Ambient on/off

Join the new world

 

Edhe 1000 vjet

Day 1,802, 17:26 Published in Albania Albania by Tiger Ramadani

Shqiptarve i duhen edhe 1000 vjet per ta kuptuar se qka esht qeveria apo qeverisja : normalisht esht sherbim, pegjegjsi, perkushtim ndaj popullit te tyre kurse tek ne ndodh kejt e kunderta 🙁 me vjen shum keq per gjendjen ton ne RL dhe ne republik

te pakten shpresoj se ndonjeher do ngopen kta shushunja qe din vetem te thitin dhe asnjher te japin.


No vote no koment apsollut OK oK...

 

Comments

Tiger Ramadani
Tiger Ramadani Day 1,802, 17:28

Ata po presin per ju 😒

eMcDreccY
eMcDreccY Day 1,803, 00:44

VoTado ..... du me lan lojen shkaku i politikes ......... se ma chajten trurin vetem se hyra ne top5 !

BubullimaAl
BubullimaAl Day 1,803, 01:45

Kam pershtypjen se 1000 vjet nuk na dalin

ujku76
ujku76 Day 1,803, 13:53

V - Pa koment!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.