Dictatura în România - O necesitate

5 days ago Published in Romania Romania by KENSHI Rares
Salutare români,

Acest articol vine ca răspuns pentru articolul publicat de către Costin (Link articol). Aș vrea să prezint de ce este necesară dictatura în România în acest moment și să atrag atenția asupra anumitor lucruri pe care eu le consider greșite în acest articol.
De ce este necesară dictatura în România în acest moment?


România este pe cale să își piardă toate regiunile în această perioadă, iar regulile din wiki-ul erepublik ne menționează următorul lucru:


1. În aceasta situație este necesar să avem cel puțin o regiune în toate cele 3 date menționate, lucru ce pare să fie destul de dificil în momentul de față când pierdem toate luptele împotriva Croației.

2. Dacă dictatura nu va fi instaurată la timp (până sa pierdem toate regiunile) și nu vom reuși să avem cel puțin o regiune în cele 3 date prezentate mai sus înseamnă că nu vom avea congres. Ce înseamnă acest lucru? Imposibilitatea de a da legi pentru o lună întreagă.

3. România încearcă în acest moment să nu fie ștearsă și își dorește să facă un Airstrike (Lege Airstrike). Prin acest airstrike încercăm să obținem o regiune în altă zonă pe care să încercăm să o protejăm. Din păcate acest plan pare să nu funcționeze deoarece Croația a început să se implice în zonă astfel încât să fie pregătită să ne atace atunci când vom obține regiunea în Thailanda. (Link Luptă Croația vs Thailanda).

4. Eu mă aștept să putem să eliberăm o regiune în următoarea lună chiar dacă vom fi șterși în preajma alegerilor pentru congres. Însă în situația în care rămânem în democrație fără a avea un congres atunci nu vom avea posibilitatea să dăm legi de Natural Enemy & Declaration of War sau de Airstrike și vom putea fi înlăturați de pe hartă mai ușor.

5. În situația în care reușim să recuperăm o regiune în următoarea lună și avem dictatură atunci dictatorul poate să dea toate legile menționate mai sus , plus legi de donație către BNR, bani care pot fi folosiți ulterior pentru scopul de a lupta și de a ne elibera cât mai multe regiuni folosind CO-uri și echipări.
Analiza articolului publicat de către Costin


În continuare voi face o analiză a lucrurilor spuse de către Costin în articolul său. Voi începe cu dezavantajele menționate și voi răspunde pt fiecare dezavantaj din această listă:

- Adevărat, congresul nu mai are putere. Dar congresul s-ar putea să nu mai existe. Având în vedere că în 4 zile sunt alegeri pentru congres și este probabil să fim șterși atunci congresul oricum nu va avea putere deoarece nu vor exista aceste alegeri pentru congres. Oricum putem observa că cel care a propus această dictatură este chiar CP-ul României care alături de echipa sa consideră că în acest moment această schimbare este cea mai bună strategie pentru binele țării.

- 50% din venituri vor fi pierdute - adevărat din nou, dar veniturile României în situația în care vom fi șterși vor fi foarte mici și nu vor fi foarte relevante. Spun acest lucru având în vedere suma din trezoreria României din acest moment (Link trezorerie România). Avem aproximativ 20 mil. RON care nu pot fi folosită dacă nu sunt transferați către BNR. Având în vedere că zilnic putem avea o lege de 400k RON/zi, va dura 50 de zile până când am reuși să transferăm toți acești bani fără a lua în calcul și ce am mai putea acumula în aceste zile. În situația în care nu vom avea congres și nu vom avea dictatură toți acești bani nu vor putea fi folosiți în mod util deoarece nu pot fi transferați pe parcursul acelei luni.

- Acest punct mi se pare redundant față de punctul unu din această listă deci nu am alte comentarii de adăugat.


De asemenea, țin să remarc faptul că în acest articol s-a spus că “Nu au explicat nimanui pentru ca oricum nimeni in afara de ei nu conteaza si nu se obosesc sa explice.”, însă în același timp cu 2 paragrafe mai jos a fost menționat următorul lucru: “Ce spun ei?
- ca avem nevoie de dictator ca sa dam legi de NE, DoW si AS. Asta daca vom avea vreodata regiuni libere, momentan au renuntat la planul de a avea regiuni, iar fara regiuni oricum nu poti da legile mai sus mentionate.”
.
Deci am dat explicații sau nu? Din câte văd eu pe feed-ul României au fost oferite explicațiile pe care am încercat să le cuprind și în cadrul acestui articol.

În final, aș vrea să îi adresez o întrebare lui Costin: Având în vedere mesajul de la finalul articolului ("Romania poate gasi si alte solutii in afara dictaturii!"), ai putea să ne spui ce propui, ce alte soluții mai bune ai avea în momentul de față?

Pe această cale vă invit să luptați pentru dictatură în această luptă dacă sunteți de acord cu motivele și explicațiile prezentate mai sus: https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/384857


Mulțumesc pentru timpul acordat!