.

Així, comencem. El primer entrevistat és el nostre actual president, ja per tercer cop, Mr Edahi. És de sobres conegut per tots; criticat per alguns i estimat per a altres, no deixa a ningú indiferent. Aquí està, doncs, complerta, l'entrevista:

1. Com era eEgipte quan vostè va arribar?

Quan vaig arrivar a eEgipte, erem 4-5 catalans: naboal, ita, Petrus39 i jo; aquests érem els que estavem a eEgipte, però hi havia més gent que estava ajudant per darrere, com karnitx (aligual), haboto, foltof, eartuditu, crixus22 etc... Tots van anar entrant a mesura que teniem regions i Congrés, i alguns, com jo i karnitx, vam exposar les nostres comptes per tal de poder tenir golds i egp per poder financiar les revoltes, donat que el pais estava tovejat per croats, que tenien el pais totalment tancat, amb embargaments a tots els països i els impostos al màxim, robaven tot el que podien i no deixaven que ningú entrés aquí; amb la pasta que tant jo com karnitx vam aconseguir, vam poder tenir durant varis mesos Congrés, i estant allà la ita s’encarregava de buscar gent perquè lluités per nosaltres i així poder alliberar regions.

Recordo que més de un cop haviem estat tota la nit desperts fins les 10 o 11 del matí buscant gent jo i ita per tal de que lluitessin per a nosaltres i tenir la batalla controlada; en fi, tots érem amics i tots ens ajudavem, no hi havia ningú que volgés ser més que la resta, el companyarisme i intentar portar un país per als catalans endevant era més fort que el que un pogués pensar, i encara que algú tingués discrepàncies, sols es mirava per el bé per tots.

2. Podria descriure la situació actual d’eEgipte en una paraula?

Destructiu.

Diràs, perquè destructiu? Molt fàcil; es valora positivament la gent que no fa res, la gent que menteix i la gent que sols busca el bé per a ell. És totalment el contrari del que va començar sent i jo intento sempre reconduir les coses igual com estàvem abans; no teniem ni 1cc, pero teniem principis i intentàvem veure el bé per el país, i això ha acavat d’una manera en que o ets proNaboal o “sudes” de la tonteria, i la cosa es així. Abans era proita o proNaboal, i ita es va cansar de que els proNaboal li diguesin lladre, que trameigava (per el bé del país donat que moltes batalles que vam guanyar van ser gracies a ella i la seva influència) i insults de tota mena que la van portar a deixar al joc i robar-nos tot el que teniem de golds i egp, potser per fer-nos veure que aquest no era el camí però igualment, la gent no ho va veure, i va preferir escoltar els de l'altre costat que seguien tirant merda i que, en comptes d’aprendre la lliçó i veure que darrere d’algú un no aconsegueix res, van preferir tirar-li més merda diguent “veieu com ho havia dit” i coses per l'estil totalment falses. Si que va robar, i per suposat, que li he recriminat moltíssims cops, pero no es pot oblidar el perquè ho va fer i que va fer per eEgipte, cosa que sembla que per aquí és molt fàcil d’oblidar; preferim tancar els ulls i fotre’ns d'òsties que no pas pensar amb lògica, i et poso un exemple molt recent: sferrerm, quan era el meu MoF, va donar 200 golds per subvencions dels 800 golds que es van gastar; d'aquests 200 golds, 0 es van tornar, donat a que els va regalar, i ara, que ell ha sigut CP, no s'ha pugut saber en certesa quin ha sigut el gast cert, donat que ha maquillat els numeros com en l'article d’elbruch s'ha demostrat, i elbruch no ho ha fet per netejarse les mans, ho ha fet principalment perque ell s’interessa per el país, i necessita saber quins són els efectius reals que tenim per a la legislatura.

3. Quins són, des del seu punt de vista, els factors principals que provoquen que la societat eCatalana estigui dividida? Como ho solucionaria?

És el que he dit abans, es premia a la gent que enganya i això porta a que estiguem com estem, la gent que es posa a pensar i mirar està a l’outgame, i els que estem a l’outgame, jo al menys no veig a cap defensant a un o altre. Si jo sóc CP es perquè ells m'ajuden, accepto els meus errors i ells ho veuen, i es per això que puc ser-ho, perquè la gent que té pensament propi, que no es deixa emportar per les paraules de qui sigui, veu que amb mi poden confiar i que volem el mateix per al país, tirar-lo endavant. Ens equivocarem, per suposat, no conec cap CP ni cap ministre que no l’hagi cagat en les seves legislatures, i repeteixo, cap; alguns diran, “uy, jo vaig ser perfecte”, aquests són els que menteixen, els que intenten maquillar la realitat. De tots els CP que hi han hagut, el que posaria la nota més alta a sigut a costalsina, donat que vam tenir molts bons resultats, els altres, inclús jo, aprovaríem amb un 5 o 6 just, perque d’errors hi ha hagut.

