Ambient on/off

Join the new world

 

Diktaattori WP Attak

Day 1,926, 08:13 Published in Finland Finland by GimliPertti

Korppipuolue on tehnyt näyttävän paluun, kiitos uuden diktaattorin. Kaikki kunnia WP Attakille, hän on varsin menestyksekkäästi tarjonnut väriä arjen harmauteen. Siemen todellisesta diktatuurista kylvettiin vasta hiljattain, mutta jo tässä vaiheessa siitä on seurannut paljon hyvää ja menestystä. Monenlaista aktivoitumista on tapahtunut yhteisössä ja sen ulkopuolella, tämäkin artikkeli tulee haudan takaa. SeppoKumpu kirjoittaa toivottavasti viimeisen artikkelinsa eSuomen mediaan.WP Attak on pelannut peliä vuodesta 2010, hän on siis varsin kokenut. Kaikesta kokemuksesta huolimatta hänen päänsä ei ole täyttynyt virtsalla (None|i), eikä ylimielisyydestä (Zacharia Raven) ole tietoakaan. Hän eroaa siis merkittävästi lukemattomista muista pelin parissa pitkään viihtyneistä pelaajia.

Peli on vuosien saatossa jatkanut syöksyään, eikä se tunnu koskaan saavuttavan seuraavaa nousuaan. Kaikesta huolimatta osa pelaajista haluaa pelata peliä. Tänään, huomenna ja viikon päästä. Erepublikia joka on tarjolla tänään, eikä sen muistoa vuodelta 2010. Erepublik on vuonna 2013 pienille valtioille kuten Suomi varsin karu paikka. Diktatuuri on käytännössä ainoa järkevä valtiomuoto. Diktatuuri poistaa viimeisetkin työkalut näiltä idiooteilta, jotka elävät illuusiossa, että peli pyörisi vielä vuodessa 2010. Diktatuuri poistaa lopullisesti viimeisetkin keinotekoiset raja-aidat ja tekee yhteisön jäsenistä tasa-arvoisia. Diktatuuri laittaa pelaajan tekemään konkreettisia asioita, jos hänen tavoitteensa on saada yhteisössä valtaa. Tähän mennessä valtaa on saatu sortamalla ja puhumalla paskaa. Diktatuurin myötä Suomeen nousee uusi sukupolvi, joka oikeasti palvelee yhteisöä. Joka oikeasti tekee konkreettisia asioita yhteisön hyväksi. Diktatuuri on Suomen tulevaisuus ja pelastus.WP Attak on täydellinen ensimmäinen diktaattori. Hän on toiminnallaan osoittanut kyvykkyytensä. WP on jo pitkään ollut yksi Suomen vahvimmista puolueista, puolueen syntyhistoriaan kuuluu tiukasti WP Attak. WPA on Suomen vahvin sotilasyksikkö, jälleen sen taustajoukoista löytyy WP Attak. Hän on paskanjauhamisen sijasta tehnyt konkreettisia asioita ja tekoja yhteisön hyväksi. Siis, täydellinen diktaattori.


Suomi tarvitsee sinua

WP Attak on nousemassa Mount Everestin huipulle, josta alkaa eSuomen parempi huomen. Vielä hän ei ole kuitenkaan huipulla, perusleiri on vasta jäänyt taakse. Edessä on vielä suuri koitos, presidentinvaalit ja muutoksia viimeiseen asti vastustavat virtsa-aivot ja muut illuusiossa elävät pellet.

WP Attak tarvitse apuasi!
Suomi tarvitsee apuasi!


Ei riitä, että äänestät seuraavissa presidentinvaaleissa WP Attakia. Rupea jo nyt aktivoimaan muita eRepublikia pelaavia ystäviäsi, että he myös äänestävät WP Attakia. Tässä vaiheessa on syytä riisua hanskat, kaikki keinot ovat sallittuja. Voitte olla varmoja, että mitä lähemmäksi vaaleja tullaan niin sitä likaisemmaksi käy vaalityö WP Attakia vastaan. WP Attakin voitto toisi mukanaan muutoksia, muutoksella on aina häviäjänsä. Tässä tapauksessa häviäjiä ovat he, jotka ovat jo vuosia pitäneet tavallisia pelaajia toisen luokan pelaajina. He, jotka ovat keskustelupalstalla ja muilla kieroiluilla varmistaneet sen, että voivat ohjata valtiota haluamaansa suuntaan. He, jotka ovat omasta mielestään täysin laillisesti kavaltaneet tuhansia kultia yhteisöltä.Luvassa on paljon keskustelua, faktoiksi puettuja valheita joilla pyritään ohjaamaan äänestäjiä harhaan. Kukapa sitä haluaisi vapaaehtoisesti luopua illuusiostaan. Mutta seuraavissa presidentinvaaleissa pystyy jokainen osoittamaan toiminnallaan, että Suomi on ansainnut muutoksen. Muutoksen parempaan. Ääni WP Attakille, ääni paremmalle Suomelle.
Jälkikirjoitus

