Ambient on/off

Join the new world

 

Eleccions President del Partit

Day 1,942, 02:35 Published in Egypt Cuba by montserrati


Avui és un dia important, ja que és el dia de les eleccions per president dels partits, com molts sabreu jo soc el candidat pel Partit Catalgipcià i espero obtenir aquest càrrec i coordinar de la millor manera possible i millorar les estructures d'eEgipte, ja que, en aquests temps més tranquils és el millor moment per fer aquestes accions.

El meu perfil és més d'esquerres, m'agrada ajudar als nous i als que tenen menys diners i lluitaré per poder aconseguir fons suficients per empendre aquestes accions, també soc molt comunicatiu, per tant, ara estareu informats de tot el que passa a eEgipte, només demanar-vos el vostre vot, ja que és importantissim, les relacions amb els croats són tenses i ells també han presentat un candidat al nostre partit, per tant, el vostre vot és IMPRESCINDIBLE, vota Monntserratí.

Salutacions,

Montserrati
 

Comments

foltof
foltof Day 1,942, 02:36

Toma un POLEo de menta.

costalsina
costalsina Day 1,942, 02:40

podi
V + S!

elBruch
elBruch Day 1,942, 02:40

v!

Ali Gual
Ali Gual Day 1,942, 02:42

Rojo separatista!!

Naboal
Naboal Day 1,942, 07:53

V!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.