Ambient on/off

Join the new world

 

E sau nu e TO?

Day 2,247, 00:05 Published in Romania Romania by Romanian Liberator

Dragi colegi liberali,

In urma cu 2-3 zile iupuias a lansat o intrebare normala pe chat-ul partidului si m-am gandit sa-i raspund asa cum se cuvine, intr-un articol.

In urma cu mai multe luni, dupa o perioada extrem de activa in care am muncit mai mult pentru eRepublik decat pentru RL, am renuntat la implicarea activa in politica (ca toti cei care renunta la politica, am facut-o dezgustat de minciuna, de duplicitatea si de hotia pe care le-am intalnit) am decis sa imi dedic prezenta in joc "carierei de militar", mai exact de comandant la unitatii militare Templierii. Am lansat Academia Templiera, o scoala militara privata care, fara nici un suport din partea statului (desi statul ar trebui sa sustina in mod egal toate academiile militare, dupa merite si rezultate), creste juniori puternici pentru armata romana.

Intr-o zi de noiembrie, mai in gluma, mai in serios, am raspuns provocarii lui Ovidiu de a ajuta PL sa isi recastige un loc in top si stralucirea de altadata si am intrat in PL. Intentia initiala a fost sa raman aici o luna, ca simplu membru, sa vad si eu cum este in alt partid decat cel unde mi-am inceput jocul si sa ajut, daca pot, in mod pasiv (cantitativ sa zicem). Asta pentru ca sunt in RL un antreprenor, deci liberal prin esenta, chiar daca nu fac nici un fel de politica si nu-l inghit deloc pe Crin Antonescu 🙂

Ca un simplu exercitiu democratic, am candidat luna trecuta la PP in PL si nu m-am votat pe mine, l-am votat pe Ovidiu, sigur fiind ca voi avea in final 0 voturi. Spre surprinderea mea nu au fost zero, au fost peste un sfert din voturile exprimate. Dupa acel moment, am tot primit mesaje de la colegi din partid, publice sau private, care ma intrebau ce planuri am de fapt si ma incurajau sa iau taurul de corne si sa ridicam impreuna PL. Cum niciodata nu m-am ferit de provocari, am trecut peste toate cele care ne dezgusta pe toti in politica si am zis "sa incercam".

Acestea fiind spuse, ma prezint in fata voastra ca un candidat la PP in alegerile interne ale partidului din 15 ianuarie. Pentru rauvoitorii care au sugerat ca ma ocup cu TO-uri, este destul de evident ca timp de 2 ani nu am facut niciodata asa ceva si nu intentionez sa fac vreodata. Un minim de bun simt si inteligenta ne arata ca un TO se face candidand in ultima clipa, "pe sestache", mutand ceva "prieteni" pentru numai un minut dintr-un partid in altul si cu intentia de a face apoi rautati (schimbat nume si platforma partid, pus candidati aiurea, glume proaste in general). Sunt unii experti in TO pe aici prin joc si au tot facut de-astea. Eu nu!

Ce planuri am ca PP? Cred ca in PL sunt multi jucatori buni, cu unii am colaborat excelent in trecut desi nu eram colegi de partid (Cronos28, Bihorean, Manasel, Vic, Alegretto si OvidiuSky sunt doar cativa dintr ei). Sper ca, impreuna, putem redeveni activi si putem readuce PL acolo unde-i este locul, in topul politicii romanesti. Prin implicare, prin dialog, prin inteligenta si mai ales prin verticalitate!

Cum ramane cu apartenenta mea la Templierii am mai fost intrebat. Eu sunt si voi ramane pana cand voi renunta la joc templier! Dupa cum observati, nu mi-am schimbat "de imagine" avatarul cu unul PL pentru 2-3 zile, asa de alegeri. Cu bune si rele, eu asta sunt si nu ma voi ascunde niciodata! Mai mult, sunt Comandantul unitatii militare Templierii si am dovedit in aceasta calitate profesionalism, seriozitate si devotament fata de Romania. Indiferent cine a fost CP sau MoD, am luptat alaturi de camarazi in mod corect, am pus ordinele care ajutau interesele nationale, nu am facut "miscari de rezistenta", nu am sabotat si nu am confundat lupta interna cu interesul national si nici armata cu politica. Este evident ca nu exista nici o incompatibilitate intre calitatea de Comandant de UM si cea de PP. Mai mult, unul dintre motivele pentru care apreciez Partidul Liberal este ca aici se regasesc alaturi colegi din diverse UM-uri, de Soimii Patriei la Legiunea Umbrelor, Haiducii, Templierii, PG, FSR, GPS, SPP, Dracones si asa mai departe. Daca putem colabora toti in PL, atunci poate o vom face si in afara lui!