Tunnukseni (SeppoKumpu) myin pois jo hyvän aikaa sitten, eikä katumuksen tunnetta ole. Päinvastoin. Erepublikissa oli aikoinaan paljon potentiaalia, mutta vuodet kuluivat eikä peli lunastanut missään vaiheessa odotuksia. Sääli. Onneksi löysin tilalle pelin, jossa on kaikki se mitä eRepublikissa ja paljon muuta. Nimeä voit tulla kysymään vaikka Steamissa, täällä sitä ei saa mainostaa.

Erepublikin yhteisössä on paljon hyvää, vaikka peli ympärillä mätäneekin. Tästä on seurannut se, että vaikka olen pelin aktiivipelaamisen jo lopettanutkin, niin Steam-kaverilistalla on edelleen paljon ihmisiä, jotka tätä peliä vielä pelaavat. On siis vaikea välttyä kuulemasta pelin ja eSuomen yhteisön asioista. Ehkä sekin vaimenee aikanaan.

Eniten erikoisessa lähdössäni harmitti se, että en kiittänyt niitä lukemattomia pelaajia jotka ovat olleet ilona ja tukena. Toisaalta teitä on niin paljon, että tuskin muistaisin kaikkia edes mainita. Eikä kaikista edes pääse eroon, vaikka eRepublikista luovuinkin, niin yhteistyö jatkuu muissa peleissä.

Haluan kuitenkin erikseen kiittää kaikkia niitä pelaajia, jotka olette tavalla tai toisella olleet mukana Lapinjärven Legioonan toiminnassa. Tukemassa tai jäsenenä. Ilman teitä olisin myynyt tunnukseni jo paljon aikaisemmin.

Kiitos ja näkemiin.

Jatketaan pelaamista muissa peleissä!


Sinisellä sydämellä,
ex-SeppoKumpu
ex-Lapinjärven Legioonan (MULLI) Komentaja

 

Comments

GimliPertti
GimliPertti Day 1,926, 08:21

Mites se meni...

Populisti! Mikset itse tee mitään vaan aina valitat?! jne!

Fettis
Fettis Day 1,926, 08:33

Kiitos seppo, mullaki on kova ikävä sua!

Cendorr
Cendorr Day 1,926, 08:55

You have successfully donated 40000 FIM. This amount will appear shortly in the citizen account.

Diktaattorille. hyvästi.

WP Attak
WP Attak Day 1,926, 09:04

Kiitos Seppo, hyvin sait itsekin muutoksia aikaiseksi!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,926, 09:05

Naurahdin. MULLI toki, mutta eipä ne sen muutokset kovin kauas yllä. Sisäinenministeri SeppoKumpu.

HippiTero
HippiTero Day 1,926, 12:21

voi Zakke...

WP Attak
WP Attak Day 1,926, 09:10

Niin paljon vihaa Zakke...

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,926, 09:04

Unohdit myös saamattomuudella (SeppoKumpu). Muuten semi ok.

Luigi Negadona
Luigi Negadona Day 1,926, 09:30

Seppoja, Seppoja kaikkialla.

Megga M
Megga M Day 1,926, 10:26

Moi olen uusi antakaa rahaa

HippiTero
HippiTero Day 1,926, 12:25

Loistava artikkeli!

Haude
Haude Day 1,926, 15:00

moikka sepi o/

t. mulli marrasjoulukuussa -11

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,926, 15:40

Harvinaisen hyvä vaalipuhe kyllä! Seppo tietää mistä puhuu!

WP Attak tarvitse apuasi!
Suomi tarvitsee apuasi!

Nyt kaikki äänestämään Attakia!!

Demonikuski
Demonikuski Day 1,927, 08:11

Vittu sä oot Kendo tyhmä.

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 1,927, 01:07

No vitu. äänestetään.
Mikäs peli se o ?

(Sepi puhuu asiaa kuten aina.)

jaywalker71
jaywalker71 Day 1,927, 01:39

tosi mies pelaa vain pippelillä

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,927, 07:01

Ei diktatuurille.

Demonikuski
Demonikuski Day 1,927, 08:15

Ei Namiskuukkelille.

DELETE U ALL
DELETE U ALL Day 1,927, 11:20

Henkilökohtaisesti arvostan WP Attakia monella tasolla, ääneni on suljettu kuoreen ja lyöty äänestyslaatikkoon.

VonPaha
VonPaha Day 1,927, 14:06

Mahtavaa tässä feedissä ei nuolla Polakkeja ...

Antska
Antska Day 1,928, 04:07

Haluan tietää pelin jota Seppo pelaa!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.