Ambient on/off

Join the new world

 

eMoartea lui AndreiAP

Day 1,948, 02:31 Published in Romania Romania by AndreiAPImaginea din articolul anterior ( http://www.erepublik.com/ro/article/go-home-map-you-re-drunk-2231220/1/20 ) nu a fost modificata. A fost un bug vizual si nu am fost singura persoana care l-a observat.


Update:


PS: Nu am nimic cu membrii acestei unitati militare. o7

Acesta este ultimul meu articol postat in eRomania.
Bafta!

 

Comments

nioh
nioh Day 1,948, 05:24

subscriu . si mie imi aparea bucurestiul undeva in crimeea.

AntiRed.051
AntiRed.051 Day 1,948, 09:53

vote 71

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu Day 1,948, 10:34

lololo

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu Day 1,948, 10:36

acum vad ca ai scris la final "Acesta este ultimul meu articol postat in eRomania." . nu ti-am citit restul ziarului nush ce calitate are dar te sfatuiesc sa nu cedezi de la o cearta neisemnata ca asta... si fara la locul ei

Incitator
Incitator Day 1,948, 12:00

iti plang de mila, pe un motiv foarte bun ai luat aceasta decizie, eu in locul tau as cumpara 1000 de voturi de la polonezi ca sa vada toata e-planeta ce mare nedreptate ti-a facut tie Dracon prin acel coment
P.S. ii un joc...

RaduMhg
RaduMhg Day 1,948, 13:57

cati ani ai?

The Djragan
The Djragan Day 1,948, 14:12

Multumim pentru reclama si spor la cumparat voturi pentru articole de ______.

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,948, 17:15

Faci atatea spume pentru un amarat de comentariu de zici ca te-a molestat nu alta

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,948, 17:16

Plus voturi cumparate ca sa ocupi prima pagina cu un articol inutil deoarece stii ca nu ai primi atatea voturi pentru un astfel de articol.

bubustiuc
bubustiuc Day 1,949, 05:59

Cred ca l-a vazut pe Plato cum se apropie, umil, spre poponetul lui si s-a speriat. 🙂

aniujual
aniujual Day 1,948, 19:13

Hai ca nici pe Dracon nu l-a dat inteligenta afara din casa la comentariul respectiv (: Bine, nici pe AndreiAP nu-l da la articolul asta, doar mandria (:

Dracon
Dracon Day 1,949, 06:51

@AndreiAP
Chiar daca la mijloc e un adevar, tot troll se numeste ce ai facut tu 🙂 Iarasi eu la randul meu, poate la fel, inca un troll. Dar tu gata? Cedezi? Un singur troll si iti inchizi ziarul? Un act foarte dramatic si copilaros. De ce? Continua! Da, "Dracon asta n-are habar", bine ca ai scris asta, e un punct de vedere.
Dar nah, sper ca nu trebuie sa-ti dau eu lectii de viata acum.

@aniujual
Poate ai dreptate, dar a inceput asa usor usor sa-mi stea pe creier, sunt oamenii care n-au principii, care nu stiu decat sa urmeze ca-ntr-o turma pe altii. Cum e troll-ul orbit, toata lumea a citit problema economiei in eRepublik, si acum toti striga in sus si-n jos Bring Back Economy! Nu spun ca n-au dreptate, dar evidentiez ca sunt multi care nu stiu ce-ar insemna o economie schimbata in eRepublik (let alone what is Economy itself), asa se intampla si cu multe altele pe aici.

In fine! Am vrut sa mai scriu si asta, ca totusi sa se observe ca nu sunt doar un "troll", ci am si eu un punct de vedere Mr. AndreiAP, si daca intr-adevar a fost un bug vizual, aia e, accepta-mi trollul trollului tau 🙂 Si continua cu articolele, doar iti recomand, totusi, mai putina drama 😛

Ne vedem pe campul de lupta 😃

o7 eRO

SleepwalkerIII
SleepwalkerIII Day 1,949, 09:58

Si gata? The end? Daca comentariul acela e motivul... sezi calm. Pentru atat nu se merita sa te lasi. Buna, sau rea, e-realitatea ta subiectiva, e ceva in plus. Intodeauna cineva va avea comentarii de facut, si uneori nu neaparat pe placul tau.(esti totusi intr-o media romaneasca bombardata cu print screen-uri care mai de care mai acuzatoare, plagiatoare, doveditoare, etc...Iar domnisoarele print-screen-uri se afla intr-o relatie intima, pare-se, cu domnul photoshop, asa incat reactia lui Dracon... pare mai degraba trasa din obisnuinta e-politicii romanesti.)
P.S.: Daca erai in locul oricarui din protagonistii scenei e-politice romanesti? Si aveai parte- nu de frigidere - ci de lazi frigorifice intregi, mult mai putin mascate? 😃

Dracon
Dracon Day 1,949, 10:04

+1

Ro.Spartacus
Ro.Spartacus Day 1,949, 20:02

mi se rupe!!!😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.