Inchei prin a lansa un apel catre toti romanii care nu o implicare politica, din lipsa de timp, de interes sau din dezgust fata de unele aspecte ale politicii sa vina alaturi de noi in PL. Impreuna putem face lucruri de bun simt, chiar si din afara sferelor puterii. Daca TU nu te implici atunci cei care nu merita se vor implica si vor hotara pentru tine, asa cum le e bine numai lor. Si nu vrei asta!

Later edit: As vrea sa le multumesc reprezentantilor altor partide pentru interesul pe care il manifesta fata de PL, sunt sigur ca au cele mai bune intentii. Mibu si Costin included ...

Si, special pentru Costin, mult succes maine la operatiunea "autobuzul electoral catre PL". Trebuie o reusita exemplara ca sa te poti cobora pana la nivelul papusarului tau, unicul CP in functie care a reusit sa faca un TO in alt partid politic (Brain daca nu ma insel) in urma cu aproape un an.

 

Comments

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 2,247, 01:38

Hahaha 😁 ati bagat necuratu in casa. Chemati repede preotul!

Alegretto
Alegretto Day 2,247, 02:33

Succes Mugur!!

mib boby
mib boby Day 2,247, 05:35

Ăsta vă face TO şi vă face Templierii Jr... tot ceea ce-au clădit foştii PP liberali o să se ducă pe apa sâmbetei.

mib boby
mib boby Day 2,247, 04:04

Eşti atât de liberal cât sunt eu templier...

Nukeru
Nukeru Day 2,247, 05:25

Sa inteleg ca tu, in calitatea de comandant al struto-camilei (a se citi unitatii-partid) Templierii, doresti sa preiei inca un partid, sa-i cresti numarul de membri, pentru ca in final sa aveti 2 partide in top 5? Interesant.

Totusi, nu stiu daca notiunea de "TO" e cea mai potrivita pentru a descrie viitoarea situatie din PL, in cazul in care ai castiga alegerile (Doamne fereste!). Eu mai degraba as folosi termenul "K.O.".
Pentru ca atunci Partidul Liberal s-ar transforma doar intr-un simplu satelit al vostru.

Si nu in ultimul rand, ca o curiozitate personala, chiar as dori sa aflu cum imbini traditia templiera, in care le ceri soldatilor sa voteze la ordin, cu valorile doctrinei liberale.

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,247, 08:00

asta e gresi! eu sunt de mult timp in partidul templierilor dar nu am fost indemnat de nimeni sa votez cu cineva anume, ba chiar candidez si eu la PP fara sa fie vreo problema. Pentru CP sau Congres e logic ca am votat cu oamenii din partidul meu.
Ia sa vad eu acum daca pot sa demisionez si sa intru repede la liberali sa-l votez pe Mugur !

aladinus
aladinus Day 2,247, 09:19

nu te-ai plictisit jeane sa tii borcanul?

galezzz
galezzz Day 2,248, 13:23

De asta te muti la ordin si votezi tractorist?:)Ca sa ne arati ca aveti propria minte?

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:34

pt G-lezzzzzzz > chiar acum am vazut articolul si am percutat fara vreo intentie. daca crezi bine, daca nu,nu! poate s-o gasi careva sa cofirme ca eu nu am partipliuri!

SweetSmile
SweetSmile Day 2,247, 05:32

Sa-i spuna cineva lui Ovidiu ca e naiv.

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,247, 08:01

i-am zis eu dar nu crede

Vic of Thor
Vic of Thor Day 2,247, 08:03

Daca n-ar fi fost atat de naiv n-as fi venit in Partidul Liberal. O asemenea buna credinta ar trebui sustinuta de toata lumea. 🙂

SweetSmile
SweetSmile Day 2,247, 09:52

mda... a fost naiv de doua ori.

mib boby
mib boby Day 2,247, 05:36

"Un minim de bun simt si inteligenta ne arata ca un TO se face candidand in ultima clipa, "pe sestache", mutand ceva "prieteni" pentru numai un minut dintr-un partid in altul si cu intentia de a face apoi rautati"

PTO-urile se fac şi când trimiţi un om să distrugă partidul din interior... le zici că eşti prieten şi după le faci praf partidul. 🙂

Vic of Thor
Vic of Thor Day 2,247, 07:59

ce grija au sefii GN de soarta partidelor politice, ceva de nedescris : )))

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 2,247, 10:56

Felicitari! Dupa ce l-ai facut pe Turcescu sa para jurnalist,acum l-a facut si pe Cristoiu sa para inteligent!😁)) El a dat definitia unui PTO fara sa zica ceva de X sau Y.