I això ho solucionaria fent que alguns no es posessin medalles per coses que no fan, tampoc que diguessin mentides per a desprestigiar a altra gent ni que enganyessin a la gent amb paranoies. Som un país petit, amb poca gent, i és molt difícil tenir regions i molt més conquerir Catalunya, així que ens tenim que deixar d’òsties i intentar tirar endevant amb el pais, sense enganys i sent tan sincers com es pugui.

4. Quins creu que han de ser els punts de més importància a tocar pel Govern?

Ara mateix, el tema més important és treure diners amb els lloguers de les orgs i les regions d’eEgipte; és una tonteria pensar que els catalans voldran fer alguna cosa per el país, donat que s’han impulsat babybooms amb premis increibles o que s’ha donat “pasta” per entrar a l’outgame, i a la gent no li ha importat, ha seguit com sempre, sense immutar-se, preferint que altre gent pensi per ells.

5. Té alguna iniciativa en ment per augmentar l’activitat dels jugadors eCatalans?

Com ja t’he dit en la 4, s’havien posat premis per babybooms i per a portar gent catalana, també premis en que podies accedir venint al irc o al fòrum, però a la gent sembla que no li interessa. M'agradaria saber quin país dona 5000 egp per referit... però bé, la gent interpretarà més això com que no els volem, prefereixen viure en aquesta mentida que no pas veure que els hi donem 5000 egp sols per venir.

6. Hi ha prou transparència en el govern eCatalà?

No, mai hi ha prou transparència, i encara que un govern treballi per tenir el 100% sempre hi haurà alguna cosa que s'escaparà, i el problema d'això és que a la gent no li importa si hi ha transparència o no, sols els hi interesa per si volen tirar merda o agafar-se a algun error en els documents per a dir que han robat, cosa que no ha passat mai, i sols amb allò de ita i amb els croats es podria dir que s'ha robat.

7. Expliqui la seva posició envers els eEgipcis no catalans.

La meva ètica és que si algú ve i vol ajudar, té la porta oberta, però no pots venir a demanar tot i que no vulgis fer res, que és el que ha passat amb els egipcis. Se’ls hi va donar l’oportunitat d’entrar al govern, ajudant als ministres per a que així ells sabessin com funciona i que algun mes tingessim ministres egipcis i ens anessim turnant, però va portar que sols 1 o 2 s'interesesin que van ser ali galal i aknouh, tot i que aknouh ja va dir que ell al outgame no entrava mai, i això va ser un impediment molt gros per a ell, i ali galal, hi va haver gent que no fa falta dir el nom que va preferir dir que era un lladre i se’l tenia que desprestigiar perque era egipci i no català, al que li ha portat a tenir aquesta manera de veurens...

I això em porta a dir una pregunta: Com voleu donar-li la ma a algú que apunteu amb el dit?

No ens hem de quedar amb el que ells fan o ens diuen, hem de mirar que fem nosaltres perque ells estiguin aixi...

8. Creu que hi ha alguna manera d’evitar els TOvejos definitivament?

És un joc, i com a tal, és impossible evitar les multis i tovejos; és més, nosaltres som tovers, donat a que no som egipcis, i estem ocupant un país que no és el nostre, i d’això sen diu tovejar, però bé, com he dit, és molt dificil evitar tovejos, donat que sempre es pot entrar, i una manera d’ajudar als tovers és pujant impostos i fent embargaments, cosa que l'anterior govern va voler portar endavant sense pensar amb les conseqüències...

9. En respecte a la política internacional del país, que en pensa de WOLF? S’hauria de canviar d’aliança?

WOLF és una alliance on som els fundadors, a poc a poc anem creixent a diferència de les altres alliances, que neixen d’una alliance pasada i agafant les bases de l’anterior, i sols canvien el nom. Com que és nova, va creixent a poc a poc, i és una tonteria deixar algú que esta creixent; gràcies a aquesta alliance, som neutrals amb la resta de països, i no tenim els riscos que tindriem si fóssim un pais TWO o un pais CoT que a més, no podriem entrar donat que al ser un pais amb una força minima no els hi aportem res i és millor trobar alliats per a fer MPP i estar amb WOLF, que ens dóna la mà perque no tinguem problemes, i ens ajuda internacionalment a comunicar-nos millor que no pas estant sense alliance o en algunes d’aquestes dos alliances que estan en guerra i acabar borrats i sense poder fer res.

10. Creu que un pacte territorial amb eGrècia afavoriria el país?

Ja teniem un pacte territorial amb Grècia, al qual ells tenien les regions que volien per els seus bonus i a canvi nosaltres teniem Congrés i 1 regió assegurada, també ens ajudaven si necessitavem ser borrats per qualsevol raó, i amb la nova implantació del joc que els impostos són agafats per el país que té territoris, Grècia ens oferia la pasta que guanyaven ells amb els nostres impostos, i en comptes de dir-li que si i ja està, perquè recordem que Grècia té uns 3 o 4 millions més de força que tots nosaltres i sols amb 1 ciutadà ens pot guanyar a tots en qualsevol divisió, en comptes d’acceptar i continuar com estàvem, es va preferir dir que no, i si hagessim dit que no, hagessim continuat amb 1 regió però sense cobrar, que es el que va fer aligual.