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,247, 08:06

hai ca esti tare! daca un om poate distruge de unu singur fara ca membrii acelui partid sa fie ignoranti sau prosti de-a binelea inseamna ca esti foarte naiv!

zmeuNY
zmeuNY Day 2,247, 07:50

Fara cel putin 100 de clone n-ai nici o sansa

ia exemplu de la partidele din Top5
(sa nu crezi ca e vreo gluma)


Succes cu PL, ei merita sa isi aiba glasul auzit

galezzz
galezzz Day 2,248, 13:26

Asa cum ai facut tu zmeu?Asa cum ai primit atentionari?cand tu si ceata de destepti ati clonat partidul tau in top 5?

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:36

pareai mai responsabil si aveam incredere in tine ca om dar vad ca o dai la intoarse-lea!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:36

pareai mai responsabil si aveam incredere in tine ca om dar vad ca o dai la intoarse-lea!

galezzz
galezzz Day 2,248, 13:37

eu ?din tot ce aruncati cu norovoi voi astia cu iq subunitar,nu am facut clone,nu am facut to.zmeu este clonar dovedit,tu esti To -ist pentru Mugur 🙂.Deci care e responsabil ?

estroe
estroe Day 2,247, 08:39

Ce gluma glumeața. Cum e nevoie de 3/5 partide ca sa ai access la ciolan si tâmplărimea n-a mai fost de mult...mi se pare firesc 😁)

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:38

daaa? ce vorbesti frantz!?

aladinus
aladinus Day 2,247, 08:48

"Comandantul unitatii militare Templierii si am dovedit in aceasta calitate profesionalism, seriozitate si devotament fata de Romania" de antonime ai auzit ? dar imi place ce modest esti... ma mir cum naiba nu te-au propus astia la vreun premiu... gen "Zmeura de aur"...

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:39

///////////////////????????????????????????//////////////
adica?!!!!!!!!!!!!

Otoko Mae
Otoko Mae Day 2,249, 00:08

Oooosom!

Joerx
Joerx Day 2,247, 09:51

frumoasa prezentare. nu sunt in PL si privesc doar ''de afara'', neinteresat. in mod direct. mesajul mi-a placut si am sa pun vot cu placere.

unia ca aladinus care dau doar cu otrava in stanga si in drepta nu prea merita atentie.

mib boby
mib boby Day 2,247, 10:32

Partidul Liberal a fost unul dintre cele mai organizate partide din România şi care o bună perioadă de timp au fost la putere. Odată cu trecerea timpului, lumea s-a retras şi partidul o luă la vale.
Dacă smif ar vedea cine vrea să-i ia partidu, s-ar zvârcoli-n e-mormânt.

Joerx
Joerx Day 2,247, 10:39

Se pare, dupa cum vorbesti, ca il stii bine pe scriitorul articolului mib. Eu nu. De aceea am vorbit despre articol si nu despre persoana. Mi-a placut sincer articolul, focul si determinarea ce reies din acest articol. De asemenea, pe smif nu am avut placerea sa-l cunosc. Prefer sa raman distant si necunoscator al luptelor personale dintre unia si altii dar articolul mi-a placut, asta nu am cum s-o neg.

mib boby
mib boby Day 2,247, 10:45

smif a fost fondatorul PL şi unul dintre cei mai reprezentanţi de seamă ai partidului.
Mugur este templier şi de-a lungul timpului nu a făcut prea multe lucruri bune pentru comunitate, de aia şi sare lumea. 🙂

Articolul este scris cu fos şi pasiune pentru a câştiga votanţi, dar adevăraţii liberali îşi vor da seama că e doar o încercare de PTO...

aladinus
aladinus Day 2,247, 10:56

nu te mai agita joerx , lumea stie cine este mugurel. iar cat despre tine ai demonstrat ce esti in articolele tale... apropo ti-ai adus aminte ce ai zis inainte de a lua ban pe eromania?