Sferrer però, per el seu compte i sense avisar ni dir res, va anar a parlar amb els grecs digent que voliem més, que érem molt forts i que els podiem guanyar sempre que vulgessim i fer-li’s RW per fotre’ls. etc... Això no m'ho ha dit aligual, tampoc m'ho ha dit algú que estigui a eEgipte, m'ho ha dit el CP de Grècia, i dubto molt que em menteixi, i és per això que si aquest mes tenim una regió, ei! Ja podeu destapar l’ampolla de xampany perquè la va liar de tal manera que ens veuen com a Macedònia, peró amb l’alicient de que no els hi podem fer res, per guanyar-los... En altres paraules, estem molt fotuts, pero ja es veurà que passarà aquests pròxims dies.

I fins aquí l'entrevista. Dono les gràcies al primer entrevistat, Mr Edahi, per la seva col·laboració.

Rupert Hallamer, Director.

 

Comments

sferrer
sferrer Day 2,240, 11:30

Sferrer però, per el seu compte i sense avisar ni dir res, va anar a parlar amb els grecs digent que voliem més, que érem molt forts i que els podiem guanyar sempre que vulgessim i fer-li’s RW per fotre’ls. etc...

Edahi no flipes, no vaig dir res de tot aixo, no estic tant mal del cap, i espere que tu tampoc per a creuret aixo.

sferrer
sferrer Day 2,240, 11:31

quan era el meu MoF, va donar 200 golds per subvencions dels 800 golds que es van gastar; d'aquests 200 golds, 0 es van tornar, donat a que els va regalar,

Comptava amb l'aprovació del teu govern, si no creus en el teu govern no el formes.
Tu has perdut 800 golds i ningú s'ha beneficiat, almenys les subvencions han servit per a millorar camps d'entrenament. A més la gent que tenia que tornar part, ja ho han retornat, algu ho han ingresat a la org de les FAC, montse es testic.

Crypteia
Crypteia Day 2,240, 11:32

Entrevista eterna, per llegir-la en vàries tongades.

Rupert Hallamer
Rupert Hallamer Day 2,240, 12:57

I demà més, si tot va bé! Espero no convertir el meu diari en el somnífer oficial d'eRepublik!

Crypteia
Crypteia Day 2,240, 13:00

Ara ja està acabada, no dubtis que les altres també les llegiré, això sí, poquet a poquet.

elBruch
elBruch Day 2,240, 11:46

v+s!

Naboal
Naboal Day 2,240, 13:28

v+s per la idea de fer aquesta ronda d'entrevistes!

JoshBIG
JoshBIG Day 2,240, 13:44

Hauria estat interessant publicar les entrevistes després que totes haguessin estat contestades, ja que ara podria influir en les respostes dels demés. Tot i així, molt bona feina.

sferrer
sferrer Day 2,240, 14:03

Es el que li he dit a Rupert, es el primer que he pensat i als 2 segons he rebut un MP de rupert dient-me el mateix. Aixi que he contestat aci i he procurat no deixarme influir (tot i q segur q alguna variació en la meua hagues hagut si no haguera llegit esta, es inevitable).

Naboal
Naboal Day 2,240, 14:11

la meva ha estat enviada abans de llegir aquesta.

Naboal
Naboal Day 2,240, 14:13

no canviaria ni una sola coma del que hi he posat a la meva després de llegir aquesta.

Rupert Hallamer
Rupert Hallamer Day 2,241, 03:49

És un error que assumeixo... Però bé, ho sé per la pròxima!

mundus finaes
mundus finaes Day 2,240, 14:27

gran feina i gran idea això de les entrevistes!!

Ali Gual
Ali Gual Day 2,241, 07:12

Sou tots uns momios.

Ali Gual
Ali Gual Day 2,241, 07:11

Espero amb candeletes les respostes d'ita ...

Senyorpirotecnic
Senyorpirotecnic Day 2,242, 07:24

lol

Naboal
Naboal Day 2,241, 16:46

"a deixar al joc i robar-nos tot el que teniem de golds i egp, potser per fer-nos veure que aquest no era el camí però igualment, la gent no ho va veure"

M'ho sembla a mi o està justificant a itaita altre cop? xD

MR Die
MR Die Day 2,242, 00:57

lleigeix bé el que posa i deixa de dir mentides

costalsina
costalsina Day 2,242, 04:06

S + V!

Folto Bonaparte
Folto Bonaparte Day 2,242, 04:24

No he vist tantes mentides en la meva vida, botifler.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.