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 2,247, 13:35

Multumesc. Nici nu le dau 🙂

Mad Spider
Mad Spider Day 2,247, 14:29

Mugurele, eu nu vreau sa contest intentiile tale; poate ele sunt bune (sau poate nu).
Am insa alta nedumerire.. daca nu ti-a placut in cocina (politica) si ai decis sa stai de-o parte, acum de ce intri din nou (de buna voie) ?
(Tinand cont ca nu e locul tau "natural" la PL, era clar ca va vei fi improscat cu noroi din toate partile) 😉

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 2,248, 00:03

Si crezi ca ma afecteaza aruncatul cu noroi? 🙂

galezzz
galezzz Day 2,248, 13:26

Mad ca tot am avut atatea discutii pe acest subiect.Te rog sa imi spui daca nu e TO de ce muta Mugur oameni in PL ca sa il voteze?Tractoristul si inca 5 templieri au screen shot facut.

Copacescu
Copacescu Day 2,247, 14:28

Prea pompos articolul, cine are ochiul format vede... "înțepăturile" adresate colegilor de joc. Și ăsta poate fi unul dintre motivele pentru care nu te voi vota mâine (:

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,247, 21:53

pai normal! daca ai vota cu el ai fi zburat imediat de la grifoni pentru nepotrivire de caractere>>))

Copacescu
Copacescu Day 2,248, 09:25

Votul este secret, nu poate afla nimeni pe cine am pus ștampila. Dar ce să-i faci, te plictisești și te-apuci să comentezi bazaconii...

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:06

am inteles! acuma mi-e cva mai clar

Transilvania is Romania
Transilvania is Romania Day 2,247, 20:57

amin

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 2,248, 23:30

Mugur eu ma bucur de intentiile tale si chiar pot confirma ca ai venit in PL in urma unui articol pe care l-am scris. Eu unul m-as bucura ca lumea sa se mobilizeze maine la vot, ar fi un castig, fiindca nu este normal ca din aprox 150 de membrii sa voteze doar 40. Vreau sa vad ca si altor liberali le pasa, iar partea frumoasa este ca fiecare este liber sa voteze exact ceea ce vrea.

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 2,248, 00:05

Multumesc Ovidiu. Si eu sper sa voteze membrii PL, desi se vad clar autobuzele dinspre Alianta si Brain 🙁 Vestea buna e ca eu nu sunt genul care sa renunte, orice ar iesi azi voi fi aici si maine. Pana la urma, cate alegeri pot manari pana sa ne dam toti seama? 🙂

laura20 BO
laura20 BO Day 2,248, 05:59

Sunt de 3 luni cred in PL,
Dar asta nu ma face sa nu vad dorinta sincera de implicare. Am votat Mugur fiindca mi se pare singura candidatura serioasa, ceilalti nu s-au obosit sa transmita niciun mesaj, niciun plan politic, nimic. Nu pot sa votez inactivitate. Am si spus pe fluxul de stiri al Partidului Liberal, sper sa nu fiu demisa.

costin1989
costin1989 Day 2,248, 08:19

Aud prin stanga si prin dreapta vorbindu-se despre "Mugurel cap de fier". Nu am vrut sa cred asta, dar se pare ca imi dai din ce in ce mai multe motive. Spune-mi si mie ce legatura exita intre mesajul postat de mine pe feed si autocarul cu voturi catre PL? Ori esti barbat si vii cu dovezi clare, ori esti gay si vii cu presupuneri si acuze nefondate, tu alegi!

Ce dovezi au tu ca oamenii din ALIANTA s-au mutat in PL sa voteze la comanda mea?

De unde stii ca nu vroiam sa ne asiguram ca o clona, cel mai probabil a ta/voastra, era motivul pentru care am dat acel mesaj?

Esti o dezamagire completa!

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 2,248, 09:30

Ma bucur sa te dezamagesc. Inseamna ca nu ma cobor la nivelul mizeriilor in care esti obisnuit. E de bine 🙂

Apropo, ce-ai cu comunitatea gay?

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 2,248, 09:50

Ai inteles gresit,n-avem nimic cu tine!😁))))

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 2,248, 09:54

😁 Am castigat un pariu, ca toti care se asemana la mizerii se aduna instant la comentarii. Multumesc pentru ajutor, l-am castigat!

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 2,248, 11:33

Esti mult mai frustrat decat Freud:))))))

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 2,248, 13:08

orice in afara de faptul ca Mugur ar putea fi gay

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.